Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα είσαι σε εγρήγορση και γεμάτος όρεξη για ζωή, καλή διάθεση και ενέργεια! Κοινωνική ζωή και συναντήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα! Η συμπεριφορά και η προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στον περίγυρο σου και αισθάνεσαι δημοφιλής και περιζήτητος! Μπορείς να αναμένεις πολλά χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για ψυχαγωγικές εξόδους!

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, έχεις ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη! Επιδίωξε να βρεθείς με κοντινά και αγαπημένα άτομα, σε οικεία και γνώριμα μέρη! Φροντίζεις και προστατεύεις τους ανθρώπους που αγαπάς και εκείνοι από την με την σειρά τους, στο ανταποδίδουν με πράξη, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη σου! Ορισμένα γεγονότα και καταστάσεις, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να αισθανθείς ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου!

Δίδυμοι

Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο Δίδυμε, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα! Πιθανόν βέβαια, να φερθείς κάποιες στιγμές, λίγο εγωιστικά και νευρικά σε επαφές, σχέσεις και συνομιλίες! Αν περιορίσεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις επιθυμίες, να μοιραστείς τα συναισθήματα και τις απόψεις σου, πετυχαίνοντας στόχους και να τραβήξεις τα βλέμματα του περίγυρου σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να απομακρυνθείς προσωρινά από τις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Φρόντισε να πάρεις τον χρόνο σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου, καταπολεμώντας φόβους, άγχη, αρνητικές αναμνήσεις και ενοχές! Αν καταφέρεις να ηρεμήσεις, θα βρεις λύσεις και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, την σημερινή ημέρα θα απολαύσεις επικοινωνίες και δραστηριότητες με αγαπημένους φίλους! Γενικά, θα επιδιώξεις και θα καταφέρεις ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων, αφού οι φίλοι σου θα είναι εκείνοι που θα φτιάξουν τη διάθεση σου και θα σου προσφέρουν χαρά σήμερα! Επιπλέον, θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, σε ένα μεγαλεπήβολο σκοπό ή στόχο που έχεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα φροντίσεις με ποικίλους τρόπους, να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Επικεντρώνεσαι στην πρόοδο σου και στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη, με αποτελεσματικότητα! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, την ωριμότητα, τον δυναμισμό και την σοφία σου και πέτυχε υψηλούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες!

Ζώδια 18 Δεκεμβρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις όρεξη για περιπέτεια και διαφορετικές δραστηριότητες, από αυτές που κάνεις συνήθως! Απολαμβάνεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, κάτι που σου είχε λείψει! Επιπλέον όμως, ανοίγεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες, μιλάς με κόσμο και χορταίνεις μαζί με τον περίγυρο σου, ευχάριστες στιγμές! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή, μία ψυχαγωγική έξοδο ή ένα ταξίδι!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, θα βρεις τον εαυτό σου! Σε χαρακτηρίζουν αποφασιστικότητα, δυναμικότητα, διορατικότητα, γοητεία και ισχυρή πειθώ! Έχεις σκοπό να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων και των καταστάσεων, σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καταφέρνεις να διερευνήσεις ορθά και να ανακαλύψεις αλήθειες, οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα επικεντρωθείς σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου! Είσαι αξιοθαύμαστα ευγενικός, καλοπροαίρετος, γλυκός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και ο περίγυρος σου, σου φέρεται πιο φιλικά και όμορφα τώρα! Η ημέρα είναι ιδανική, για να καταφέρεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής ή κλονισμένης σχέσης, να ξεπεράσεις καυγάδες και να λύσεις παρεξηγήσεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα εποικοδομητική και ιδιαίτερα ωφέλιμη για τα συμφέροντα σου και τους προσωπικούς σκοπούς σου! Θα μπορέσεις, να βάλεις σε τάξη τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν και να θέσεις σωστό πρόγραμμα την ζωή και την καθημερινότητα σου! Δεν θα σου ξεφύγει καμία λεπτομέρεια σήμερα, αφού έχεις την αξιοζήλευτη ικανότητα να αναλύεις τα πάντα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα περάσεις σίγουρα υπέροχα! Θα έρθουν τυχερές συγκυρίες και εσύ απλά αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες! Είσαι κοινωνικός, περιζήτητος, παιχνιδιάρης, δημιουργικός και απόλυτα λαμπερός! Κατάλληλη ημέρα για να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις από την πεζή καθημερινότητα και επιτέλους χαμογελάσεις! Έρχονται ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν!

Ιχθείς

Πιθανόν σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να αισθανθείς υπερβολικά ευαίσθητος και κάπως κυκλοθυμικός! Μην σε απασχολούν υπερβολικά, κάποιες αρνητικές παρελθοντικές καταστάσεις που τώρα επανέρχονται στο μυαλό σου! Την σημερινή ημέρα, ασχολήσου με τα άτομα της οικογένειας σου και με θέματα σπιτιού! Πάρε την αγάπη και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη, όχι από επιφανειακές σχέσεις και επαφές, αλλά από αληθινές και ουσιαστικές!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...