Τετάρτη, 10 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, απέφυγε εγωισμό, έπαρση, ανωριμότητα, βιασύνες και επιπολαιότητα! Αν δεν προσέξεις, θα έχουν προβλήματα και αναποδιές, οι κοινωνικές επαφές σου, οι συνομιλίες, όπως και οι μετακινήσεις σου! Κάποια νέα και ειδήσεις, θα σε στεναχωρήσουν!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, οφείλεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στην διατήρηση της ψυχολογικής σου ηρεμίας και γαλήνης! Πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις, μετά από κάποιες αναπάντεχες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, οι οποίες σε σοκάρουν και σε απογοητεύουν!

ζώδια προβλέψεις

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη απέναντι σου, είναι σαφώς μια αρκετά δύσκολη ημέρα για όλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδίως, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Καλύτερα να αποφευχθούν σήμερα, συνομιλίες και συζητήσεις, διότι σίγουρα κάποιοι θα σε απογοητεύσουν και σε φτάσουν στα όρια σου! Απέφυγε ρήξεις και ξεσπάσματα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα αναγκαστείς να ωριμάσεις άμεσα και να οργανωθείς ορθά, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και τρεξίματα της καθημερινότητας! Άγχος, κούραση, σύγχυση και αναποδιές, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θέλει αρκετή προσοχή σε θέματα κοινωνικών επαφών, σχέσεων και συναναστροφών! Θα έρθουν ποικίλες δυσκολίες, οι οποίες θα προκληθούν λόγω της τάσης σου για υπερβολή, απαιτητικότητα, εγωκεντρισμό, έπαρση και υπέρμετρη δραματικότητα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, επηρεάζεσαι άμεσα και πρέπει να προσέξεις πολύ! Πλήττονται θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κλονίζονται από ισχυρές κόντρες, ακόμα και τελειωτικές ρήξεις! Θέματα οικιακά και ακινήτων, επίσης σε προβληματίζουν, αφού ενδεχομένως να ανατραπούν τα δεδομένα σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα φέρει πολλά προβλήματα σε κοινωνικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Θα πρέπει να περιμένεις κάποια προβλήματα και απογοητεύσεις σε συνομιλίες και επικοινωνίες! Αρνητικά νέα και ειδήσεις θα έρθουν, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών, θα σου δώσουν απογοήτευση!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα επαναφέρει απότομα κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα! Ενδεχομένως, για τον λόγο αυτό να είσαι πιο απαιτητικός, δογματικός και καταπιεστικός, με τους γύρω σου, συμπεριφορά που θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και κόντρες!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά από όσο θα έπαιρνες συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, πως οφείλεις άμεσα να αναθεωρήσεις τα δεδομένα της ζωής σου και να περιορίσεις ξεσπάσματα και επιθετικότητα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα σου προκαλέσει αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση, μεταπτώσεις διάθεσης και θα σου επαναφέρει άγχη, φοβίες και ανασφάλειες! Προσπάθησε οπωσδήποτε να προστατέψεις τα μυστικά σου, απέφυγε κουτσομπολιά και μην πέφτεις στην παγίδα του ψέματος!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις πολύ σημαντικές για σένα φιλικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσοχή λοιπόν, αφού απέναντι στους φίλους σου, είναι αρκετά επιθετικός, εριστικός και απαιτητικός, συμπεριφορά που θα φέρει παρεξηγήσεις και ίσως και μεγάλους καυγάδες με κάποιο φίλο σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, σε αφορά άμεσα και θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός! Οφείλεις να έχεις συνετή, σοβαρή, λογική και ώριμη συμπεριφορά προς τον περίγυρο σου, αφού παρασύρεσαι λόγω συναισθηματικής έξαρσης, σε απρόσεκτα λάθη και γκάφες, που θα αμαυρώσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα 6 πιο διπρόσωπα ζώδια – Σας κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας

Οι διπρόσωποι άνθρωποι μπορεί να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά. Συνήθως βέβαια ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια που τους αρέσει να κουτσομπολεύουν τους άλλους...

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό: Βουτιά στο χρήμα για 3 ζώδια

Η ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό θα δώσει το έναυσμα να γίνουν επαναξιολογήσεις στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στους στόχους. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα φέρουν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κυριακή, φίλε Κριέ, με Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, άρα η μέρα ξεκινά με έναν ονειρικό τόνο γεμάτο προβληματισμούς....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 6 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σελήνη στους Ιχθείς, σήμερα Κριέ μου κι εσύ κλείνεσαι στον εαυτό σου. Τα πράγματα δυσκολεύουν λιγάκι κατά τις...

20 χρυσές μέρες: 4 ζώδια θα «κολυμπήσουν» στο χρήμα μέχρι το Πάσχα!

Η αστρολογία συναρπάζει πολλούς ανθρώπους καθώς προσφέρει γνώσεις για την προσωπικότητά μας, τις σχέσεις μας και ακόμη και την οικονομική μας τύχη. Για ορισμένα ζώδια,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Παρασκευή σήμερα, Κριέ και η ημέρα σου είναι φορτισμένη, καθώς η Σύνοδος Ηλίου και Βόρειου Δεσμού στο ζώδιό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Πέμπτη, αγαπητέ Κριέ η Σελήνη στον Υδροχόο προσφέρει έναν αέρα ανανέωσης και κοινωνικότητας, οπότε κανόνισε μία έξοδο με...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...