Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
21.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, η δύσκολη όψη του τετραγώνου που γίνεται σήμερα Πέμπτη, μεταξύ της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, βγάζει στην επιφάνεια παλιές πληγές που προκάλεσαν αγαπημένα άτομα της οικογένειας. Ενδεχομένως να είχες συμβάλει κι εσύ σε αυτό και τώρα νιώθεις μετανοιωμένος, αλλά δυσκολεύεσαι να το πάρεις πίσω. Είνσκολη μέρα, αλλά καταφέρνεις να την διαχειριστείς. Βάζεις το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι, το προσπερνάς και βγαίνεις έξω με παρέα για να ξεχαστείς.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα σχηματίζεται η δύσκολη όψη του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Χείρωνα, που δυσκολεύει την ημέρα σου. Έχει φθάσει η Πέμπτη και εσύ δεν έχεις καταφέρει να συνεννοηθείς με κανέναν άνθρωπο του περιβάλλοντος σου. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση αναμόχλευσης του παρελθόντος που δημιουργεί εσωστρέφεια. Δεν φταίνε οι άλλοι που δεν ανοίγεσαι συναισθηματικά και τα κρατάς μέσα σου.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, σχηματίζεται η δύσκολη όψη τετραγώνου, μεταξύ της Αφροδίτης και του Χείρωνα. Νιώθεις προδομένος από κάποιο άτομο που θεωρούσες φίλο. Η σχέση κλονίζεται και παίρνει άλλη τροπή. Δεν τον εμπιστεύεσαι πλέον γιατί δεν φάνηκε συνεπής σε μια οικονομική διαπραγμάτευση που είχατε. Η συζήτηση θέλει ψυχραιμία από μέρους σου.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα δημιουργείται το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα και εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική άνοδο. Είσαι πρόσχαρος και επιθυμητός, αλλά κάποιοι σου βάζουν εμπόδια ώστε να κερδίσουν την θέση σου. Πάντως εσύ καταφέρνεις να τα υπερπηδήσεις και να κατοχυρωθείς.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου;

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια το πρόσφατο παρελθόν που σε πλήγωσε. Τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα και μπλοκαρισμένα. Οι σκέψεις γυρίζουν στα παλιά και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Τα σχέδια για ταξίδια, ή σπουδές, περιορίζονται και καθυστερείς την ανάπτυξη σου.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου που δημιουργείται μεταξύ της Αφροδίτης με τον Χείρωνα δυσκολεύει την μέρα σου. Αυξάνει τις φοβίες, τις ανασφάλειες και φέρνει πεσιμιστική διάθεση και εσωστρέφεια. Τα φιλόδοξα και μεγαλόπνοα όνειρα που είχες κατά νου, μπλοκάρονται. Δεν μπορείς να τα υλοποιήσεις προς το παρόν και χρειάζεσαι χρόνο ώστε να τα επαναπροσδιορίσεις.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη και η δύσκολη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Χείρωνα. Το ενδιαφέρον σου είναι εστιασμένο στην σχέση με τους σημαντικούς ανθρώπους, που εκεί συμπεριλαμβάνονται ο σύντροφος, ο συνεργάτης και όποιος παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου. Έχουν λόγο στην καριέρα και στην επαγγελματική σου καταξίωση φρενάροντας τα σχέδια σου.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα. Άλλα επιθυμείς και άλλα θέλεις από την ζωή σου. Μη λογαριάζεις όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Τα σχέδια αναβάλλονται, ή ματαιώνονται. Η απαιτητική καθημερινότητα δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα και αναγκάζεσαι να παραμερίσεις τις δικές σου ανάγκες προκειμένου να φανείς αντάξιος στις προσδοκίες των άλλων.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, πραγματοποιείται το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Χείρωνα με επιπτώσεις στην ψυχολογία σου. Παράλληλα σε απασχολεί το παρελθόν που πέρασες άσχημα και δεν μπορείς ακόμα να το ξεχάσεις. Τα έντονα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σου σε εκνευρίζουν. Έχεις τάσεις φυγής και επιθυμείς να ταξιδέψεις κάπου μακριά για να αλλάξεις παραστάσεις.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, σχηματίζεται μια δύσκολη όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Χείρωνα. Η τάση της μέρας είναι μουντή και σε διακατέχει η επιθυμία για εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Δεν θέλεις να βρεθείς με κόσμο και προτιμάς να μείνεις σπίτι. Βέβαια έτσι βρίσκεις την ευκαιρία να τσακωθείς ακόμα και με τον εαυτό σου που δεν πήγαν καλά κάποιες υποθέσεις και θεωρείς ότι είσαι υπεύθυνος για όλα.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, σχηματίζεται μια δύσκολη όψη τετραγώνου, μεταξύ της Αφροδίτης και του Χείρωνα. Είναι η όψη που σου δημιουργεί άγχος και ψυχολογική κούραση. Δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τους άλλους που δεν γνωρίζουν τίποτα και κάνουν πως τα ξέρουν όλα. Η επικοινωνία κάπου χαλάει και το κλίμα βαραίνει. Βρίσκεις την φόρμουλα για να ξεχαστείς με την εργασιοθεραπεία.

Ιχθύες

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα και είναι μια όψη που δημιουργεί το δυσάρεστο κλίμα στις σχέσεις σου. Έχεις την ανάγκη να προωθήσεις τα ταλέντα και τα δημιουργήματα, αλλά μπλοκάρονται από εξωτερικούς παράγοντες. Ούτε τα χρήματα φθάνουν, ούτε βοήθειες έχεις. Δεν μπορείς να στηριχθείς πουθενά παρά μόνο στον εαυτό σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πάνε «ταμείο» με πολλά χρήματα Αιγόκεροι και άλλα 3 ζώδια

Κριός Είναι εύκολο για σένα να συντονιστείς στις πρακτικές προτεραιότητες και στους στόχους σου. Ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις κάποια πίεση κυρίως του καλού είδους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, έχοντας άσχημα μαντάτα για τα οικονομικά κάποιων, αλλά και πιθανότητα...

Η Ιβάνκα Τραμπ βρίσκεται στην Αθήνα και αποθεώνει τον Παρθενώνα

«Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων» Η κόρη του τέως προέδρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου;

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος με την ισχυρή επιρροή, ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου την...

Δίας στον Ταύρο: Θλίψη στα ερωτικά για Σκορπιούς κι άλλα 2 ζώδια!

Ο Δίας στον Ταύρο θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα και δημιουργία σχέσεων! Ο Δίας είναι πλανήτης εξωστρεφής, αναζητάει την αλήθεια και υπόσχεται...

«Μπαίνει στο καμαρίνι, ανοίγει όλο το φερμουάρ και μένει ολόγυμνη μπροστά μου»

Με αφορμή τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, ο Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, δε, ο λαϊκός...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,242ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου...

Πάνε «ταμείο» με πολλά χρήματα Αιγόκεροι και άλλα 3 ζώδια

Κριός Είναι εύκολο για σένα να συντονιστείς στις πρακτικές προτεραιότητες και στους στόχους σου. Ωστόσο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου;

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος με την ισχυρή επιρροή, ξεκινά...