Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
13.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα Πέμπτη αγαπητέ φίλε Κριέ, δεν έχεις κανένα δισταγμό να απολαύσεις την περιπέτεια ή και να τολμήσεις σε μία νέα εμπειρία, πολύ περισσότερο από το μεσημέρι που περνά η Σελήνη στο ζώδιο σου. Παίρνεις τα ρίσκα σου και ζεις με πάθος και δυναμισμό την ζωή σου! Σημαντικό είναι να περιορίσεις τον έντονο ενθουσιασμό, ιδίως για νέα πράγματα, γιατί είναι επικίνδυνη η απότομη προσγείωση. Έχεις την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, όμως χρειάζεται να λειτουργείς και λογικά σε κάθε κίνησή σου! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, και εσύ θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεχτικός στην οργάνωση των επαγγελματικών σχεδίων σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Πέμπτη θα καταφέρεις να έχεις επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων σου, αφού, διαθέτεις μια απίστευτα δημιουργική φαντασία, που ομορφαίνει τη ζωή σου με κάθε τρόπο. Προσοχή όμως! Στην υπερβολή της, αυτή η στάση σου, μπορεί να σε κάνει να χάνεις επαφή με την πραγματικότητα και να μην αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα, από επιλογή σου. Έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση ως προς τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων, γι’αυτό επιστράτευσε την, ώστε να πάρεις σωστές επιλογές! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός σε νομικά έγγραφα, χρήση τεχνολογίας, οργάνωση ταξιδιών!

Δίδυμος

Σήμερα Πέμπτη φίλε Δίδυμε, δεν υπάρχει για σένα τίποτα πιο σημαντικό από τους φίλους σου, την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Έχεις οξυδερκές και γερό μυαλό και σήμερα βρίσκεις λύσεις σχεδόν σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές! Οι σχέσεις σου με τους φίλους σου, εξομαλύνονται, ενδυναμώνονται και βελτιώνονται κατά πολύ! Επίσης η συμβουλή ενός φίλου, θα σε βοηθήσει στην επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου στόχου σου! Με τον Ερμή να ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, δείξε προσοχή στα χρεωστικά σου υπόλοιπα και στους λογαριασμούς σου για να μην ξεφύγεις από τον έλεγχο!

Καρκίνος

Σήμερα Πέμπτη φίλε Κριέ, έχεις έντονες ανταγωνιστικές τάσεις και θέλεις να διακρίνεσαι, να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού συνεχώς. Πιθανόν, σε φάσεις ψυχολογικής πίεσης, ίσως γίνεις λίγο απόμακρος και αρκετά ψυχρότερος από ότι συνήθως, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην ξεχάσεις ούτε λεπτό, πως ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται! Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την καλή κοινωνική εικόνα, που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα! Με τον Ερμή ανάδρομο από τον Αιγόκερω υπάρχουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου ενώ πιθανή είναι μία επαφή σου με άτομο του παρελθόντος!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου;

Λέων

Σήμερα Πέμπτη φίλε Λέοντα, εκμεταλλεύσου όσο περισσότερο μπορείς την τύχη σου! Έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της προσωπικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας! Μπορείς και εκφράζεις όπως ακριβώς πρέπει και να πραγματοποιείς αυτά που θέλεις στη ζωή σου! Δύσκολα παραβιάζεις τις προσωπικές σου αρχές, αλλά εύκολα βρίσκεις τα εκφραστικά μέσα να πείσεις τους άλλους! Σήμερα, πες ναι σε κοινωνικές επαφές, εξόδους και μετακινήσεις που θα σου δώσουν χαρά και ανεμελιά! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω και θα σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις και αναβολές στο πρόγραμμά σου!

Παρθένος

Σήμερα Πέμπτη αγαπητέ Παρθένε, θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου και στην αναζήτηση των βαθύτερων στοιχείων της προσωπικότητάς σου. Έχεις την ευκαιρία, να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, αλλά και να βελτιώσεις την ζωή σου! Μην ανοίγεσαι στις διαπροσωπικές σου επαφές την σημερινή ημέρα, ιδίως για τα σχέδια σου, αφού όσο λιγότερα ξέρουν οι άλλοι για σένα, τόσο πιο ασφαλής είσαι! Χρησιμοποίησε την αναλυτική σου διορατικότητα, ώστε να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και το ερωτικό παρελθόν σου χτυπά ξανά την πόρτα!

Ζυγός

Σήμερα Πέμπτη αγαπητέ Ζυγέ, είσαι ο εαυτός σου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας! Δίνεις προτεραιότητα και πετυχαίνεις αρμονικές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες με τους άλλους. Οι καταστάσεις που χαρακτηρίζονταν από εντάσεις και συγκρούσεις, τώρα λαμβάνουν τέλος, με τον πιο σωστό και δίκαιο τρόπο! Κερδίζεις την αποδοχή των άλλων, είσαι δημοφιλής και πολύ αγαπητός, σε κάθε σου συναναστροφή, γεγονός που σε βοηθά να πετύχεις και προσωπικούς στόχους! Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Αιγόκερω, προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια με την οικογένεια!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα έχεις την αίσθηση ότι η αξία σου, εξαρτάται πολύ από την γνώμη των άλλων και για το λόγο αυτό, αποφασίζεις να βοηθάς και να εξυπηρετείς ανιδιοτελώς! Μην θεωρείς όμως, ότι πρέπει πάντα να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει κάτι, άμα ο άλλος χρειάζεται βοήθεια. Άσε να αναλάβει και κανένας άλλος την ευθύνη! Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα υπάρχει ένα κλίμα ασυνεννοησίας με το περιβάλλον σου, προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη σήμερα το κέφι και η διάθεση σου είναι στα ύψη! Θέλεις διακαώς και φυσικά το καταφέρνεις να αποσπάς την προσοχή, τα βλέμματα και τον θαυμασμό των γύρων σου! Προσπαθείς να ξεχωρίσεις και αποφασίζεις να δεις την ζωή με πιο ανέμελο μάτι! Κοινωνικοποιήσου, λάμψε, δημιούργησε και διασκέδασε όσο πιο πολύ μπορείς, χωρίς όμως επιπολαιότητα και έπαρση, που ενδεχομένως να σε βλάψουν! Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Αιγόκερω, οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σου είναι αναμενόμενες.

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι στους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια σου και σε θέματα σπιτιού! Ασχολείσαι συνεχώς με οικογενειακές σχέσεις και την εξομάλυνση ή βελτίωση αυτόν και τελικά καταλήγεις να φορτώνεσαι συναισθηματικά, με τα προβλήματά τους που δεν σε αφορούν μάλιστα άμεσα! Πολλές φορές σήμερα, η διαίσθηση σου είναι αυτή που θα σου δώσει λύσεις, γι’αυτό μην την υποτιμάς και μην την κρατάς μέσα σου! Χρησιμοποίησε όλους τους τρόπους που υπάρχουν για να εκτονωθείς συναισθηματικά! Ο Ερμής από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και είναι αναμενόμενες κάποιες καθυστερήσεις στις επικοινωνίες σου!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, έχεις σκοπό να εξωτερικεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, απλά μιλώντας γι’ αυτά. Επικοινώνησε, κάνε γνωριμίες, κανόνισε συναντήσεις, στείλε μηνύματα, αλλά προσπάθησε να μην μπερδεύεις το ουσιώδες με το ανούσιο και το επιφανειακό! Σκέψου, αξιολόγησε και συζήτησε με σαφήνεια για τους στόχους σου και θα δεις ότι θα τους πετύχεις με ευκολία! Η κουβέντα με τους άλλους και οι ειδήσεις που θα έχεις, είναι οι πηγές της χαράς σου! Με τον Ερμή ανάδρομο από τον Αιγόκερω, είναι αναμενόμενες κάποιες αναμετρήσεις με το παρελθόν σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ μπαίνεις σε περίοδο που συναντάς φίλους από το παρελθόν, αλλά βγάζεις και από το ντουλάπι των αναμνήσεων επιθυμίες και σχέδια που είχαν μείνει στην μέση! Η Σελήνη από το μεσημέρι κινείται στο ζώδιο του Κριού και γίνεσαι πολύ πιο σπάταλος στα οικονομικά σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...