Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, σήμερα ξεκινά επίσημα το Φθινόπωρο με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό και εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών! Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής, γίνονται πολύτιμοι, απαραίτητοι και αποζητάς την συντροφιά και την συμβουλή τους. Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω αυξάνοντας την επιθυμία για επαγγελματική άνοδο και αναγνώριση. Επιθυμείς να καταξιωθείς μέσα από μια πετυχημένη συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, πρώτη μέρα του Φθινοπώρου σήμερα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Ζυγού και εσύ σταδιακά μπαίνεις στην πρίζα για να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου, της φυσικής σου κατάστασης, την περιποίηση του σώματός σου, ή και την διατροφή σου! Συγκροτείς σταδιακά την καθημερινότητά σου και την εργασία σου, βάζεις προτεραιότητες, φτιάχνεις το πρόγραμμά σου και αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα, βελτιώνει τις επικοινωνίες σου και σε βοηθά να σκεφτείς πιο φιλόδοξα και επεκτατικά το μέλλον, γιατί οι επιθυμίες σου είναι μεγάλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα έχουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, εγκαινιάζει την πιο ερωτική και δημιουργική περίοδο για σένα. Φωτίζονται τα ταλέντα που διαθέτεις και προωθούνται με ευκολία. Η ενασχόληση με τα παιδιά, σου δίνει κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Ένα χόμπι σε φέρνει σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζεσαι την ικανοποίηση του παιχνιδιού. Μέρα που προσφέρεται για διασκέδαση, φλερτ, γνωριμίες και έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό όπου εγκαινιάζει επίσημα την τρίμηνη φθινοπωρινή περίοδο και εσύ καλείσαι τώρα να ασχοληθείς με τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το φως που πέφτει σε αυτό τον τομέα δεν σε αφήνει αδιάφορο και αναγκαστικά στρέφεις την προσοχή σου στην δημιουργία ασφαλών βάσεων. Πιθανή είναι η συζήτηση και η διευθέτηση θεμάτων που αφορούν το σπίτι, την διαμονή, το ακίνητο ή τις πολύ προσωπικές οικογενειακές υποθέσεις. Η Σελήνη που βρίσκεται απέναντι σου στον Αιγόκερω, σου δημιουργεί την συναισθηματική ανάγκη να δεις πιο σοβαρά και το μέλλον της συντροφικής σου ζωής.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, Σάββατο σήμερα και είναι μια μέρα γεμάτη από επικοινωνίες, κοινωνικές συναναστροφές, μετακινήσεις. Ο Ήλιος που κάνει την είσοδο του στον Ζυγό εγκαινιάζοντας επίσημα το τρίμην του Φθινοπώρου, για σένα δημιουργεί την τάση για εξωστρέφεια με άπειρες συναντήσεις. Η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες και επαφές που σε γεμίζουν ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία. Θετικά τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους ανθρώπους που σε σκέφτονται και δεν είναι λίγοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό εγκαινιάζοντας επίσημα τώρα την Φθινοπωρινή Εποχή. Φωτίζεται ο τομέας των οικονομικών και το ενδιαφέρον σου στρέφεται εκεί, το πώς θα διασφαλίσεις πιο σταθερούς πόρους! Σχεδιάζεις ένα καινούργιο οικονομικό άνοιγμα ή ακόμα και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Κύρια μέριμνα έχεις την τόνωση του εισοδήματος και την συσσώρευση αγαθών. Από την μια τα καταφέρνεις και από την άλλη τα σπαταλάς σε διασκεδάσεις και καλοζωία.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου, εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου, καθώς και την επίσημη έναρξη του Φθινοπώρου. Χρόνια Πολλά! Νέα προσωπική χρονιά με νέα ξεκινήματα. Ανοίγεις έναν καινούργιο κύκλο και κλείνεις τον παλιό. Γράφεις την πρώτη σελίδα του προσωπικού σου έτους, κάνοντας ενάρξεις σε επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά. Εξαλείφεις προβλήματα του παρελθόντος και βάζεις μπρος για νέες εμπειρίες. Βρίσκεσαι στην πλώρη του καραβιού και είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Σάββατο που ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό εγκαινιάζοντας την περίοδο του Φθινοπώρου, εσύ καλείσαι να επικεντρωθείς στην ψυχική και επαγγελματική σου ανασύνταξη και ενδυνάμωση! Κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά, κρατώντας κρυφά τα σχέδια για το μέλλον. Δεν έχεις καταλήξει ακόμα στο τι θέλεις να κάνεις και το ψάχνεις. Ετοιμάσου, οργανώσου και βγες με τόλμη και αυτοπεποίθηση. Ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης επικοινωνεί συχνά μαζί σου, προσφέροντας τις συμβουλές και τις ιδέες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας, εξωστρέφειας ενώ η ενέργειά σου θα είναι περισσότερο δοσμένη στην ενασχόλησή σου με τα συλλογικά, την διεύρυνση των γνωριμιών σου, αλλά και την ενασχόληση σου με το διαδίκτυο. Θα έρθεις πιο κοντά με τους φίλους, θα μπεις σε ομάδες και θα μοιραστείς κοινούς στόχους. Διαφημίζεις τα ταλέντα σου, ανεβαίνει η φήμη σου και γίνεσαι αναγνωρίσιμος. Δεν αποκλείεται να ηγηθείς μιας ομάδας ομοϊδεατών. Επίτευξη στόχων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό εγκαινιάζει την τρίμηνη Φθινοπωρινή περίοδο και σε προσανατολίζει στην καριέρα και στα επαγγελματικά. Προβλέπονται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ανοίγματα, ή και αλλαγή πλεύσης. Σε ότι αποφασίσεις, στο τέλος στέφεσαι νικητής, αναγνωρίζεσαι και υποστηρίζεσαι από τους ανωτέρους. Παράλληλα σήμερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, που φέρνει ανασφάλεια, φωλιάζοντας μέσα σου αμφιβολίες για τις ικανότητες σου. Πάρε την ζωή στα χέρια σου χωρίς φόβο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζει μια περίοδο που θα σε απασχολήσουν οι σπουδές, και η απόκτηση νέων γνώσεων, με σκοπό να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου σημείωμα. Πτυχίο, μεταπτυχιακό, ξένη γλώσσα, ή ακόμα ένα δίπλωμα οδήγησης, είναι στα άμεσα πλάνα σου. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις! Ανοίγεσαι επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Αλλαγή στον τρόπο σκέψης με καινούργια κοσμοθεωρία.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζει την έναρξη του Φθινοπώρου και φαίνεται ότι εσύ θα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στα στάδια που πρέπει να ακολουθήσεις για να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου! Τα βαθύτερα ζητούμενα της ψυχής σου (όποια και να είναι αυτά) θα εκπληρωθούν, αρκεί να μην χάνεις το κουράγιο και την αυτοπειθαρχία σου! Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω, σε βοηθά με την παρότρυνση φίλων και την στήριξη που δέχεσαι μέσω αυτών, να αναπτερώσεις σημαντικά το ηθικό σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου ως το απόγευμα και έπειτα, μεταφέρεται στον...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά;

Τι θα συμβεί σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2023; Κριός Με τον Ουρανό με ανεξάρτητο πνεύμα συνδυασμένο με ένα γειωμένο φεγγάρι Καρκίνου στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κολλήστε...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, συγκρατήστε την οργή σας

Τι θα συμβεί σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2023; Κριός Προειδοποίηση: Αυτό που ξεκινά ως μικρός εκνευρισμός θα μπορούσε να απειλήσει να σας οδηγήσει σε μια σπείρα οργής...

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη φέρνει λεφτά με την σέσουλα για Τοξότες κι...

Τα ζώδια σήμερα 28 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Κριός Εμπιστευτικό για τον Κριό: Είναι...

Τα ζώδια σήμερα: Σκορπιοί, μπορεί να δείτε χρήματα στον λογαριασμό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023; Κριός Φωνάξτε δυνατά! Η Πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Τώρα, που πλησιάζει το τέλος του...

Τερέζα: «Αν ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Άντζελα Γκερέκου»

Για το πρόσφατο ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Τερέζα που...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, το παρελθόν μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023; Κριός Έχετε ένα όραμα, διάολε, και με τον Άρη στον Τοξότη να πυροδοτεί τον επιχειρηματικό ένατο οίκο σας,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη παραμένει στο...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά;

Τι θα συμβεί σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2023; Κριός Με τον Ουρανό με ανεξάρτητο πνεύμα συνδυασμένο με...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, συγκρατήστε την οργή σας

Τι θα συμβεί σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2023; Κριός Προειδοποίηση: Αυτό που ξεκινά ως μικρός εκνευρισμός θα...

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη φέρνει λεφτά με την σέσουλα για Τοξότες κι άλλο 1 ζώδιο

Τα ζώδια σήμερα 28 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί...