Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 04 Αυγούστου;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού σας χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και αργότερα θα γίνουν πιο φανερά και καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια να αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες, για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας είναι αρκετά καλές, απλώς χρειάζονται από εσάς γερά νεύρα και διαλλακτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να τι γλιτώσετε, αλλά θα δημιουργηθεί πολύ θετικό υπόβαθρο για να είναι ικανοποιητικά τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείτε ευθυκρισία και όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ως ένα βαθμό, αλλά δε θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε στο στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό σας τομέα, όμως, χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση για να βάλετε βάσεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει αρκετά φορτωμένη και βαρετή, προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομική σας θέσεως, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ: Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά, πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι, είναι πολύ πιθανό να μην εκπληρωθούν στο βαθμό που περιμένετε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...