Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου;

Ο Πλούτωνας είναι ένας από τους πλανήτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα!

Φέρνει τα σκοτάδια φυσικά και τις ριζικές αλλαγές, όχι με τόσο γλυκό τρόπο! Οπότε να προτείνω πως οτιδήποτε και αν συμβεί, να το πάρουμε ψύχραιμα και με τη λογική, όχι με το συναίσθημα, απαγορεύεται!

Κριός
Μια κρύο και μια ζέστη, έχει το αστρολογικό μενού της ημέρας! Οι πλανήτες σας περιπαίζουν έντονα, συνεπώς και εσείς σε μια υπερένταση θα βρίσκεστε, άνευ λόγου και αιτίας! Συναντάτε πολύ κόσμο, οι συζητήσεις αρκετές, το νου σας μη λέτε παραπάνω από όσα πρέπει και φυσικά μην είστε τόσο πωρωμένοι με τις απόψεις σας. Όσο πια ανάλαφρα αντιμετωπίσετε τη κατάσταση, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε! Για να σας δω..

Ταύρος
Μπορείτε να πείτε πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι τις μέρες αυτές, όντως!!! Από τη μια πεισμώνετε και αρπάζεστε με τον έναν και τον άλλον, από την άλλη, απαντάτε οι ίδιοι στις απορίες που έχετε και συνέρχεστε! Λυπάμαι, δε ζούμε όλοι στην ίδια τη στρατόσφαιρα.. ίσως να χρειάζεται και διερμηνέας, πού και πού! Παίζει πολύ να ανατραπούν τα σχέδια που έχετε κάνει για σήμερα και να βρεθείτε αλλού για αλλού. Να είστε αυστηροί, δίχως γκρίνιες όμως..!

Δίδυμος
Πολύ δυνατή η σημερινή ημέρα, για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Το φως άναψε πράσινο, για εκείνες τις συζητήσεις, μπορείτε να κάνετε επαφές και να διεκδικήσετε κομμάτι από τη πίτα! Θα χρειαστεί να γίνετε λίγο σκληροί, πιο σβέλτοι, ετοιμόλογοι και να έχετε το νου σας, πρέπει να μπείτε πρώτοι στο παιχνίδι! Το ευχάριστο είναι πως έχετε τη διάθεση να συνεργαστείτε με τους άλλους, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι θεϊκό! Καλή επιτυχία!

Καρκίνος
Πω πω σήμερα σας πιάνουν οι κακίες σας! Όλο και κάτι θα συμβεί, που θα σας γυρίσει το μάτι και αν λειτουργήσετε παρορμητικά, τότε ο κακός ο χαμός! Από τη μια οι πλανήτες σας προκαλούν και σας σπρώχνουν στο να αντιδράσετε και να ξεφύγετε εντελώς και από την άλλη σας βάζουν μυαλό και σας συνεφέρουν! Προφανώς ο ψυχικός σας ο κόσμος διαταράσσεται αλλά τι να κάνουμε τώρα; Αφήστε την ημέρα να περάσει ήσυχα και όχι με εντάσεις!

Λέων
Από τη μια έχετε όρεξη για συζητήσεις που αφορούν το άτομό σας φυσικά και από την άλλη σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας και γίνεστε ολίγον ανυπόφοροι και αντιπαθητικοί! Κρατήστε τις ισορροπίες, όχι τίποτα άλλο, μπας και βγει εκείνο το πόρισμα και προχωρήσετε παρακάτω. Να πάτε στο γιατρό, μη το αποφεύγετε, δε χρειάζεται να σας πάρουν από το χεράκι. Αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν το εγώ σας και τις επιτυχίες σας. Στάκα που λέμε..!

Παρθένος
Μέρα που θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, παίζει να σας προκαλέσουν διάφορες ψυχές και εσείς να ξεσπάσετε με πολύ παράξενο τρόπο. Μη βάζετε μπροστά το χρήμα, γιατί ο καθένας έχει την ιστορία του και τελικά εσείς να είστε οι ευνοημένοι της παρέας και να έρθετε σε δύσκολη θέση! Οτιδήποτε και αν προκύψει, έχετε τα φόντα να το αντιμετωπίσετε! Μη πνίγεστε σε μια κουταλιά με νερό, αφήστε την εμπειρία σας να δράσει!

Ζυγός
Μέρα ζόρικη πολύ, αφού θα χρειαστεί να κάνετε ένα απόλυτο focus στα οικογενειακά σας τα ζητήματα! Ένα θέμα έχει προκύψει που πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα, αλλά θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους άλλους και εδώ ξεκινούν τα γλέντια! Απόλυτοι εσείς, το μακρύ και το κοντό του καθενός, ένα μεγάλο μπουμ παίζει, αλλά τελευταία στιγμή ένα μαγικό χέρι να σας σώσει! Η δική σας άποψη θα υπερισχύσει όμως με άλλον τρόπο!

Σκορπιός
Πεσμένη η ομάδα, είναι και αυτό μες στο πρόγραμμα! Και εκεί που είστε έτοιμοι να βουλιάξετε συναισθηματικά, τσουπ μπορεί να συμβεί κάτι πολύ μαγικό και η ελπίδα να επανέλθει έστω για λίγο! Αποζητήστε τη συντροφιά εκείνων που σας κάνουν να χαμογελάτε και αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει όμορφα! Ένα τηλεφώνημα, μια είδηση για μια δουλειά, σίγουρα θα σας αναστατώσουν ευχάριστα, μπορεί να σας γεμίσουν και με απορίες, αλλά εσείς βράχος!

Τοξότης
Μια μούρλια σας πιάνει με τα λεφτουδάκια σας! Σας τα τρώνε λίγα-λίγα;;; Δε σας δίνουν κάτι χρωστούμενα; Μήπως σκέφτεστε να μη πληρώσετε το λογαριασμό; Ξεφεύγετε εντελώς και γίνεστε ασυμμάζευτοι, γιατί αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας έχουν έρθει και φτου πάλι από την αρχή! Μπορεί να μην έχετε το Κρόνο πάνω από το κεφάλι σας, όμως σας παρακολουθεί και σας δείχνει την αλήθεια! Πού το χάνετε το παραμύθι.. Τι θα κάνετε λοιπόν;;;

Αιγόκερως
Αυτό το παρελθόν σας τρώει το σαράκι και αν δε κάνετε αυτό το let go που λέμε, θα βασανίζεστε αιωνίως! Όλο και διάφορα συμβαίνουν, που σας γυρίζουν πίσω, προφανώς το σύμπαν σας τεστάρει και παίρνετε πολύ χαμηλή βαθμολογία! Τραγικό! Θα το στάξετε το φαρμάκι σας σήμερα, γιατί θα σας προκαλέσουν και προκειμένου να πάθετε εγκεφαλικό, ας το πάθουν οι άλλοι! Ευτυχώς που κάποιος σας επαναφέρει με γλυκό τρόπο..!

Υδροχόος
Μήπως τα ρούχα σας σήμερα, έχουν χρώμα μαύρο; Με τέτοια διάθεση ξυπνάτε, από τη μια θέλετε να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπιτάκι σας, να νιώσετε λίγο από εκείνη τη θαλπωρή, από την άλλη το μυαλό σας ταξιδεύει σε πολύ μυστήρια μονοπάτια! Απρόβλεπτη η συμπεριφορά σας, ευτυχώς που δε θα σας πάρει χαμπάρι κανείς! Προς το παρόν αυτά που σχεδιάζετε δε βγαίνουν, κάποιος λόγος θα υπάρχει, ας μη σας παίρνει από κάτω λοιπόν!

Ιχθύς
Μπορώ να ξεστομίσω πως τυχερή η σημερινή ημέρα για εσάς, θα μπορέσετε να κάνετε εκείνο το ένα βήμα παραπέρα! Σα να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας ένα πράγμα, θα τις μοιραστείτε με μυστήριο τρόπο, εσείς χαμόγελο και οι λοιποί στο τρέξιμο και το άγχος! Εν ολίγοις μοιράζετε λίγη από τη ψυχασθένειά σας και προκαλείτε έναν χαμό, έτσι επειδή! Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σας και παίρνετε πολύ τα επάνω σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...