Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις την υπομονή σου, για τις ηθικές σου αξίες και την ισχυρή πειθώ σου! Θα μπορέσεις σήμερα να νιώσεις ασφαλής επιτέλους, μέσα από υλική και συναισθηματική πληρότητα! Πετυχαίνεις πολλά από αυτά που επιθυμείς, με δυναμικό και έντιμο τρόπο! Είσαι ικανοποιημένος με τα αποκτήματα σου και επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, είσαι ο πρωταγωνιστής! Γνωρίζεις καλά, πως να προωθήσεις τον εαυτό σου και να πετύχεις πολλούς από τους σκοπούς σου. Ξεχωρίζεις για την εμφάνιση σου, είσαι εντυπωσιακός και δυναμικός, όμως κάποιες φορές και εγωκεντρικός, το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να περιορίσεις τώρα! Όλοι σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου! Μην καταστρέψεις αυτήν την εικόνα!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη πιο εύκολα από πριν! Κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει, είναι να προσφέρεις το καλό στους άλλους και μέσα από τέτοιες πράξεις σου θα πάρεις χαρά! Επιπλέον όμως, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, οι προβληματισμοί σου σήμερα, έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα που αφορούν τον φιλικό σου κύκλο! Η φιλία την σημερινή ημέρα, είναι για εσένα, ένας πολύ σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να ασχοληθείς σοβαρά με αυτόν! Είσαι αποφασισμένος να βλέπεις μπροστά και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα επικεντρώνεσαι στους υψηλούς στόχους σου και γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους πετύχεις! Προβάλλεσαι άψογα στην κοινωνική ζωή, όπως επίσης κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των άλλων, αφού είσαι δυναμικός, ώριμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Θα καταφέρεις, μέσα από επαφές και επικοινωνίες να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και υπόσταση!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η ανάγκη σου για μάθηση είναι ιδιαίτερα ισχυρή σήμερα, καθώς επίσης και η επιθυμία σου να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από επικοινωνίες, επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις! Η αισιοδοξία σου επανέρχεται και θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι, σε θαυμάζουν για το έξυπνο μυαλό σου, το χιούμορ σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Ιδανική ημέρα για ταξίδι και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός! Μπορεί να μην ανοίγεσαι ιδιαίτερα στους άλλους, αλλά μπορείς μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συζήτηση ή επαφή, να αντιληφθείς τι γίνεται ή τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! κανένας δεν μπορεί να σε ξεγελάσει την σημερινή ημέρα, αφού αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι και ποιες είναι τις προθέσεις του συνομιλητή σου, για εσένα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στο πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από εκείνους! Ωστόσο, θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων σου, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου! Γενικά πάντως, οι καλές και βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ιδίως όσον αφορά σημαντικές αποφάσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους και για το λόγο αυτό, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό και τις υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις! Προσπάθησε λοιπόν, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, αδικώντας τον!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι δημοφιλής και περιζήτητος από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή! Όλα τα βλέμματα, θα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ευχαρίστηση και ικανοποίηση! Αν αποφύγεις ναρκισσισμό και έπαρση απέναντι στους άλλους, απολαμβάνεις μία υπέροχη ημέρα, που μόλις έφτασε για σένα!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχει μεγάλη σημασία για εσένα, η ασφάλεια και η ζεστασιά του σπιτιού σου! Δεν είναι κακό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές, αφού μέσα στην οικογένεια θα λάβεις ουσιαστική αγάπη! Επιπλέον και εσύ προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στα δικά σου πρόσωπα και το απολαμβάνεις! Οικιακά θέματα λύνονται, μετά από καιρό!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα διαθέτεις οξυδερκή και γρήγορη σκέψη, που εντυπωσιάζει τον περίγυρο σου και τον κοινωνικό σου κύκλο! Καταφέρνεις να αποδίδεις στο μέγιστο, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Είναι η ιδανική ημέρα για να κάνεις να ανταλλάξεις πληροφορίες, δημόσιες σχέσεις, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να απολαύσεις ευχάριστες αλλαγές!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο