Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με την καρδιά σου και να μιλήσεις με αγάπη στον περίγυρο σου! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου γενικά, ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται στο έπακρο και εξομαλύνονται! Επιπλέον, δράσεις που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και συναντήσεις, ευνοούνται!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα επικεντρωθείς στην προστασία, την διαφύλαξη, την ασφάλεια και την διατήρηση των κεκτημένων σου, αλλά και των προσωπικών σου αξιών! Επιπλέον, θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να αισθανθείς ξανά σιγουριά, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις!

άστρα Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Δίδυμος

Σήμερα, η Σελήνη στο Ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει στην προβολή και την ανάδειξη της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις έτσι, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να πετύχεις αυτά που επιθυμείς και έχεις σκοπό! Μακριά μόνο, από αδικαιολόγητη και υπερβολική συναισθηματική ανασφάλεια, που σε παρασύρει σε ξεσπάσματα!

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Καρκίνε για βαθιές σκέψεις, αναθεώρηση, ανασκόπηση και προστασία του εσωτερικού ψυχικού και συναισθηματικού σου κόσμου. Να δώσεις σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, αφού θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα διλήμματα και τις ανασφάλειες σου! Επίσης, προσπάθησε να κινηθείς παρασκηνιακά για να πετύχεις τους στόχους σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα επικεντρώνεσαι στους φίλους σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Τα γεγονότα και εξελίξεις που έρχονται, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου! Πιθανόν ωστόσο, να είσαι λίγο πιο υπερευαίσθητος και εύθικτος, κυρίως με τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται και ίσως να γίνεις λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα σε επηρεάζει ιδιαίτερα η γνώμη του περίγυρού σου και η διατήρηση της καλής σου φήμης! Θα δραστηριοποιηθείς, θα ωριμάσεις και θα επιστρατεύσεις λογική και σύνεση σε κάθε σου επαφή και πράξη και με αυτόν τον τρόπο, η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο και κερδίζεις τον σεβασμό των άλλων!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα αισιοδοξείς ξανά, θα καλοπεράσεις, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και να φιλοσοφήσεις διαφορετικά και πιο χαρούμενα την ζωή, θα καταφέρεις με την βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από κοινωνικές επαφές, σπουδές, σεμινάρια, επικοινωνίες, συναντήσεις, ταξίδια και από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά! Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει επιπλέον, στο να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έρχονται λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, κυρίως λόγω της ισχυρής διαίσθησης σου! Καταφέρνεις με την επικοινωνιακή γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν χατίρια, να εκπληρώνεις επιθυμίες, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά άμεσα!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, όπως και συγκυρίες να εναρμονιστείς με το περιβάλλον σου και να εξομαλύνεις ή και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με ποικίλους τρόπους και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στα πάρε-δώσε που έχεις με τους άλλους ανθρώπους και αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις την ειλικρινή και ανιδιοτελή ανάγκη, να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες άλλων ανθρώπων, πράγμα που θα δώσει και σε εσένα ικανοποίηση! Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ανανεώνεσαι, αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου, αλλά ταυτόχρονα φροντίζεις και τους άλλους!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οφείλεις να δράσεις με ωριμότητα, σύνεση, λογική και σοφία, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, από τις εξελίξεις, ώστε να μπορέσεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε έπαρση και δογματική συμπεριφορά!

Ιχθύς

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις ξανά τον ευαίσθητο και συναισθηματικό εαυτό σου! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις με ευκολία, να εξομαλύνεις τις οικογενειακές και συγγενικές σου σχέσεις! Γενικά, η κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα βελτιωθείς και αυτό θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο! Πρέπει μόνο να αποφύγεις γκρίνια και ανασφάλειες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...