Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, το Τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχει τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η τύχη είναι με το μέρος σου και λειτουργεί απόλυτα για σένα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα αγχωθείς λίγο, για τα πρακτικά θέματα και καθήκοντα της καθημερινότητας σου, όπως υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Αν δράσεις, με λογική, σύνεση και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν αυτά που επιθυμείς, να πετύχεις πολλούς στόχους και να απαλλαχθείς επιτέλους από το άγχος!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ο Ερμής σήμερα απέναντι σου, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα υπόσχεται σίγουρα μια βελτιωμένη καθημερινότητα! Το σημερινό Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις, ψυχική ηρεμία, εκκρεμότητες, αλλά και θέματα εμφάνισης και σωματικής ευεξίας!

Ζώδια 17 Δεκεμβρίου

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα εκφράζεις όπως ακριβώς πρέπει, τις σκέψεις, τις γνώμες και τις ιδέες σου στον κοινωνικό σου κύκλο! Επιπλέον, έρχονται πολλά χαρούμενα τηλεφωνήματα, νέα και μηνύματα την σημερινή ημέρα και πολύ πιθανόν, να κάνεις και μία ευχάριστη μετακίνηση! Κατάλλη ημέρα, για ψυχαγωγικές εξόδους!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο Ερμής σήμερα, έρχεται σε Τρίγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου! Ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το θετικό για εσένα Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες! Κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης μάλιστα, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό και απόλυτα θετικό γεγονός!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, την σημερινή ημέρα, επικεντρώνεσαι στον φιλικό τομέα και γενικά, τις κοινωνικές σου επαφές και ορθώς πράττεις. Μία συμβουλή από έναν στενό σου φίλο, θα φέρει την επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου στόχου και την εκπλήρωση μίας σπουδαίας επιθυμίας! Κατάλληλη ημέρα, για ριζικές και θετικές αλλαγές κάθε είδους!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να καταφέρεις και να πετύχεις έναν σπουδαίο για εσένα σκοπό, αυτόν που αφορά την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Επιπλέον, εκπληρώνεις μεγάλες φιλοδοξίες και κερδίζεις τον κοινωνικό σεβασμό των άλλων! Απέφυγε μόνο, τάση για εγωκεντρισμό και δογματισμό!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Θα λάβεις σίγουρα χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν! Ειδικά ένας φίλος σου συγκεκριμένα, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει και θα σου δώσει χαρά!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ισχυρή διορατικότητα σου και το ενισχυμένο ένστικτο σου, ώστε να βάλεις ένα μόνιμο τέλος σε τοξικές καταστάσεις και συναναστροφές που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...