Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
21.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σου προσφέρει σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου και έτσι να πείθεις εύκολα τον συνομιλητή σου! Ήρθε η ώρα να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση της τελευταίας περιόδου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου είναι και έτσι να προκαλέσεις βλέμματα θαυμασμού, από τον περίγυρο σου! Έχεις τώρα την δυνατότητα, να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Επιτέλους ηρεμείς και είσαι έτοιμος, να απολαύσεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής!

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, σε αφορά άμεσα! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για όλες τις προηγούμενες σου προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που είχες σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι όψεις αυτές, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για τώρα, αλλά και για αργότερα, όπως επίσης και νέες ισορροπίες στις επαφές και τις συναναστροφές! Δράσε και η επιτυχία θα είναι σίγουρη, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου! Θα καταφέρεις να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις! Κάνε έναν ωφέλιμο απολογισμό των περασμένων γεγονότων, ώστε να οργανώσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου! Πες ναι στον συνδυασμό λογικής και διαίσθησης και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα σωστές!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό ανανεωτικό το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Τέλος πια οι στεναχώριες που σου έδωσαν στο παρελθόν, πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες και βασίστηκες πάνω τους! Τώρα πια, μπορείς να αισιοδοξείς και να κερδίσεις πολλά μέσα στο φιλικό τομέα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου, όπως και να χαράξεις μια πορεία στην καθημερινότητα σου, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και στόχους! Σήμερα ξεφεύγεις από τις δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και από τις τοξικές σχέσεις! Βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να αισιοδοξείς ξανά και να μπορείς άφοβα να προχωρήσεις, στην υλοποίηση ιδεών και στόχων! Να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου, όσο πιο πολύ γίνεται!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία, να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλες και σημαντικές επιθυμίες, που μέχρι τώρα, κρατούσες βαθιά κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν τίποτα τώρα και διαφύλαξε όσο πιο πολύ μπορείς τα μυστικά σου και κινητοποιήσου μονάχος σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, είναι απόλυτα ωφέλιμη όψη για σένα! Έχεις πλέον την ικανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου και την μετέπειτα πορεία σου! Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και έτσι θα κάνεις σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη, όπως επίσης και να βελτιώσεις εσένα τον ίδιο! Ιδανική περίοδος για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης και διατροφής!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σου προσφέρει την απόλυτα ευνοϊκή επιρροή του, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μπορείς τώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και θα ανταμειφθείς!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επιπλέον, σου δίνεται η ευκαιρία, να συλλογιστείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, για πρωτοβουλίες, έρευνα, συμφωνίες και αποφάσεις! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις, τώρα διορθώνονται!!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...