Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, θα μπορέσεις σήμερα, να επωφεληθείς στο έπακρο από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ενέργειες κάποιων ατόμων! Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει εύνοια σε μετακινήσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να αρπάξεις τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, σκοπούς και επιθυμίες, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Ευνοούνται ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνίες και κοινωνική ζωή! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να μπει επιτέλους ένα οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις, παρελθοντικά προβλήματα και εξαντλητικές δοκιμασίες! Τώρα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βρεθούν με ευκολία λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν! Επίσης, μία αποκάλυψη που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις για ένα ζήτημα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η καλύτερη ημέρα είναι εδώ, για να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις στο έπακρο, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Όσοι αποτελούν το περιβάλλον σου και οι καταστάσεις που τους αφορούν, θα είναι εκείνοι που θα σου δώσουν ικανοποίηση, σιγουριά και ευχαρίστηση με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου!

ζώδια σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες, όπως να φροντίσεις και θέματα της καθημερινότητας σου, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν και σε εξαντλούσαν! Αισθάνεσαι πιο δυνατός πλέον και σαφώς πιο ικανός να καταφέρεις να κλείσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει διασκεδαστικές στιγμές!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μία ευχάριστη ημέρα είναι εδώ, γεμάτη καλοπέραση! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και ωφέλιμες δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει εύνοια σε σπίτι και οικογένεια!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητική όψη για εσένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς ορθά και σοφά! Εμπιστεύσου χωρίς δεύτερη σκέψη το ένστικτο σου και θα καταφέρεις, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και θέματα, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει ένα ευχάριστο μήνυμα ή τηλεφώνημα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα ευνοεί με ποικίλους τρόπους, κοινωνικές δράσεις, επαφές, συναναστροφές, αλλά και μετακινήσεις κάθε είδους! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να πετύχεις υψηλούς σκοπούς και στόχους και δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες από εσένα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει ασφάλεια όσον αφορά τα κεκτημένα σου!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα επιτέλους ανακτάς αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία βαθιές επιθυμίες! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει τυχερές επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, είσαι σαφώς ο πρωταγωνιστής της ημέρας με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, να πραγματοποιείται στο δικό σου Ζώδιο! Εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο την όψη και πέτυχε με ευκολία βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και σπουδαίους σκοπούς! Η γοητευτική προσωπικότητα σου, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει ψυχολογική ηρεμία και σιγουριά!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ώρα, να επαναφέρεις την καλή σου διάθεση, φέρνοντας και πάλι στην ζωή σου, την ψυχολογική ηρεμία και την συναισθηματική σιγουριά! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από τοξικές και δύσκολες καταστάσεις, όπως και από δυσάρεστες αναμνήσεις που σε βάραιναν! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει τύχη στον φιλικό τομέα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, θα φέρει μόνο χαρμόσυνες εκπλήξεις, θετικές αλλαγές και εποικοδομητικές εξελίξεις, που καιρό τώρα περίμενες, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις βελτίωση στο φιλικό σου περιβάλλον, ενδυναμώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει μία ευκαιρία, για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...