Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 07 Οκτωβρίου;

 

Είναι από τα Σάββατα, που άλλα θέλουμε, άλλα προκύπτουν, αλλού καταλήγουμε. Να αναφέρω τη κλασική δικαιολογία τύπου για όλα υπάρχει ένας λόγος;;; Πως πρέπει πρώτα να ανακαλύψουμε την αιτία και μετά να πάρουμε τις αποφάσεις μας;

 

Κριός
Μέσα στο μυαλό σας τριγυρίζουν διάφορα, μπορεί να κάνατε και μυστήριες συζητήσεις, μες στην ανησυχία σας βρίσκω! Σήμερα το πρωί λοιπόν, παίζει να ανεβείτε στη ζυγαριά και να αναστατωθείτε πολύ, σε σημείο να πετάξετε οτιδήποτε παχυντικό έχει μέσα το ψυγείο! Ανεξάρτητα του αν έχετε σχέση ή όχι, εσείς πρέπει να είστε όμορφοι, περιποιημένοι, γοητευτικοί και ελκυστικοί. Αποφύγετε τα φλερτ στη δουλειά, ακόμα και αν το κάνετε για το ψυχολογικό. Εκτίθεστε άνευ λόγου και αιτίας..

Ταύρος
Που λέτε ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, καταρχήν σας κάνουν ιδιαίτερα γοητευτικούς. Μπορεί να μη νιώθετε έτσι, αλλά δε ξέρετε οι άλλοι πως σας βλέπουν. Η δημιουργικότητα που έχετε οφείλεται επίσης εκεί και θα καταφέρετε από εδώ και πέρα να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Ότι και αν σημαίνει αυτό. Επιμένει το σύμπαν σε θέματα υγείας. Όπως επίσης ο Κρόνος φροντίζει να μη σας μένει σάλιο στη τσέπη!

Δίδυμος
Πρέπει να είστε κάπως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Οι δικοί σας οι άνθρωποι όσο να είναι σας έχουν στριμώξει κάπως και δε σας αρέσει καθόλου αυτό. Εννοείται πως η φυγή είναι το ατού σας, όμως γνωρίζετε πολύ καλά πως το πρόβλημα παραμένει. Από τη μια εντάσεις και λόγια πικρόχολα, φροντίζει ο Άρης για αυτό και από την άλλη μες στις γλύκες, να’ναι καλά η Αφροδίτη. Καλή ημέρα για να κάνετε ένα κουμάντο, να δείτε τι μπορείτε να καλύψετε και μέχρι που μπορεί να φτάσετε.

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας, αφού τα μαντάτα πάνε και έρχονται και εσείς κάπου στη μέση αναρωτιέστε, ποιος ο ρόλος σας! Οικογενειακά θέματα σας αναστατώνουν για ακόμα μια φορά, εντάξει δε μπορείτε συνέχεια να κάνετε τα χατίρια των άλλων. Και στη τελική η δική σας η ζωή και η δική τους! Καιρός να πείτε αντίο σε μερικές ψυχές! Σκέφτεστε έντονα το αύριο και το βλέπετε θετικό και αισιόδοξο..! Όμορφες ημέρες για να γνωρίσετε νέο κόσμο και να ανταλλάξετε διαφορετικές απόψεις. Ανανεωθείτε και ξεκουραστείτε!

Λέων
Πολύ καλή ημέρα για να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να κυκλοφορήσετε, να σας δουν και να σας θαυμάσουν! Που λέτε ο Δίας από το Ζυγό, έχει ανοίξει το δρόμο, ας πούμε πως είναι το τελευταίο ΣΚ, που θα μπορέσετε να μαγέψετε εκείνο το μαναράκι, μόνο με μια ματιά! Ο Άρης βέβαια, σας κάνει πολύ σπάταλους που σημαίνει πως θα ξεπροβάλει το Λιονταρίσιο σας το ταπεραμέντο και θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Το ζητούμενο είναι περάσετε εσείς καλά, να φτιάξετε το ψυχολογικό και έχει ο Θεός!

Παρθένος
Και ξυπνάτε με εκείνο το περίεργο το υφάκι και με τις παραξενιές σας μπορεί να χαλάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν στους δεσμευμένους, έτσι να υπάρχει ένταση μέσα στο ΣΚ! Κάποια ψυχή ανακατεύτηκε στα προσωπικά σας και σας άναψε φωτιές; Καλό είναι σήμερα λοιπόν, να διώξετε μακριά τις κακές τις σκέψεις, να σκεφτείτε πολύ καλά στο πώς θα αντιδράσετε σε διάφορα και μετά αν χρειαστεί μιλάτε.. Όσο πιο αθόρυβοι είστε, άλλο τόσο τα πράγματα θα είναι ήρεμα..

Ζυγός
Αχ τι θα κάνουμε με εσάς.. Το σύμπαν επιμένει. Θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Μπορεί να μην είναι ερωτικό το θέμα, να έχει να κάνει με τη δουλειά σας. Κάτι έχετε ανακαλύψει εσείς, κάτι σας έχει ξεσηκώσει, κάπου θέλετε να μπλέξετε οπωσδήποτε και ενώ ξέρετε τους κινδύνους, δε μπορείτε, σας τρώει που λέμε. Ο Άρης ο σκανδαλιάρης, σας χορεύει στο ταψί κανονικά. Αν και σας απασχολούν σήμερα κυρίως θέματα χρημάτων, όλο και κάτι θα συμβεί, που θα βρείτε την αφορμή να ξεσπάσετε στο σύντροφό σας ή ένα φίλο!

 

Σκορπιός
Να σας το πω και έτσι, αυτό το χαζοχαρούμενο, ρομαντικό ύφος που έχετε τον καιρό αυτόν, οφείλεται στο Ποσειδώνα. Σας έχει κάπως πάνω στα σύννεφα, αλλά θα σας έλεγα το νου σας, γιατί εξαπατά πολύ ο πλανήτης αυτός! Ρομαντική η μέρα σας, νιώθετε ερωτευμένοι, φλέγεστε κανονικά για μια ύπαρξη! Ωραίο όλο αυτό, φανταστείτε το κιόλας, γιατί δε σας βλέπω να κάνετε κάποια κίνηση.. Ο εγωισμός σας στα κόκκινα επίσης! Απολαύστε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους σας και χαλαρώστε επιτέλους..!

Τοξότης
Το ξέρετε πως η Αφροδίτη κρατά τα μπόσικα και δε τα έχετε κάνει όλα γυαλιά καρφιά! Μέρα λοιπόν, που παίζει να σας πάρουν τηλέφωνο από τη δουλειά, μπορεί να εργάζεστε κιόλας και ξαφνικά να σας τσιτώσουν και να εκνευριστείτε απίστευτα! Βαθιές ανάσες, ψυχραιμία, λογική, το φεγγάρι κρατά ακόμα και σπέρνει μια ένταση, πού και πού. Μη προσπαθήσετε να βρείτε αποκούμπι, ίσως κανείς να μη μπορέσει να σας καταλάβει. Προτιμήστε λίγες ώρες μόνοι, παρέα με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας.

Αιγόκερως
Μια ωραία ημέρα για να ηρεμήσετε και να διώξετε μακριά την υπερένταση και τις σκέψεις τις αρνητικές. Η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και βρίσκετε την όρεξη να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας με το πιο γλυκό τρόπο. Τώρα αν είστε μόνοι και έρημοι, καλά θα κάνετε να βγείτε έξω, να σας δουν, να χαμογελάσετε, να φλερτάρετε, γιατί ποτέ δε ξέρετε τι καλό μπορεί να σας βρει.. Σηκώστε το τηλέφωνο και μιλήστε με εκείνους που αγαπάτε περισσότερο και φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας!

 

Υδροχόος
Μπορεί εσείς να έχετε φευγάτη διάθεση, όμως οι δικοί σας άνθρωποι θα σας στριμώξουν, γιατί πρέπει να σας μιλήσουν οπωσδήποτε. Θέλετε, δε θέλετε λοιπόν, θα μείνετε να τους ακούσετε και να βοηθήσετε όπου χρειάζεται! Η Αφροδίτη φέρνει το φως στη ζωή σας, ενώ ο Πλούτωνας το σκοτάδι. Οι σκέψεις που κάνετε δεν είναι και τόσο ευχάριστες, επιμένετε κιόλας σε καταστάσεις που δε σας κάνουν καλό. Κάθε φορά όμως ένα χέρι, σας στραβά και σας σώζει τη τελευταία τη στιγμή.. Υπάρχει ελπίδα!

Ιχθύς
Έχετε τόσα πράγματα μέσα στο μυαλό σας και τόση όρεξη που έχω την εντύπωση πως είστε κάπως άπιαστοι σήμερα. Βέβαια μπορεί τις μέρες αυτές να τη βγάλετε στο κρεβάτι, αγκαλίτσα με το σύντροφό σας και να ζήσετε ρομαντικές στιγμές. Ο Ποσειδώνας όμως σας βάζει πινέλο στο χέρι, καλπάζει τη φαντασία σας σε άλλη γη και άλλα μέρη και ξαφνικά να σου η ιδέα, το επιχείρημα, μια νέα επιθυμία, μια αλλαγή! Βελτιώστε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που χρειάζεστε μέσα στη ζωή σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος...

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1825: Ο Μεχμέτ...