Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
13.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει σημαντική εύνοια σε οικονομικά ζητήματα. Η εργασία σε εμπνέει, προκαλεί αίσθημα ευφορίας και ασφάλειας. Η καθημερινές συνήθειες, η ρουτίνα, είναι ευχάριστα και καθόλου βαρετά.Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε προτρέπει να κάνεις νέα ξεκινήματα σε προσωπικό, επαγγελματικό επίπεδο, δίνοντας έμφαση στις δικές σου ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο, σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Είσαι ανοικτός στις προκλήσεις αυτής της περιόδου, αποζητάς χαρά, δημιουργία, λαχτάρα για ζωή και διασκέδαση. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις! Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί παρασκήνιο, κρυφές ενέργειες από μέρους σου. Κρατάς έναν άσσο στο μανίκι!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο, ο σχηματισμός τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει μυστικές συζητήσεις με τους οικείους και συμφωνίες για ένα περιουσιακό στοιχείο. Τα νέα είναι ευχάριστα, γίνεται καταμερισμός της περιουσίας και βγαίνεις ωφελημένος. Οι οικογενειακοί δεσμοί ξαφνικά συσφίγγονται! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και δίνεις έμφαση στα μελλοντικά σχέδια που θα πραγματοποιηθούν εύκολα με την βοήθεια της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα Σάββατο, ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει συζητήσεις, επαφές με το στενό περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες. Ευχάριστα νέα, ειδήσεις, προτάσεις που σε ξαφνιάζουν κι αφορούν κυρίως μελλοντικά σχέδια. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, σε εστιάζει στα επαγγελματικά και στο κυνήγι της αναγνώρισης.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστα νέα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Σταδιακά μπαίνει το νερό στο αυλάκι, αρχίζεις να βουλώνεις τρύπες, να φεύγει το άγχος και να επανέρχεσαι στην κανονικότητα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, φέρνει αισιοδοξία, κάνεις όνειρα, σχέδια για το μέλλον. Εστιάζεις την προσοχή σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, μετακινήσεων, που είχαν μείνει πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, μία μέρα δύσκολη σαν τη σημερινή του Σαββάτου, εσύ βρίσκεις τρόπους να την κάνεις εύκολη. Το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή, με τον Ουρανό, φέρνει ανανέωση, που ξεκινά από την εξωτερική εμφάνιση και καταλήγει σε πνευματική. Σκέφτεσαι το μέλλον, κάνεις όνειρα, οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, προκαλεί το γνωστό σε σένα άγχος που διαχειρίζεσαι πλέον χωρίς κούραση.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Σάββατο, που σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, η μέρα προμηνύεται θετική σε ότι αφορά τα οικονομικά, που προέρχονται από τρίτες, κρυφές πηγές. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, εξελίξεις, που κρατάς μυστικές από τον περίγυρο. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, διαφυλλάτεις την προσωπική σου ζωή και συζητάς μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι. Σχέσεις, επαφές, συνεργασίες, ευνοούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για την σημερινή μέρα του Σαββάτου, ο σχηματισμός τριγώνου μεταξύ των πλανητών Ερμή και Ουρανού, στρέφει το βλέμμα σου στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου αναμένονται σπουδαίες, θετικές εξελίξεις. Προτάσεις, σχέδια, όνειρα για μελλοντικές συνεργασίες, δημιουργούν κλίμα ευφορίας. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα, την δουλειά και τις συνθήκες εργασίας, που ολοένα και βελτιώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει κοινωνικότητα, επαγγελματική άνοδο και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σου. Βάζεις τάξη, πρόγραμμα, ξεκινάς υγιεινή διατροφή, άσκηση, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. Η καταξίωση έρχεται, οι προσπάθειες και οι κόποι αναγνωρίζονται. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, είναι ερωτική για σένα, προκαλεί καρδιοχτύπια, φέρνει διασκέδαση, ανεβάζει την θερμοκρασία στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει θετική έκβαση στα ερωτικά θέματα. Κατακλύζεσαι από προτάσεις ερωτικού περιεχομένου, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, τονώνεται το ηθικό σου. Εύνοια σε μακροπρόθεσμα επαγγελματικά, μελλοντικά σχέδια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σε εστιάζει στην οικογένεια, στο σπίτι και στις ανάγκες των αγαπημένων σου. Σήμερα έχεις στρέψει το βλέμμα ψηλά, ενώ πατάς γερά στην γη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για την σημερινή μέρα του Σαββάτου, ο σχηματισμός τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, προκαλεί εσωτερικές διεργασίες, ανασύρει μνήμες από το παρελθόν, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσης, που χρειάζονται δραστική αντιμετώπιση. Δέχεσαι συμβουλές, βοήθειες, από την οικογένεια που φροντίζει να διευκολύνει την κατάσταση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, με κύριο χαρακτηριστικό της μέρας να είναι οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις, με σημαντικά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικές, ευχάριστες ειδήσεις, από γνωριμίες που προκύπτουν με σημαντικά πρόσωπα. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σου είναι εξαιρετικοί και βοηθούν να προωθήσεις, να υλοποιήσεις, τις έξυπνες ιδέες σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικονομικά, στα χρήματα και τα αποκτήματα που διαθέτεις. Τα σημαντικά άτομα που γνωρίζεις, προωθούν την αξιοποίηση των οικονομικών πόρων.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είστε ευπροσάρμοστοι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μια κατάσταση είναι καλύτερο να τελειώσει παρά να προσπαθήσετε να αλλάξετε...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, αφήστε πίσω το παρελθόν και μην έχετε τύψεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Επικεντρώσου στα καλά, Κριέ. Όταν η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο, είναι ώρα να προσέξετε την υγεία σας...

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η Γιάννα Τερζή

Η Γιάννα Τερζή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρόβλημα υγείας της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μέσα...

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, ήρθε η ώρα της αλλαγής

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είσαι αιώνια αισιόδοξος, Κριέ. Ο Ήλιος συνεχίζει να περνά χρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα...

Παντρεύτηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Γάμος Δήμητρας Ματσούκα - Πέτρου Κόκκαλη:...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου ως το απόγευμα και έπειτα, μεταφέρεται στον...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά;

Τι θα συμβεί σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2023; Κριός Με τον Ουρανό με ανεξάρτητο πνεύμα συνδυασμένο με ένα γειωμένο φεγγάρι Καρκίνου στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κολλήστε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, μπορεί να σας προδώσει κάποιος που δεν περιμένατε ποτέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Ήρθε η ώρα να λάβετε πιο σοβαρά...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είστε ευπροσάρμοστοι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μια...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, αφήστε πίσω το παρελθόν και μην έχετε τύψεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Επικεντρώσου στα καλά, Κριέ. Όταν η Σελήνη...

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, ήρθε η ώρα της αλλαγής

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είσαι αιώνια αισιόδοξος, Κριέ. Ο Ήλιος συνεχίζει...