Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου;


Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, πρόσεχε τα μηνύματα που στέλνεις, τι γράφεις και σε ποιον! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, κυρίως στην οδήγηση! Στις επικοινωνίες σου, φρόντισε να είσαι περισσότερο ακροατής, παρά ομιλητής! Απέφυγε κουτσομπολιά, διότι κάποιες αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα εκθέσουν εσένα και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς, μετά από εντάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, ίσως νιώσεις ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες θέσεις στην ζωή σου, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές θα είναι που θα προκαλέσουν και την σημερινή αβεβαιότητα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, φρόντισε να έχεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Είσαι αρκετά προσγειωμένος πια και λογικός και μπορείς να το καταφέρεις! Δείξε προσοχή σε εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, γιατί το κλίμα είναι τεταμένο! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί τώρα, όπως και σε όποια προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, προσπάθησε να μην γίνεις αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη, λόγω απαισιοδοξίας! Ωστόσο, παρά την πεσμένη διάθεση σου, μία αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις και την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί, όσο κι αν σε αγαπάει! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα πράγματα από τους άλλους, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να φέρουν ρήξεις! Προστάτεψε το φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλικές σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, κάποιες λάθος συμπεριφορές που θα έχουν και που θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και ψυχρότητα από τους άλλους! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου λοιπόν, να αποβάλλεις παρορμητισμό και να θυμάσαι πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα διαπιστώσεις πως σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι «ψάχνονται» για καυγά, αλλά εσύ δεν θα πρέπει να τους κάνεις το χατίρι! Επιπλέον και εσύ πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, όπως και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά! Επίσης πρέπει να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου, τώρα! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, πρέπει να επιστρατέψεις την υπομονή σου και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει! Ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επειδή όλα τα βλέπεις λάθος! Για το καλό σου λοιπόν, μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Κάνε υπομονή, δείξε την δύναμη σου με πράξεις και όχι με θυμωμένα λόγια και επιθετική συμπεριφορά και αντιμετώπισε με ωριμότητα και ψυχραιμία, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, μπορεί να σου προκαλέσει απώλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, μπορεί ο χρόνος να φαίνεται ελάχιστος, για τις δουλειές που έχεις να κάνεις, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Μπορείς να τα καταφέρεις, με όπλο σου την ψυχραιμία, την οργάνωση και τον προγραμματισμό! Σαφώς έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αλλά η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή σου φήμη σου, θα κλονίσει πιθανόν τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει την διάθεση που είχες, να περάσεις όμορφα, δημιουργικά και ψυχαγωγικά αυτό το 24ωρο! Μην είσαι λοιπόν, τόσο βιαστικός στην συμπεριφορά σου, γιατί έτσι θα ανατραπεί η πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου! Μην ζητάς όλο και περισσότερα!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου, να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες, ιδίως αν επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις! Προσοχή χρειάζεται επίσης, στην χρήση των οικιακών συσκευών, γιατί αναμένονται ζημιές και βλάβες σήμερα. Κάποια παλαιά και ξεχασμένα προβλήματα, επανέρχονται τώρα και σου δημιουργούν άγχος και νευρικότητα, αλλά ευτυχώς θα είναι όλα παροδικά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...