Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 19 Ιουνίου;


Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, το ζητούμενο σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να το καταφέρεις! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου επικοινωνίες και επαφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές, προκειμένου να τις βελτιώσεις στο μέγιστο βαθμό!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, την σημερινή ημέρα θα διαπιστώσεις, πως οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και θα κάνουν σίγουρα την διαφορά, γι’αυτό μην τις αμελείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου! Μπορεί η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα, αλλά μην αγχώνεσαι! Όλα θα διεκπεραιωθούν στην ώρα τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα αν περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και έπαρση, θα μπορέσεις να τραβήξεις όλα την θετική προσοχή των άλλων πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις ο λαμπερός πρωταγωνιστής της ημέρας! Ιδανική ημέρα, για κοινωνικότητα, επικοινωνίες και κάθε είδους απολαύσεις! Έχεις την ευκαιρία τώρα, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και έτσι, καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, γεγονός που σε βοηθά στην εκπλήρωση στόχων και επιθυμιών! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, μπορείς να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με καλοπροαίρετη συζήτηση και διάθεση! Κάνε έναν απολογισμό των γεγονότων μέχρι τώρα, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά, τις εξελίξεις στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

ΛΕΩΝ

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική, αφού η περιέργεια σου και η δίψα σου για γνώση, σε καθιστά πολύ αγαπητό και περιζήτητο, κυρίως στις κοινωνικές σου επαφές! Ωστόσο, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Απόλαυσε με ωριμότητα, επαφές και συζητήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα επιλέγεις να γίνεις πρακτικός, να προσγειωθείς και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Θα ασχοληθείς σοβαρά με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου, υλική ή συναισθηματική! Οι ευκαιρίες για να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ενδεχομένως να προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες, που θα έρθουν και θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την χαμένη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς, μέσα από πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Αν τις αρπάξεις έγκαιρα, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα και την τάση σου να θεωρείς τα πάντα δεδομένα, χωρίς να προσπαθείς για αυτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είσαι σαφώς πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα επιλέξεις την μοναξιά, αλλά και την μυστικοπάθεια! Προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν απομονωθείς για λίγο, από κοινωνικές συζητήσεις και θα δεις πως θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Ετοιμάσου να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, προβληματικές και τοξικές σχέσεις και κινήσου παρασκηνιακά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η ημέρα, όπου μαζί με συμμάχους και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, να πετύχεις κοινούς στόχους και σκοπούς, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσεις όνειρα και επιθυμίες! Ακολούθησε την συμβουλή ενός φίλου σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κοινωνικοποιήσου, αξιολόγησε ορθά τις φιλίες σου και οριοθέτησε τις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ήρθε η στιγμή για την απόλυτη αλλαγή και ανανέωση της ζωής σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να επικεντρωθείς στην κοινωνική σου ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρων σου! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα, ώστε να αναδείξεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται φανερά σε θέματα που αφορούν την καλή σου φήμη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αρκετά σχέδια και στόχους σου, αλλά οφείλεις να τα σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την ωριμότητα! Βλέπεις, είσαι αποφασισμένος, να αρνηθείς τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα, απλά για να περάσεις καλά! Πρόσεχε όμως, γιατί η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες στο τέλος!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, καταλαβαίνεις πλέον και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, γι’αυτό εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό, την διορατικότητα και την διαίσθηση σου! Λόγω της τάσης σου για ενδοσκόπηση, θα έχεις τώρα την δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχικής σου κατάστασης και έτσι πλέον, θα ξέρεις ακριβώς τι πραγματικά επιθυμείς και χρειάζεσαι στην ζωή σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...