Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
18.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 02 Ιουνίου;

Μη το κουράζουμε το θέμα, οι αλλαγές φέρνουν γνώση, εμπειρία & ανανέωση. Χρειάζονται για να μη βαλτώνουμε στα ίδια και τα ίδια! Για να δουλεύει ο εγκέφαλος, το σώμα, να παίρνουν μπρος οι μηχανές! Για σκεφτείτε το..

Αυτός που το χαλάει εντελώς το έργο είναι ο Κρόνος, ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω! Επίσης έρχεται και Πανσέληνος στον Αιγόκερω, τέλος του μήνα. Καλό;;; Δηλαδή το αντίο του Ιούνη θα μας μείνει αξέχαστο, από όλες τις απόψεις..

Κριός
Ζόρικος ο Ιούνης από άποψη συναισθηματική! Αρχικά μια φόρα τη παίρνετε για να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι καινούριο, για να ξεπεράσετε πράγματα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, όμως κατά βάθος θα διαπιστώσετε με μεγάλη έκπληξη, πως το παρελθόν δε διαγράφεται, αντιθέτως φτιάχνει την ιστορία της ζωής σας! Από τη μια είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις αποφάσεις που θα πάρετε και από την άλλη κάνετε μια αυτοκριτική σκληρή μάλιστα, ολίγον στενάχωρη! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, να τους καλωσορίσετε!

Ταύρος
Ο φετινός Ιούνης, θέλει εργασία και χαρά! Το βάρος σας πέφτει όλο στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, βάζετε στόχους και τους πετυχαίνετε! Φτιάξτε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, ως δια μαγείας μπαίνουν όλα στο δρόμο τους, βρίσκετε μεγάλη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Μη τα θέλετε όλα δικά σας όπως βόλτες και ταξιδάκια, προτιμήστε το σπιτάκι σας, το καλό το φαγητό και πολύ ξεκούραση. Αποφύγετε να βάλετε το εαυτό σας στα κόκκινα, κάνει κακό! Ένα ξέσπασμα παίζει να το κάνετε και να τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Δίδυμος
Μπορεί να είναι ο μήνας σας ο Ιούνης, όμως φοβάμαι πως θα είναι ολίγον τρελούτσικος! Να σας πω να πάρετε τα βουνά να εξαφανιστείτε, για κάμποσο καιρό; Δεν είναι σωστό, πρέπει να μείνετε όπου είστε, να σας μαλώσουν, να σας κατσαδιάσουν για τα καλά, επειδή ωραιοποιείτε τα πράγματα προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας και η αλήθεια είναι πως καμία σχέση! Έκπληξη, στην έκπληξη, κάποιος θα σας κάνει τσα! Καλοκαιράκι πια, ας ξεκινήσει με μια αναστάτωση! Σε καμία περίπτωση μη δανειστείτε λεφτά, για να ξεπληρώσετε χρέη από παλιά! Βρείτε άλλο τρόπο!

Καρκίνος
Λίγο γκρινιαράκους σας βρίσκω Ιούνη μήνα, άδικο δεν θα έχετε, όμως το σύμπαν κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, συνεπώς, μουρμούρα τέλος! Να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και μη λέτε και πολλά από εδώ και εκεί. Υπάρχει λόγος να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες; Να έχετε κατά νου το όποιος βιάζεται σκοντάφτει, όπως και τα απρόβλεπτα συμβαίνουν πάντα για έναν λόγο, συνεπώς χαλαρά και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Όλο και κάτι θα σας ενοχλήσει, όλο και κάπου θα θελήσετε να ξεσπάσετε, αποφύγετε να φτάσετε στα άκρα! Έτοιμοι για μάχη ένα πράγμα!

Λέων
Θα σας έλεγα να προσλάβετε έναν διερμηνέα για τις μέρες του Ιούνη, γιατί είναι τέτοιο το αστρολογικό τοπίο, που άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε και άλλα θα καταλαβαίνουν. Συνεπώς, εντάσεις, παρεξηγήσεις και υπερβολές έχει το μενού των ημερών! Κυρίως επαγγελματικές οι σκοτούρες σας, αντιδράτε σε οτιδήποτε νέο, προφανώς αρνείστε να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις. Πονηρός ο μήνας, ή ακολουθείτε τις οδηγίες, ή αντιδράτε και οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές! Ξεπεράστε τον εαυτό σας, ο εγωισμός κάνει επίσης κακό και προσπαθήστε να είστε παρών όπου χρειάζεται!

Παρθένος
Ο Ιούνης είναι ένας μήνας, πολύ κουραστικός, όμως σίγουρα θα αξίζει το κόπο! Εργασία και χαρά έχει το μενού, οπότε μην ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές από τώρα, έχει μέλλον η υπόθεση! Νέα καθήκοντα σας αναθέτουν και είτε έχετε χρόνο είτε όχι, θα τα στριμώξετε όλα μαζί και εννοείται πως θα τα καταφέρετε στο τέλος, γιατί είναι η φτιαξιά σας τέτοια! Προτείνω να πεισμώσετε και να μη παρατήσετε τα όπλα γιατί πάνω από όλα το κούτελο πρέπει να είναι καθαρό! Ξεχάστε τις αγάπες και τα λουλούδια, επίσης! Μια ανακοίνωση τύπου δεν είστε διαθέσιμοι, καλό είναι να τη κάνετε πού και πού!

Ζυγός
Ο Ιούνης είναι ο μήνας που θα φωνάξετε πολλές φορές, απορίες τύπου μήπως σας έχει βάλει το σύμπαν στο μάτι;;; Θα νιώσετε μια πίεση τρελή, όμως και το ταξιδάκι σας θα το πάτε και θα υπάρξει επαγγελματική άνοδος! Μήπως λοιπόν να ηρεμήσετε και να αφήσετε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους;;; Καλοκαιράκι που τόσο σας ταιριάζει, για αυτό φροντίστε να είστε όμορφοι, να ντύνεστε ωραία, να μοσχομυρίζετε και να χαμογελάτε. Από τα μέσα του μήνα και μετά ανοίγουν οι ουρανοί, έχει τρέξιμο τρελό, όμως για ένα μυστήριο λόγο, θα το απολαύσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Να προσέχετε το τι λέτε και το πού!

Σκορπιός
Τσίτα τα γκάζια να είμαι ειλικρινής και μέσα στη γκρίνια είστε ήδη, είτε έχετε δίκιο, είτε όχι! Εννοείται πως φταίει ο Άρης από τον Υδροχόο, αλίμονο προσθέτω! Το δεδομένο δεν υπάρχει και όλο θα νιώθετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας και τελευταία στιγμή τσουπ το θαύμα! Και επειδή εσείς με κάτι τέτοια τρελαίνεστε εντελώς, καλά θα κάνετε να είστε χαλαροί, ψύχραιμοι και λογικοί. Προτιμήστε τα μικρά ταξιδάκια, θα τα κάνετε άλλωστε, είτε για έναν έρωτα ή για μια νέα δουλειά! Παίζει να βάλετε και το χέρι στη τσέπη προκειμένου να κάνετε κάτι δικό σας. Ταξιδέψτε και μη τσακώνεστε! Αγκαλιάστε τη θάλασσα για ψυχοθεραπευτικούς λόγους..!

Τοξότης
Φτου φτου μη σας ματιάσω, είστε από τους τυχερούς της παρέας, μιας που το σύμπαν ως δια μαγείας δε σας στρεσάρει όπως κάνει στους άλλους! Καλοκαιρινή και αεράτη η διάθεσή σας, σας βλέπω να κάθεστε πολλές φορές κάτω από ένα δέντρο και να ονειρεύεστε τα απίστευτα! Μύρισε έρωτας, να που συμβαίνει και αυτό πού και πού! Συνεπώς παίζει να ρίξετε τους τόνους, να χαλαρώσετε σε στιγμές που πριν ούτε καν τις είχατε κατά νου και να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σας, ή το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο! Εντάξει το οικονομικό είναι ένα θέμα που σας καίει, να όμως που δε θα δώσετε και τόση σημασία τούτη τη φορά! Όσα πάνε και όσα έρθουν!

Αιγόκερως
Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω;;; Ο Ιούνης δεν είναι ο μήνας σας σε καμία περίπτωση! Χαμός στο σύμπαν, πάνω από το κεφάλι σας συγκεκριμένα, σας βλέπω να παθαίνετε μια παράκρουση γενικώς! Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά και ενώ δίνετε τη μάχη σας, σας ζητούν αυτό το λίγο ακόμα! Και επειδή έχουν όλοι τα νεύρα τους, παίζει να σας μαλώσουν αρκετές φορές και να νιώσετε πως τσάμπα κόπος, αλλά το ξέρετε πως δεν είναι έτσι! Λογαριασμοί θα σκάσουν όλοι μαζεμένοι και θα το βάλετε το χέρι στη τσέπη και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες τις οικογένειες. Μια ψυχή σας προκαλεί μυστήρια!

Υδροχόος
Αγαπητά μου πλασματάκια, με τον Άρη στο ζώδιό σας, μη περιμένετε να νιώσετε εκείνη την ηρεμία που αποζητάτε καιρό τώρα! Τσίτα τα γκάζια και πολύ άγχος! Μπορεί να έχετε όρεξη να κάνετε διάφορα πράγματα που σας αρέσουν, όμως θα πρέπει να δείξετε υπομονή και σύνεση, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και εκτίθεται μετά. Δε θέλουμε κάτι τέτοιο; Αλλιώς ξεκινάει ο Ιούνης, αλλιώς τελειώνει, μιας που τα επεισόδια είναι αρκετά και πολύ ψυχοφθόρα μάλιστα! Καλά θα κάνετε να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, την υγεία σας, τη ξεκούρασή σας και μετά να μπείτε σε νέες περιπέτειες. Το σερί βλάπτει! Επίσης αποφύγετε τους πάντες! Όλοι θέλουν και από κάτι το ενοχλητικό!

Ιχθύς
Να το ξέρετε είστε και εσείς από τους τυχερούς της παρέας, αφού το αστρολογικό δε σας πιάνει και τόσο! Μύρισε καλοκαιράκι και πώς τη βρίσκετε την άκρη, θα αράξετε, θα το απολαύσετε, θα ξεκλέψετε χρόνο από παντού, προκειμένου να είστε με το σύντροφό σας, τους φίλους σας, τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το σύμπαν μιλά για έναν Έρωτα μεγάλο, που θα έρθει να σας αναστατώσει όλη σας την ύπαρξη!!! Φοβερό;;; Ναι μεν να προτιμάτε τις μοναξιές σας για να έχετε την ησυχία σας, αλλά πού και πού μια τσάρκα από εδώ και εκεί, μπορεί να αποβεί θαυματουργή! Αποφύγετε καταστάσεις που σας στρεσάρουν, κάνουν κακό στην υγεία σας! Υπάρχει πάντα και άλλος τρόπος!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...