Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021
26.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 Ιουνίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1912.... Από κατάρρευση γέφυρας στο Νιαγάρα, σκοτώνονται 47 άνθρωποι.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Σήμερα, δημιουργικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, σας δίνω τη συμβουλή να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και οργανωμένη σκέψη. Η μέρα σας θα έχει επαφές και εξελίξεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη γι αυτό θα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, σήμερα θα παρθούν αποφάσεις. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο οικονομικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

Σήμερα κάποιοι από εσάς ίσως να συγχυστείτε, προσπαθήστε να ελέγξετε τις απότομες ή νευρικές αντιδράσεις, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις ακρότητες. Σε θέματα οικογενειών υποθέσεων καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, πράξτε με εγκράτεια και συγκατάβαση.

Ταύροι
Σήμερα, είστε σε θέση να αντιληφτείτε τα προτερήματα σας, ωστόσο προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε και τις αδυναμίες σας με σκοπό να προστατευτείτε απ αυτές. Προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν οι ενέργειες και οι καινούργιες σας επιλογές. Μια πρόταση κάπως απρόσμενη θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστική διάθεση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να προνοήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά.

Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, όμως κινηθείτε με μέτρο, περιορίστε την υπερβολική αυτοεκτίμηση, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις εξάρσεις σας.

Δίδυμοι
Σήμερα, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δεκτικότητα, αποδοχή και εξωστρέφεια. Αισιόδοξη και αρκετά απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας.. Σήμερα θα αποφύγετε καταστάσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, δεν θα θελήσετε να δεσμεύσετε το μέλλον σας ή να περιορίσετε την ελευθερία επιλογής.

Στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις, υποχρεώσεις ή οφειλές που σας δημιουργούν άγχος γι αυτό θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, δεν θα αποφύγετε τις άμεσες και ουσιαστικές ενέργειες. Στις συζητήσεις σας προσωπικές και φιλικές ή κοινωνικές θα υπάρξει διαλλακτικότητα στη διάθεση σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε, και να δεχτείτε την διαφορετικότητα.

Καρκίνος
Σήμερα θα είστε σκεπτικοί και αναλυτικοί, δε θα σταθείτε στην επιφάνεια, θα αναζητήσετε εξηγήσεις και λύσεις. Αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θυμηθείτε παρελθοντικά συμβάντα, θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων και όχι τόσο στον ψυχρό ρεαλισμό. Σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις, ουσιαστικά στόχος σας θα είναι να σταθεροποιήσετε και όχι να ανεβάσετε τον δείχτη αβεβαιότητας.

Σε συναισθηματικό επίπεδο αν τσακωθήκατε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα γίνουν κινήσεις συμφιλίωσης, σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις από λάθος εντυπώσεις ή παραποιημένα λόγια τώρα θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να επαναφέρετε την μεταξύ σας ισορροπία.

Λέων
Σήμερα, τρέξτε τις υποθέσεις σας, μην παραμελήσετε καταστάσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, περάστε σε οριστικές λύσεις θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για διαφοροποιήσεις. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως για να βγείτε από την στασιμότητα θα πρέπει να αναλάβετε δημιουργική δράση, όσο αδρανείτε τόσο θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Έρχεται προοπτική νέου επαγγελματικού ανοίγματος θα σας δώσω τη συμβουλή να δεχτείτε την πρόταση, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, στο χέρι σας θα βρίσκεται η προσωπική σας εξέλιξη.

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, μιλήστε και εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό. Αποφύγετε τις αναβολές και τις ακυρώσεις για να μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά.

Παρθένος
Σήμερα, για εσάς τους ψυχολογικά ταλαιπωρημένους ή κουρασμένους ανανεώνεται ο τρόπος σκέψη σας, τυχόν αισθήματα ηττοπάθειας λαμβάνουν τέλος. Αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, τώρα δεν θα εμποδίσουν τη δράση σας ατοπίες φοβίες για αποτυχία ή απόρριψη. Το εμπόδιο που πάγωνε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ίσως να πρόκειται για ποσό που από καιρό διεκδικούσατε ή σας το χρωστούσαν.

Θα έχετε τη διάθεση για αγορές και κατανάλωση, προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από οικογενειακό σας άτομο το κατευθύνετε πλέον σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα γίνει ξεκαθάρισμα που θα σβήσει τα κακώς κείμενα.


Ζυγός
Σήμερα, ορεξάτοι θα είστε για συζητήσεις και επικοινωνιακές επαφές ωστόσο σε περίπτωση που σας πιέσουν προσοχή στις σπασμωδικές και παρορμητικές ενέργειες. Σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας ανησυχεί έντονο θα είναι το προαίσθημα σας, θα είστε σε θέση να διαισθανθείτε, αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας. Εσείς οι αγχωμένοι αποβάλετε την ανησυχία, μη εγκλωβίζεστε χωρίς λόγο σε ανασφάλειες που ουσιαστικά δεν στηρίζονται σε γεγονότα αλλά σε υποσυνείδητες φοβίες.

Αυθορμητισμός και απελευθερωμένη σας διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να μην λείψουν από πλευράς σας οι πράξεις ανατροπής. Βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις που σας επιβαρύνουν ψυχολογικά και ορίζουν τις κινήσεις σας. Εστιάστε στα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, εκδηλωθείτε και ανοιχτείτε συναισθηματικά.

Σκορπιός
Σήμερα, έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια θα γίνουν τα πλάνα σας, τώρα διαφοροποιείτε τους στόχους σας. Με αισιοδοξία και ανάγκη για διαφάνεια θα χειριστείτε σκοτεινές υποθέσεις ή ζητήματα για τα οποία υπάρχουν κενά και σας δημιουργούν καχύποπτες σκέψεις. Στις συζητήσεις σας θα δώσετε έκταση, θα αναζητήσετε εξηγήσεις, θα περάσετε σε αναλύσεις, κλείνετε υπόθεση που σας είχε κουράσει τον τελευταίο καιρό.

Αισιόδοξες πληροφορίες θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, ξεκαθαρίζουν ζητήματα που σας δημιουργούσαν απορίες. Τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις, η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

Τοξότης
Σήμερα, εσείς που θέλετε να περάσετε σε διεκδικήσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, όμως οι ενέργειες σας δε θα πρέπει να υποκινούνται από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, για να μην γίνουν σφάλματα φροντίστε να είναι σκεπτόμενες οι πράξεις σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικά, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι μελετημένα, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα είστε σε θέση να αναθεωρήσετε για απόψεις ή για αρνητικές ενέργειες που έγιναν από πλευράς σας στο παρελθόν.

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για διαφοροποιήσεις, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών συναισθηματικές υποθέσεις. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν νέα ανοίγματα, προσπαθήστε να αλλάξετε και να διορθώσετε.

Αιγόκερως
Σήμερα οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν θετική επίδραση στον τρόπο σκέψη σας, επαγγελματική ανησυχία θα σας διακατέχει. Θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές και για νέες αναζητήσεις, σε συνδυασμό με το ότι η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για δυναμικές διεκδικήσεις, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα με πράξεις ουσιαστικές όχι όμως παρορμητικές.

Εσείς που θέλετε να βγείτε από τη αδράνεια και να δώσετε ώθηση στα γεγονότα θα σας δοθεί το κατάλληλο κίνητρο, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Αν θέλετε με τα λόγια σας να πείσετε και να επηρεάσετε αποφύγετε τις ισχυρογνωμοσύνη και τους πεισματικούς αντίλογους. Σε θέματα προσωπικών υποθέσεων μη φανείτε ανένδοτοι.

Υδροχόος
Σήμερα, ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, με διαφόρων ειδών δραστηριότητες θα ασχοληθείτε, κοινωνικότητα και ζωτικότητα θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο. Ο εσωτερικός σας κόσμος ενδεχομένως να ταλαιπωρηθεί από κάποια σκαμπανεβάσματα που ουσιαστικά θα δημιουργηθούν από τον άστατο τρόπο σκέψης σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να κινηθείτε ανυπόμονα, διατηρήστε τον ενθουσιασμός σας ωστόσο μην απαιτήσετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα.

Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήστε να αποφορτιστείτε. Η συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να ισορροπήσει τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εναλλαγές. Δεν αποκλείεται να συμβούν απρόοπτα συμβάντα, χαλαρώστε και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων.

Ιχθύς
Σήμερα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα στάνταρ της καθημερινότητας σας θα διασκεδάσετε και θα ξεδώσετε. Στις επαφές σας και στις συναντήσεις σας θα υπάρξει άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προσωπικούς διαλόγους και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης, έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση.

Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε θα είστε σε θέση να τα αξιολογήσετε και να τα κρίνετε με σωστή αντίληψη, δεν θα πέσει έξω η διαίσθηση σας. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, δε θα υπάρξουν συγκρούσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Survivor spoiler 22/06: Αυτός κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Survivor: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι να μάχονται για να εξασφαλίσουν την θέση τους στο ριάλιτι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣΜέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα, φίλε Κριέ! Είσαι κοινωνικός, συμπαθής και δημοφιλής και ενισχύεις τα...

Το “Big Brother” φεύγει, ο Ατζούν έρχεται

Επανεξετάζεται πλήρως το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν. Παρότι αρχικά θεωρήθηκε βέβαιο ότι το «Big Brother» προορίζεται για πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου...

Survivor spoiler 21/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Πιθανότατα η τελευταία κανονική εβδομάδα του Survivor 4 με τους τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει να μάχονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Ποιος...

Τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου; Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά – Ποιοι...

Μέσα στην περίεργη αυτή περίοδο, η οποία είναι γεμάτη αλλαγές, ανατροπές και αρκετές εκπλήξεις, πραγματοποιείται μια ελπιδοφόρα πανσέληνος στις 24 Ιουνίου 2021. Η νύχτα...

Σάκκαρη: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή – Πόσο καιρό είναι μαζί με...

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή "Tik Talk” ήταν το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε ανοιχτά για...

Ποια ζώδια κάνουν όσα υπόσχονται

Το να υπόσχεσαι κάτι στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο, καθώς πρόκειται απλά για λόγια. Το δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη και λίγα...

Βρείτε μας

7,799ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια ζώδια κάνουν όσα υπόσχονται

Το να υπόσχεσαι κάτι στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο, καθώς πρόκειται απλά για...

Πανσέληνος σήμερα και ολική έκλειψη: Πως το ματωμένο φεγγάρι θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Βαμμένο στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, το «Ματωμένο Φεγγάρι» θα λάμψει τον...

Νέα Σελήνη: Ανατροπές και ανακατατάξεις για αυτά τα επτά ζώδια

Στις 11 Μαΐου, 22:58 ώρα Ελλάδας, η Νέα Σελήνη μπαίνει στις 21° 17’ του Ταύρου....

Ζώδια: Η σχέση τους με τη μοναξιά

Υπάρχουν τα ζώδια που τους αρέσει να μένουν μόνα τους γιατί έχουν πράγματα να...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή