Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Ιουνίου;

Ένα ηλιόλουστο Σάββατο μόλις μας ξημέρωσε, το απολαμβάνουμε όσο μπορούμε, παρέα με έναν ελληνικό καφέ..

Αυτός ο Ερμής πρέπει να τα έχει παίξει εντελώς! Όλο πόρτα τρώει τελικά και εκεί που κάτι πάει να στρώσει, τσουπ ο Πλούτωνας σήμερα του κάνει κούκου και τον ξεστρατίζει κανονικά!

Κριός
Ένα υφάκι θα το έχετε όλη μέρα, παίζει να γίνετε και αντιπαθής σε μερικούς, να όμως που με αυτά που θα ακούσετε, δε θα μπορέσετε να φερθείτε και αλλιώς! Εντάσεις προκύπτουν, γιατί δε συμφωνείτε με τίποτα και δε σκοπεύετε να συμβιβαστείτε με τίποτα! Κανονίστε το βραδάκι να βγείτε έξω βόλτα, με εκείνους που σας φτιάχνουν το κέφι. Υπάρχει και το άλλο σενάριο φυσικά, τύπου από το πρωί νωρίς να πάρετε τους δρόμους, να εξαφανιστείτε!

Ταύρος
Μέρα ζόρικη αφού η εκφραστικότητά σας και η ειλικρίνειά σας, ίσως ενοχλήσει μερικούς. Προσπαθήστε να μη λέτε πολλά, όσο πιο αθόρυβοι είστε, τόσο το καλύτερο. Οι απόψεις σας extreme, δεν είναι για όλα τα αυτιά! Και μέσα στη μαυρίλα, να σου ένα φως, το σύμπαν ίσως να σας κάνει μια έκπληξη, ολίγον ερωτική.. Μια μυστήρια αναπάντεχη συνάντηση; Ένα τηλεφώνημα; Και μηνυματάκι να είναι δε μας χαλάει! Για να δούμε.. τι θα δούμε.. !

Δίδυμος
Ο Ερμής αγαπητοί μου σας τα κάνει μαντάρα! Άλλα περιμένετε να ακούσετε και άλλα θα σας πουν και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Κάποιοι βάζουν εμπόδια στα πλάνα σας και αν περιμένετε και κάτι λεφτά, τότε λυπάμαι που σας το λέω, δε παίζει με τίποτα να συμβεί, τουλάχιστον για σήμερα! Ανοίγετε το στοματάκι σας λοιπόν και τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα γιατί εκπλήξεις τέτοιου είδους δε τις σηκώνει το πετσί σας με τίποτα! Ψυχραιμία!

Καρκίνος
Κάτι μαθαίνετε σήμερα και τα παίρνετε στο κρανίο φουλ! Είστε που είστε ασυμμάζευτοι εκφραστικά, θα πάρετε φόρα και θα ξεστομίσετε τα απίστευτα! Μήπως να το αποφεύγατε όλο αυτό; Υπάρχει λόγος ο κόσμος να βλέπει την άλλη σας τη πλευρά; Μη δημιουργείτε εντάσεις κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Πάρτε τα βουνά καλύτερα, προτιμήστε το βάδισμα, εκτονωθείτε διαφορετικά, γιατί δε λέει να είστε συνέχεια στη τσίτα!

Λέων
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, αλλά φρόνιμα! Αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα σας έρθουν για αυτό και εσείς ας έχετε plan b στο τσεπάκι, γιατί μπορεί να το χρειαστείτε! Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που ενοχλούν τους άλλους και φροντίστε να είστε ειλικρινής. Όπως και να έχει, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ήσυχοι, αθόρυβοι και υποχωρητικοί. Δε γίνεται συνέχεια να σας κάνουν τα χατίρια, ούτε φυσικά να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα!

Παρθένος
Η ένταση των ημερών σας βγαίνει σήμερα και ίσως να παραφερθείτε σε ανθρώπους που δε σας φταίνε σε τίποτα. Βασικά κάτι μαθαίνετε, αναστατώνεστε πολύ, μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα, να όμως που εσείς δεν είστε σε φάση να επεξεργαστείτε τα δεδομένα και να κρατήσετε μια απειροελάχιστη αλήθεια. Προτιμήστε λοιπόν να μείνετε για λίγο μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας, παρά να σας πιάσει εκείνη η άστοχη λογοδιάρροια!

Ζυγός
Χρυσά μου αν έχετε κατά νου να πείτε τα παραπονάκια σας και να βγάλετε τα απωθημένα σας σήμερα, καλύτερα να μη το κάνετε! Εννοείται πως θα σας τα ψάλλουν και παίζει να βρεθείτε και από κάτω! Η ημέρα δεν είναι καλή για συζητήσεις, ούτε τύπου περί ανέμων και υδάτων. Προτιμήστε ένα shopping therapy, κάνει καλό και θα λείπετε και αρκετές ώρες από το σπίτι. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κρίνουν, είστε αυτοί που είστε!

Σκορπιός
Να σας πω πως δεν είναι καλή ημέρα για ταξίδια; Να προσέχετε το κινητό σας; Ποιον παίρνετε τηλέφωνο; Χαοτική η ημέρα σε θέματα επικοινωνίας, σας πιάνει και εσάς αυτό, συνεπώς φροντίστε όταν βρίσκεστε σε σύγχυση να μη πληκτρολογείτε γενικώς! Παρμένοι με πολλά και διάφορα, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Γνωστό αυτό.. δεν είναι και η πρώτη η φορά, για αυτό μη πέσετε στη παγίδα του σύμπαντος. Αφήστε τους άλλους να τρελαίνονται!

Τοξότης
Είστε λίγο αλλούα σήμερα, φταίει ο Ερμής για αυτό, συνεπώς με αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε ίσως να βγείτε και από τα ρούχα σας, ίσως χρειαστεί να σταθείτε δίπλα σε εκείνους που σας έχουν ανάγκη. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του, να εκτονωθεί, να δείτε προς τα πού τραβάει και αφού βγάλετε τα συμπεράσματά σας, τότε να μπείτε μπροστά. Κάποιος σας ζηλεύει και σας το δείχνει και σοκάρεστε. Τι να κάνουμε τώρα.. συμβαίνουν και αυτά!

Αιγόκερως
Μια διαύγεια την έχετε, φαντάζεστε και διάφορα, ξεφεύγετε εντελώς εγκεφαλικά, κάνετε και περίεργες σκέψεις, μη τολμήσετε να τα μοιραστείτε με κανέναν, ούτε με τον ίδιο σας τον εαυτό! Και να σας δωροδοκήσουν ένα πράγμα, εσείς βράχος, γιατί έτσι πρέπει! Ακόμα και να σας προκαλέσουν, κάντε τους χαζούς, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα τη σκαπουλάρετε! Ξεπεράστε τον Αιγοκερίσιο σας εγωισμό και αποφύγετε τον ανταγωνισμό!

Υδροχόος
Μπορεί να θέλετε να βρίσκεστε παντού και να ασχολείστε με αμέτρητες δραστηριότητες, να όμως που είστε ένας άνθρωπος με δυο χέρια! Φροντίστε λοιπόν να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια από εδώ και από εκεί. Βάλτε σε μια σειρά τις προτεραιότητές σας και στη τελική πείτε εξαρχής τα ναι και τα όχι που πρέπει! Ζορίζεστε, αγχώνεστε, εκνευρίζεστε, νιώθετε μια δέσμευση αποπνικτική και ξεσπάτε με το πιο άσχημο τρόπο! Τραγικό..

Ιχθύς
Σειρά σας λοιπόν να καθίσετε στο σκαμνί και να ακούσετε τα παράπονα των άλλων. Μια στεναχώρια θα τη νιώσετε, ίσως και μια απογοήτευση, να όμως που θα πρέπει να δώσετε σημασία, γιατί στα λόγια αυτά ίσως να κρύβονται και οι απαντήσεις που γυρεύετε! Ζόρικη η μέρα σας, μη κάνετε τους καμπόσους, αντιθέτως δείξτε κατανόηση και θα δείτε πως όλα θα πάνε καλά. Ο σκοπός είναι να βελτιωθούν οι σχέσεις σας και όχι να διαλυθούν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...