Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

Αναλυτικά οι προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με το Δία φέρνει ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη, ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά η Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο και τον Άρη στους Ιχθείς, θα σου προκαλέσει κάποιες αγχωτικές προκλήσεις στην εργασία, που θα δοκιμάσουν την υπομονή και την επιμονή σου, καθώς και το πόσο παραγωγικός μπορείς να γίνεις στη δουλειά και τη ρουτίνα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτό το Σάββατο σου φέρνει μια μοναδική ευκαιρία να ισορροπήσεις μεταξύ προσωπικής έκφρασης και κοινωνικών σου σχέσεων. Με τη Σελήνη στην Παρθένο να βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, σήμερα θα αισθανθείς μια ένταση ανάμεσα στα αισθηματικά σου και τις υποχρεώσεις σου προς τους άλλους. Ο Άρης που εισέρχεται στους Ιχθείς πολλαπλασιάζει τις αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, δωρίζει πολλαπλές δυνατότητες για να πραγματοποιήσεις τους προσωπικούς σου στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, το Σάββατο αυτό προβλέπεται να είναι ημέρα γεμάτη προκλήσεις μα και ευκαιρίες για εσένα. Με τη Σελήνη στην Παρθένο να βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, θα αντιμετωπίσεις μια ποικιλία συναισθηματικών διακυμάνσεων. Ενώ σήμερα ο Άρης περνά στους Ιχθείς, οι περισσότερες εντάσεις προκύπτουν από τη δουλειά σου. Η Σελήνη σε τρίγωνο με το Δία σου προσφέρει υπομονή και ευελιξία για να διαχειριστείς τις αντιθέσεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ζωδια-σημερα-23-3
Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα το Σάββατο φαίνεται να φέρνει την ανάγκη για προσεκτικό σχεδιασμό και προσαρμογή, ιδίως σε ταξίδια και θέματα επικοινωνίας. Με τον Άρη στους Ιχθείς και τη Σελήνη στην Παρθένο να βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που απαιτούν υπομονή και επιμονή. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ευέλικτος διατηρώντας ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας στα προσωπικά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία, σου χαρίζει ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και επίτευξης στόχων.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, αυτό το Σάββατο θα αντιμετωπίσεις ορισμένες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την αυτοεκτίμησή σου και την οικονομική σου σταθερότητα. Με τον Άρη στους Ιχθείς, σήμερα, η λίμπιντό σου αυξάνεται. Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, θα αντιμετωπίσεις κάποιες εσωτερικές αναταραχές και αμφιβολίες. Αυτές μπορεί να είναι αμφότερα ψυχολογικής ή υλικής φύσεως. Ωστόσο, το τρίγωνο με το Δία αποκαλύπτει ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες για εξέλιξη στην καριέρα σου και κοινωνική προβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το Σάββατο αυτό προβλέπεται να είναι μια ημέρα με ανάμεικτα συναισθήματα και προκλήσεις, ιδίως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σήμερα, να βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, αναμένεται να αντιμετωπίσεις εντάσεις ή πιέσεις στις σχέσεις σου. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς σε φέρνει σε υπερένταση που πρέπει να διαχειριστείς. Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία χαρίζει εσωτερική δύναμη και μοναδικές ευκαιρίες για επέκταση στην εργασία σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτό το Σάββατο αποτελεί μια πρόκληση για την εσωτερική σου ισορροπία και την αντοχή σου. Με τη Σελήνη στην Παρθένο να βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, αισθάνεσαι μια αυξημένη κόπωση και στρες από τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Σήμερα, η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία χαρίζει ευκαιρίες για να αντιμετωπίσεις οικονομικά ζητήματα, όπως οφειλές ή κληρονομιάς, τακτοποιώντας σημαντικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτό το Σάββατο ενδέχεται να βρεις τον εαυτό σου αντιμέτωπο με προκλήσεις, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα και στις σχέσεις σου με παιδιά και φίλους. Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, καθώς και ο Άρης στους Ιχθείς, προκαλούν εντάσεις δοκιμάζοντας την υπομονή σου. Ωστόσο, το τρίγωνο με το Δία υπόσχεται πολλαπλές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να αποδειχθούν επωφελείς για την καριέρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, αυτό το Σάββατο σου φέρει ορισμένες προκλήσεις, ιδίως στον τομέα της οικογενειακής ζωής και στην καριέρα σου. Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, καθώς και ο Άρης στους Ιχθείς, προκαλούν εντάσεις που απαιτούν την προσοχή και την υπομονή σου. Ωστόσο, το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία υπόσχεται ευκαιρίες για νέα εργασία ή για την τακτοποίηση των υποχρεώσεών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο κι εσύ έρχεσαι αντιμέτωπος με προκλήσεις σε θέματα μετακινήσεων και συμφωνιών, ενώ δεν αποκλείονται και μερικές εντάσεις με συγγενείς. Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, καθώς και ο Άρης στους Ιχθείς, σηματοδοτούν μια δύσκολη ημέρα. Η υπομονή και η διπλωματία θα είναι απαραίτητες για να διαχειριστείς τις προκλήσεις αυτές, ενώ το τρίγωνο Σελήνης Δία σου χαρίζει διεξόδους μέσα από τον έρωτα, τα χόμπι σου ή ευχάριστα νέα από τα παιδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, αυτό το Σάββατο σε βρίσκει αντιμέτωπο με ορισμένες οικονομικές προκλήσεις που προκαλούν αίσθηση ανασφάλειας. Από σήμερα, η ενέργεια του Άρη στους Ιχθείς, σε κάνει να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στο να διαχειριστείς τα οικονομικά σου. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, κάνει τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία, όμως, υπόσχεται ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν μέσα από την εκμετάλλευση ακινήτων ή την υποστήριξη από οικογενειακά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, αυτό το Σάββατο παρουσιάζονται κάποιες προκλήσεις που δοκιμάζουν την ψυχική σου δύναμη και την αντοχή σου. Η ενέργεια του Άρη στο δικό σου ζώδιο, φέρει εντάσεις στις σχέσεις και τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο Ωστόσο, εντείνουν τις αντιπαραθέσεις. Βέβαια, το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία υποδηλώνει ότι υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση, ιδίως σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία και τη μάθηση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...