Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
18.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου και αποφασίζεις να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα και απλά να περάσεις υπέροχα! Έχεις σίγουρα τύχη, και καταφέρνεις με ευκολία, να εκπληρώσεις πολλά μεγαλόπνοα σχέδια και υψηλούς στόχους! Απλά σήμερα, πρέπει να αποφύγεις ανωριμότητα, επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία, που ενδεχομένως να σου φέρουν κάποιες απώλειες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, θα έχεις την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο και ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται! Αντιλαμβάνεσαι άριστα τώρα, με την ενισχυμένη σου διορατικότητα, τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρων σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις σημαντικές λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς άτομα έχεις στο πλευρό σου!

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να πλησιάσεις και πάλι ένα πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί ή καυγαδίσει και να εξομαλύνετε την σχέση σας. Γενικά, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές και σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές! Δραστηριότητες καλλωπισμού, ευνοούνται!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ήρθε η ώρα, να διαπιστώσεις πως οι λεπτομέρειες, είναι ιδιαίτερα σημαντικές και για το λόγο αυτό, δεν πρέπει να τις προσπερνάς. Κατάλληλη ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να αρχίσεις άσκηση και να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Η καθημερινότητα σου θα αποκτήσει πιο γοργούς ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων που έχεις!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να αναπτύξεις με διάφορους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό! Αποκτάς μια πιο χαρούμενη διάθεση και κέφι! Κατάλληλη ημέρα λοιπόν, για εξόδους, ψυχαγωγία, καλοπέραση, κοινωνικές επαφές και κάθε είδους απολαύσεις! Δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με παιδιά, ευνοούνται!

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου;

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ήρθε η ημέρα, που θα μπορέσεις να διορθώσεις και να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, με όμορφη συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις του περίγυρου σου! Άρπαξε σήμερα τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να κάνεις έναν απολογισμό των καταστάσεων μέχρι τώρα και να ετοιμάσεις τις μετέπειτα δράσεις σου!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, τα αδέρφια και ορισμένοι συγγενείς σου, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου την σημερινή ημέρα, οπότε καλό θα ήταν, να επικεντρωθείς σε αυτούς! Η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι σίγουρα εντονότερη και σαφώς πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις με διάφορους τρόπους κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις, χαρμόσυνες ειδήσεις και συζητήσεις!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε όλους σου τους προβληματισμούς! Θα επικεντρωθείς στα κεκτημένα σου και φυσικά, με ο,τιδήποτε έχει σημαντική αξία στην καθημερινότητα σου! Οι ευκαιρίες για να προστατέψεις τα παραπάνω, θα είναι πολλές και ίσως προκύψουν μέσα από κάποιες νέες συνθήκες και συγκυρίες, που θα σου επιστρέψουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, θάρρος και διάθεση για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα ευνοϊκές, ώστε να πετύχεις υψηλούς στόχους και σπουδαίους σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα επαναφέρουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι σίγουρα πιο διαισθητικός και θα έρθουν μάλιστα στιγμές μέσα στην σημερινή ημέρα, που θα θελήσεις να είσαι μοναχικός, όπως και κάπως μυστικοπαθής! Μείνει λοιπόν στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς εσκεμμένα, να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Ασχολήσου με πιο ουσιαστικά θέματα της καθημερινότητας σου, αφήνοντας πίσω προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου, όπως και να βάλεις τα σωστά όρια στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Ειδικότερα, με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την παροντική στάση σου στις κοινωνικές σου επαφές και να βελτιώσεις κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις μεγάλα βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου κύκλου! Αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που έρχονται τώρα και θα βελτιώσεις την υπόσταση και την φήμη σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 20/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή, προκειμένου να κάνεις σπουδαία βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον...

Οι ερωτικές “παραξενιές” που έχει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Πες μου το ζώδιό του/της να σου πως τι να προσέξεις. Κάθε ζώδιο έχει τις ιδιαιτερότητές του κατα την ερωτική πράξη, για αυτό και...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 19/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, κυρίως λόγω της...

Οι «Πηνελόπες» των ζωδίων: Αυτά τα ζώδια είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν

Η πίστη και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικές ιδιότητες που πολλά ζώδια τις θέτουν ως βασικές προϋποθέσεις. Αν η πίστη είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς...
Δολοφονήθηκε η Μέριλιν;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαΐου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το “Happy Birthday” για τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1962...Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενέθλιων του. Εκείνο το καλοκαίρι η...

Survivor Ελλάδας: Επέστρεψε η Ναυσικά στην αγκαλιά του Πηλαδάκη και αυτός… έκλαψε!!( βίντεο)

Είναι αλήθεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα απο το Survivor και ο αγαπημένος της επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης την υποδέχτηκε κάνοντας πάρτι στο σπίτι...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 18/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με την σημερινή Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου, διότι επί του παρόντος, ενδεχομένως να σε προδώσει!...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
987ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...