Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!

Ταύρος
Αρχίζεις και ηρεμείς για πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Ταύρε σήμερα. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Δίδυμοι
Η ημέρα σήμερα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Δίδυμε. Βγάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Καρκίνος
Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί σήμερα, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Λέων
Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες σήμερα και άμα θέλεις αγαπητέ Λέοντα μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Παρθένος
Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά κουραστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στη ζωή σου αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται μεγάλος.

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα. Μην χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου και να έχεις τα μάτια σου και το μυαλό σου επίσης! Προσαρμόσου εύκολα στα νέα δεδομένα χωρίς να γκρινιάζεις.

Σκορπιός
Σήμερα φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες, αγαπητέ Σκορπιέ, και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά, για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να αμφιταλαντευτείς γύρω από κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δε στηρίξεις τις κινήσεις και τις ιδέες σου εσύ ο ίδιος, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, μόνο λίγη συναισθηματικότητα παραπάνω που πρέπει να κοντρολάρεις.

Αιγόκερως
Είναι αρκετά εκείνα τα οποία δε σε ικανοποιούν στην ζωή σου και σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ ο ίδιος πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως είναι κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις αλλαγές και να πας ένα βήμα μπροστά τα σχέδιά σου, αρκεί να το κάνεις μετά από ώριμη σκέψη και αφού μιλήσεις με άτομα δικά σου, που εμπιστεύεσαι την κρίση τους.

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Ιχθείς
Για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να σταματήσεις να επαναπαύεσαι και να σκεφτείς λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη βελτίωση που επιθυμείς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...