Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, έφτασε η ημέρα επιτέλους, που θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές, που εδώ και καιρό ήθελες! Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από το μηδέν, σε πολλούς τομείς της ζωής σου που δεν σε ικανοποιούν και να αναγεννηθείς! Απαλλάσσεσαι από τοξικές σχέσεις ή ψυχοφθόρες καταστάσεις και νιώθεις απόλυτα ανανεωμένος ψυχολογικά! Επιπλέον, ένα μυστικό που τώρα αποκαλύπτεται, εξυπηρετεί απόλυτα στους στόχους σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνεται άμεσα η δυνατότητα, να βελτιώσεις όλες τις σημαντικές για σένα, διαπροσωπικές σχέσεις! Μπορείς να έρθεις ξανά κοντά σε άτομα που είχες απομακρυνθεί, λόγω κάποιας παρεξήγησης του παρελθόντος! Επίσης, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις, ποιες από τις συναναστροφές σου, αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σου! Θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και αν είχες στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιους, τώρα θα βρεις το δίκιο σου!

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και πιεστικές σήμερα, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού! Μπορεί να κουραστείς, αλλά να ξέρεις πως αν δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες της καθημερινότητας σου, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά! Πρόσεχε μόνο και μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια σε ανάγκες τρίτων, απλά και μόνο για να τους ευχαριστήσεις!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, σου προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για διασκέδαση, τύχη, φήμη, χαρά και έντονη κοινωνική δράση! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσεις επιθυμίες, σκοπούς και στόχους!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, σε ωθεί να ασχοληθείς με σπίτι και οικογένεια! Επίσης παρασύρεσαι σε αναβίωση αναμνήσεων, αναδρομή σε σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, νοσταλγία και ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια! Μπορείς να απολαύσεις, την ηρεμία και την γαλήνη του προσωπικού χώρου σου, όπως και την συντροφιά των αγαπημένων σου ανθρώπων!

Παρθένος

Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Σκορπιού και σου φέρνει χαρμόσυνα νέα, τηλεφωνήματα, επαφές, μετακινήσεις, συναντήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες ήρθε, φίλε Παρθένε και ετοιμάσου για χαρούμενες στιγμές με τον κοινωνικό σου περίγυρο, όπως και για επίτευξη στόχων! Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, νιώθεις δημοφιλής, αλλά και υπερκινητικός!

Ζυγός

Κάποιες καταστάσεις σήμερα φίλε Ζυγέ, με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σε κάνουν να αισθανθείς και πάλι ασφαλής και ικανοποιημένος! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο αξιόλογες, δοκιμασμένες και αξιόπιστες διαπροσωπικές σχέσεις με τις οποίες νιώθεις άνεση και σιγουριά! Επιπλέον ασχολείσαι και με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αρκεί να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές!

Σκορπιός

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου αγαπητέ Σκορπιέ και είσαι έτοιμος να γιορτάσεις τα γενέθλια σου! Απολαμβάνεις μία περίοδο άπειρων ευκαιριών, δυνατοτήτων και διευκολύνσεων, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση! Να είσαι επίμονος και σταθερός σε αυτά που επιθυμείς και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως αρκετοί από τους στόχους σου θα υλοποιηθούν!

Τοξότης

Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή, φίλε Τοξότη, να αντιμετωπίσεις όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Κατάλληλη ημέρα για να αποδεχτείς τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους! Μπορείς να νικήσεις, φοβίες, άσχημες σκέψεις, ανασφάλειες και αβεβαιότητα, γιατί πραγματικά σου αξίζει!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχυθεί ο τομέας της φιλίας! Έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά και ουσιαστικό συναίσθημα, τις φιλικές σου σχέσεις! Μπορείς να έρθεις σε επαφή με άτομα ή νέες γνωριμίες, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογίες και εκτός του ό,τι θα περάσεις όμορφα, θα καταφέρεις παράλληλα να πετύχεις και προσωπικούς στόχους!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, είναι η ιδανική μέρα, για να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου! Η προσωπικότητα σου είναι αξιοθαύμαστη από τους άλλους και εσύ το καταλαβαίνεις! Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά θα σου δώσει και την ευκαιρία να πετύχεις, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης και να κερδίσεις τον σεβασμό από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Ιχθύς

Ετοιμάσου για μία όμορφη ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ! Σήμερα, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα αλλάξεις φιλοσοφία και σίγουρα θα ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Οι γνώσεις σου αυξάνονται, όπως και οι κοινωνικές σου επαφές! Μέσα από επικοινωνίες, συναναστροφές και μετακινήσεις, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους, επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και φυσικά, περνάς υπέροχα! Η καλύτερη επίσης περίοδος, για ταξίδια!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση. Σύμφωνα με τους...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...