Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις σωστά τις φιλίες σου, να κάνεις ξεκαθαρίσματα που τις αφορούν και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις, εκπληρώνοντας τα σχέδια και τα όνειρα σου! Καταφέρνεις και διεκδικείς στόχους και σκοπούς, πετυχαίνοντας τους, κυρίως μέσα από φιλικές συναναστροφές, αφού με αυτό τον τρόπο, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα φρόντισε να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, ώστε με αυτόν τον τρόπο να κάνεις βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου! Για το λόγο αυτόν, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και την διατήρηση της καλής σου φήμης!

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, μπορείς σήμερα, να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια, σκοπούς και στόχους, αρκεί να τα υλοποιήσεις, με γνώμονα την λογική, την ωριμότητα και την σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπερβολική αισιοδοξία, μπορεί να σου φέρουν προβλήματα, αντί να σε βοηθήσουν! Έχεις έντονα την διάθεση, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέα και διαφορετικά πράγματα, που σε κάνουν να περνάς όμορφα, όμως προσπάθησε να μην μένεις στην επιφάνεια!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα η τάση σου για ενδοσκόπηση, θα σου δώσει την σπουδαία δυνατότητα να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου, αλλά και της ψυχικής σου υπόστασης! Έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, κρυφούς εχθρούς ή αντιπάλους, που τώρα επιτέλους δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπα, αφού πλέον αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις των άλλων και έτσι πέφτουν οι μάσκες!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή απομακρυνθεί και να τα ξαναβρείτε! Γενικά, έχεις τώρα την δυνατότητα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και την δράση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, στην εξομάλυνση τους και γενικά σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με αυτές! Εσύ το μόνο που ζητάς από τις διαπροσωπικές επαφές σου, είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη και απόλυτη ισορροπία!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου! Γενικά, η καθημερινότητα σου θα αποκτήσει τώρα πιο γρήγορους ρυθμούς, ώστε να καλύψεις τις αυξημένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου, που τώρα επανέρχονται! Οφείλεις λοιπόν, να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα, τακτοποιώντας τα πάντα!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα απλά θα περάσεις υπέροχα! Πες ναι σε εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις κάθε είδους! Προσπάθησε να αναπτύξεις με κάθε τρόπο, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα σου! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, αλλά και η εμμονή σου να τραβάς μόνο εσύ, όλα τα βλέμματα θαυμασμού!

Σκορπιός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα απλά θα περάσεις υπέροχα! Πες ναι σε εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις κάθε είδους! Προσπάθησε να αναπτύξεις με κάθε τρόπο, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα σου! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, αλλά και η εμμονή σου να τραβάς μόνο εσύ, όλα τα βλέμματα θαυμασμού!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με την Αντίθεση Ήλιου-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, να επιστρατεύσεις λογική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, σε όλους τους τομείς! Λόγια και επαφές, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις αμέσων να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά απρόσεχτος επικοινωνιακά! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα, με ποικίλους τρόπους!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να έχεις θετικές εξελίξεις! Δέξου κάποιες νέες συνθήκες και αλλαγές, χωρίς δισταγμό, αφού θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Είσαι αποτελεσματικός, πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα, βάζοντας γερές βάσεις στα επιτεύγματα σου!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ξεχωρίζεις για την τονισμένη σου αυτοπεποίθηση, την δυναμικότητα σου και την διάθεση σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές! Οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, θα είναι οπωσδήποτε θετικές και αυτό σίγουρα, θα επαναφέρει την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για εγωκεντρισμό και ξεσπάσματα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα επιδίωξε, να κινηθείς παρασκηνιακά και να δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την παρούσα περίοδο, στην ζωή σου, ακολουθώντας την ενισχυμένη διαίσθηση σου! Προτίμησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο! Θα δεις πως έτσι θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς και να απαλλαχτείς μια και καλή από προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...