Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
29.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα διακρίνεσαι από τον δυναμισμό σου , είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και η γνώμη σου είναι ισχυρή και ακλόνητη! Μέσα από επικοινωνίες, διεκδικείς επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό ή τον οικονομικό τομέα με αποτέλεσμα την επιτυχία. Μία είδηση θα σου δώσει επαγγελματική σιγουριά και ικανοποίηση!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα χρησιμοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα για να πετύχεις ακόμα και την πιο βαθιά σου επιθυμία. Ο λόγος σου σε καθιστά γοητευτικό και μαγνητίζει τους γύρω σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών όπου πολλές αλλαγές αναμορφώνονται τώρα στην ζωή σου! Ο προγραμματισμός μίας μετακίνησης είναι μέσα στις τάσεις της ημέρα.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα το μυαλό σου γυρνάει σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα και πολύ πιθανό να πάρεις ικανοποίηση. Ένα μήνυμα, που έρχεται με παρασκηνιακό τρόπο, σου δίνει χαρά. Επιπλέον, αυτή την ημέρα υπάρχουν οι ευκαιρίες συζητήσεων και επαφών στα επαγγελματικά σου για μετέπειτα σχέδια τα οποία θα σου προσφέρουν και μία σημαντική οικονομική απολαβή!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ο φιλικός σου κύκλος βελτιώνεται κατά πολύ και αυτό χάρη σε σένα, είτε μέσω σημαντικών νέων γνωριμιών, είτε μέσω ουσιαστικών συζητήσεων. Μεγαλεπήβολα όνειρα, πραγματοποιούνται! Η στήριξη που δέχεσαι από τα άτομα του στενού περιβάλλοντος (σύντροφο, συνεργάτες, οικογένεια) σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να κινήσεις γη και βουνά!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Απριλίου;

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο ώστε να κερδίσεις επαγγελματική εύνοια που αξίζεις! Δέχεσαι ευκαιρίες κοινωνικής καταξίωσης, είσαι αγαπητός στο περιβάλλον σου και τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για την ολοκλήρωση στόχων που είναι σημαντικοί για το μέλλον σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσεις και ζητήματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ήρθε η στιγμή για να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, να κάνεις την επανάσταση σου συνετά και όπως πρέπει, πετυχαίνοντας τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Φρόντισε να έχεις την αισιοδοξία σου ως σύμμαχο σε κάθε σου κοινωνική επαφή. Κάποια νέα που θα λάβεις σήμερα στα αισθηματικά σου θα σου δώσουν σιγουριά, τόνωση και θα σε ικανοποιήσουν στο έπακρο!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα βρίσκεις μόνιμες λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Χρησιμοποίησε την ισχυρή διαίσθηση σου αλλά και την ερωτική γοητεία σου για να πραγματοποιηθούν ακόμα και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες. Επιπλέον με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού η μέρα είναι καλή για να προχωρήσουν και σχέδια σχέσεων και συνεργασιών!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα η συντροφική ζωή βελτιώνεται και αυτό οφείλεται στη σωστή επικοινωνία με το σύντροφο, αλλά και στην ικανότητα σου να γοητεύεις αβίαστα με τον ισχυρό σου λόγο. Σημαντικό είναι επίσης ότι αυτή την μέρα μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι στόχο βάλεις στο μυαλό, αφού η επιμονή και η μεθοδικότητά σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα επικεντρώνεσαι στον εργασιακό σου τομέα, διορθώνοντας λάθη αλλά και βελτιώνοντας την απόδοση σου. Καλή εποχή για επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και για αλλαγές στην εμφάνιση σου. Στα οικονομικά σου θα πάρεις μία σημαντική ανάσα και μπαίνεις σε περίοδο που ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα είσαι ο πλέον κερδισμένος στην ερωτική ζωή. Οι σημαντικότερες αλλά και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αρκεί να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι. Εκμεταλλεύσου την τύχη σου και πες ναι σε τηλεφωνήματα, ραντεβού και γιατί όχι νέες γνωριμίες. Θα χρειαστεί μόνο αυτή την ημέρα να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα και την βιασύνη στον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στους οικείους σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που τώρα χτίζονται. Το ερωτικό σου παρελθόν σε απασχολεί ξανά, με ευχάριστο τρόπο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να λυθούν παρεξηγήσεις αλλά και για να ανοίξεις την καρδιά σου και να ομολογήσεις όλα όσα αισθάνεσαι!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα είσαι κοινωνικός, ευφυής και ιδιαίτερα δημοφιλής, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, στο να πετύχεις στόχους και επιθυμίες, με σύμμαχο το κοινωνικό σου περιβάλλον ή τα αδέρφια σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για ταξίδια, συμφωνίες, γνωριμίες, επαφές, προτάσεις … αξιοποιήσε στο έπακρο όλες αυτές τις όμορφες τάσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου στον περίγυρο και κερδίζεις με περίσσια ευκολία...

Ξεκινούν στην Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε...

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Τin Soldier», προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμι Φοξ και Σκοτ...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται μόνο θετικές και τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου! Πετυχαίνεις βαθιές και σπουδαίες επιθυμίες, όπως...

Ο «βασιλιάς» της απιστίας: Αυτό το ζώδιο θα σε κάνει «τάρανδο» με την πρώτη...

Την απιστία πολλοί αγάπησαν, τον άπιστο… ουδείς. Όλοι το ξέρουν αυτό. Έλα, όμως, που όσο και να φυλάγεσαι, όταν αποφασίσεις να γίνεις ζευγάρι με μερικά...

Αυτό είναι το βίντεο που δείχνει την Έλενα Παπαρίζου ως πopvn πoλυτελεiαs! Εσύ ακόμα...

Σίγουρα δεν θα περιμένατε ποτέ να το ακούσετε αυτό, αφού η Έλενα Παπαρίζου είναι γνωστό ότι εκτός απο πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι και...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, επιστρέφει και πάλι στην ζωή σου, η ηρεμία και η σιγουριά! Το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, ανανεώνει την ψυχολογία σου, βελτιώνει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
987ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...