Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
17.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 02 Δεκεμβρίου;

Αστρολογικά πολύ στραβά μας μπήκε ο Δεκέμβρης.

Ο Άρης πηγαίνει στο Σκορπιό! Αυτό αφήνει αξέχαστα συναισθήματα. Φέρνει τα πάνω-κάτω. Μας στέλνει αδιάβαστους στο πι και φι!

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο Τοξότη, επικοινωνία τέλος! Ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω, μεγάλη συζήτηση.. πείτε μου τώρα εσείς;;;

Αξέχαστα τα φετινά Χριστούγεννα, το ξανά λέω. Επιμένω! Μοναδικά & Αξεπέραστα!

Αφήνουμε λοιπόν το πράγμα να κυλήσει από μόνο του, όπως πάνε και όπως έρθουν, τρώμε καλό πρωινό, γυμναζόμαστε, κοιμόμαστε όσο πρέπει, χαμογελάμε και προχωράμε..

 

 

Κριός
Μπορεί να τα έχετε οργανώσει όλα μια χαρά, να όμως που το σύμπαν σας επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις, που παίζει να σας αναστατώσουν τρελά! Ζόρικο το ΣΚ αυτό από όλες τις απόψεις, προτείνω να καθίσετε φρόνιμα, να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τους δικούς σας τους ανθρώπους και να αφήσετε να σας οδηγήσει και κανένας άλλος στο χορό..!!! Μη πιάσετε ούτε τιμόνι!

Ταύρος
Μυρίζομαι εντάσεις, οικογενειακές! Παίζει να σας ζητήσουν να πληρώσετε το λογαριασμό, με τρόπο φυσικά που δε θα σας αρέσει καθόλου. Ή τα κάνετε όλα μπάχαλο, ή με έναν ήρεμο διάλογο εξηγείτε πως τα πράγματα είναι αλλιώς! Όπως και να έχει, μια σύγχυση θα τη τραβήξετε και θα ξενερώσετε με τη ζωή σας όλη. Τα προεόρτια ενός τρελού φεγγαριού. Βαστάτε γερά!

Δίδυμος
Σήμερα χρυσά μου θα δώσετε ρέστα! Τι σημασία έχει αν εργάζεστε ή όχι; Ως συνήθως κάνετε έναν τρελό συνδυασμό και παίζει να καταλήξετε σε ένα αγαπημένο μέρος και να μεθύσετε μέχρι το πρωί. Ξεδίνετε, ξεσπάτε, φλερτάρετε, ερωτοτροπείτε, από όλα τα καλά! Ε βέβαια, ολόκληρο φεγγάρι χορεύει για πάρτη σας απόψε.. Κοιτάξτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μετά όλα τα άλλα..

Καρκίνος
Ιδανική ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να χαλαρώσετε στα παπλώματα μέσα.. να τεμπελιάσετε μέχρι θανάτου.. χαχα! Ξεκουραστείτε το έχετε ανάγκη, οτιδήποτε και αν συμβεί, μείνετε ατάραχοι. Βγάλτε πρόγραμμα σε όλους, δώστε οδηγίες και ζητήστε να σας φροντίσουν. Συμβαίνουν και αυτά στις καλύτερες τις οικογένειες.. Απαιτήστε να σας κακομάθουν!

Λέων
Σήμερα ο εγκέφαλός σας θα πιάσει φωτιά! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως θα βρείτε λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει και θα σας θαυμάσουν κιόλας. Καλά μη το πάρετε σχοινί, κορδόνι, γίνεστε και παράλογοι πολλές φορές. Προσπαθήστε να είστε κατανοητοί στους δικούς σας τους ανθρώπους και μη φαντάζεστε διάφορα. Χαλαρώστε γιατί από αύριο έχει τρέξιμο!

Παρθένος
Μέρα που θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας. Έχετε τόσα να σκεφτείτε, που χρειάζεστε ηρεμία. Μια υπερένταση τη νιώθετε, αλλά αν καταφέρετε να μείνετε μακριά από τα κοινά, θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Υπάρχουν λύσεις για τα πάντα, η θέληση είναι το ζητούμενο. Σημειώστε κάπου τις σκέψεις σας και αποφασίστε το πώς θα δράσετε!

Ζυγός
Κάτι σας έχει τσιμπήσει εσάς και δε μας το λέτε! Σας έχουν εκνευρίσει οι πάντες, γιατί δεν υπάρχει κατανόηση καμιά και ξαφνικά οτιδήποτε είχατε προσπεράσει για να αποφύγετε τις εντάσεις, σκάει μύτη και πόσο πια να αντέξετε και εσείς.. Καλύτερα να μείνετε μόνοι, να τα πείτε με τον εαυτό σας και ας κάνετε και μια γενική καθαριότητα συγχρόνως.. Μη δίνετε συνέχεια!

 

Σκορπιός
Σας τα είπα τα νέα; Πάει έφυγε η Αφροδίτη από το ζώδιό σας.. Ξέρετε ποιος έρχεται ολοταχώς;;; Ο Άρης!!! Προετοιμαστείτε για αναμπουμπούλες. Για το θέατρο του παραλόγου! Για μάχη! Τέλος πάντων, προσγειωθείτε στη πραγματικότητα, μη φαντάζεστε διάφορα, γιατί μια μικρή στεναχώρια μπορεί να τη λάβετε σήμερα, από το πουθενά. Εν ολίγοις μην επιμένετε σε κάτι που δεν έχει φως..

 

Τοξότης
Όπως θα έχετε καταλάβει υπάρχουν κάποιοι που σας ζηλεύουν εκεί έξω. Τώρα γνωρίζετε το τι και το πώς, οπότε αν ξαφνικά σας ενοχλήσουν σήμερα, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με έξυπνο τρόπο. Να κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να είστε ήρεμοι. Μη σας πιάσουν εγωιστικές συμπεριφορές γιατί δε θα κερδίσετε κάτι..

Αιγόκερως
Ωραία μέρα για να μαζέψετε την οικογένειά σας και να κάνετε διάφορες νορμάλ συζητήσεις. Μπορείτε ακόμα να δώσετε και κατευθύνσεις, να ζητήσετε να σας εξυπηρετήσουν, όμως και εσείς δε θα προσφέρετε λίγα. Εννοείται πως αποφεύγετε οικονομικά θέματα, εκεί πάντα τσακώνεστε. Δείξτε πως είστε και εσείς μέλος της ομάδας. Ίσως και το καλύτερο!

Υδροχόος
Να φορέσετε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι! Είστε τόσο λαμπεροί, τόσο όμορφοι, νιώθετε τέλεια με τον εαυτό σας και φαίνεται από παντού! Πολύ ερωτικό το ΣΚ αυτό, σας φλερτάρουν, σας θαυμάζουν, σας αγαπούν, το χαμόγελο δε φεύγει από τα χείλη σας.. Απολαύστε τη κάθε στιγμή, κάντε ότι λέει η καρδιά σας και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες πολύ μοναδικές..!

Ιχθύς
Πιο καλή η μοναξιά! Σας πιάνουν οι κλειστές σας, δε θέλετε να δείτε άνθρωπο. Ανακοινώστε το πρωί-πρωί, έτσι για να μη σας ενοχλήσουν διάφορες περιπτώσεις. Ζόρικο το ΣΚ αυτό για το ψυχικό σας τον κόσμο, φαντάζεστε και δράκους, επιβάλλεται κάποιο φιλαράκι να σας ξεκολλήσει. Να ξέρετε πως ο Δεκέμβρης είναι ταραχώδης μήνας, πολλά τα ups & downs..

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος...

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1825: Ο Μεχμέτ...

Σαν σήμερα 14 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1528: Ο πρώτος...