Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, να σε κάνει σοφότερο, διορατικό και αποφασισμένο να κατακτήσεις όνειρα, επιθυμίες και σκοπούς! Είσαι πλέον αποφασιστικός, αλλά και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Σε καμία περίπτωση, δεν θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα και μάλιστα, μία αποκάλυψη σε ευνοεί και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η όψη Εξάγωνου Ερμή-Αφροδίτης, σε βοηθά με πολλούς τρόπους, ώστε να βελτιώσεις στο έπακρο όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Στις συνομιλίες και τις συζητήσεις σου, ξέρεις να ακούς και να κατανοείς τον συνομιλητή σου! Θα καταφέρεις να πείσεις τους γύρω σου, για αυτά που επιθυμείς και να τα πετύχεις! Η όψη θα φέρει επίσης και εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, αποφασίζεις να πάρεις τις καταστάσεις αρκετά πιο σοβαρά και φροντίζεις όπως πρέπει τα αυξημένα σου καθήκοντα, τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου! Το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σου προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες και έτσι, καταφέρνεις να ανταποκριθείς τέλεια, στην καθημερινότητα σου! Ιδανική ημέρα για έναρξη διατροφής ή αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, θα σου προσφέρει διασκεδαστικές στιγμές, θα σε ωθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την προσωπικότητα, την υπεροχή και την λάμψη σου! Τραβάς όλη την προσοχή των γύρων σου και πραγματικά θα νιώσεις το επίκεντρο! Θέματα καλλιτεχνικά, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά, ευνοούνται!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, είσαι ιδιαίτερα ικανός, όσον αφορά τις δράσεις σου, ιδιαίτερα στο οικογενειακό σου περιβάλλον! Βελτιώνονται οικογενειακές σχέσεις και αν επιστρατεύσεις την λογική και την σοφία σου, θα πάρεις σίγουρα ορθές και προσγειωμένες αποφάσεις, όσον αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Επιπλέον, σήμερα διορθώνεις με ευκολία, προβλήματα του παρελθόντος!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα αισθανθείς πιο ισχυρός και αποφασιστικός από ποτέ, για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς καιρό τώρα! Η συγκεκριμένη όψη, θα σε ωθήσει να σκεφτείς ώριμα πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την ενισχυμένη σου έμπνευση και την οξυδέρκεια σου! Είναι ιδιαίτερα καλά τα νέα, που θα έχεις την σημερινή ημέρα, ιδίως μέσα από επικοινωνίες!

Ζυγός

Σήμερα, λόγω του Εξάγωνου Ερμή-Αφροδίτης, θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου τα υλικά σου αγαθά και τις αξίες σου! Θα καταφέρεις την σημερινή ημέρα με ευκολία, να πλησιάσεις τους στόχους και τους σκοπούς σου, αγαπητέ Ζυγέ! Ξεπερνάς προβλήματα μέσα από επικοινωνίες και συναναστροφές, αρκεί να εκμεταλλευτείς τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις μία χαρούμενη, ανανεωμένη και αισιόδοξη διάθεση, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σου προσφέρει δύναμι, αλλά και μπόλικο κέφι! Έχεις άπειρες ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν! και Ξεπερνάς προβλήματα του παρελθόντος και εξομαλύνεις προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Ένα καλό νέο έρχεται!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει ορισμένες αποκαλύψεις, την κατάλληλη στιγμή για να σε ωφελήσουν, να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς μας, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια που θες να υλοποιήσεις! Οι προσπάθειες σου να κάνεις πραγματικότητα κάποια όνειρα σου, ανταμείβονται! Καταφέρνεις και σβήνεις φοβίες, άγχη και ανασφάλειες!

Αιγόκερως

Με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης φίλε Αιγόκερε, ενισχύεις τον φιλικό τομέα, περνάς όμορφα με τους φίλους σου, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια δίπλα του, αφού με τις συμβουλές, την βοήθεια και την στήριξη τους, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Οι μεγαλεπήβολοι στόχοι σου, επιτέλους πραγματοποιούνται, λόγω της αυξημένης σου τύχης!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, καταφέρνεις και διορθώνεις λάθη του παρελθόντος! Γλιτώνεις κακοτοπιές και ξεπερνάς δυσκολίες που υπήρχαν εδώ και καιρό! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα την σημερινή ημέρα, θα σε διευκολύνουν και θα σου φέρουν θετικές εξελίξεις! Όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Ιχθύς

Θα καταφέρεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, να κατακτήσεις όνειρα και στόχους, να αυξήσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου και να περάσεις υπέροχα! Συζητήσεις, κοινωνική ζωή, σχέσεις με μακρινούς συγγενείς, σπουδές, ταξίδια, συναντήσεις και επικοινωνία, είναι μερικοί από τους τομείς που θα έχεις τύχη, την σημερινή ημέρα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...