Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 12 Αυγούστου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Ταύρος
Σήμερα, έχεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, φίλε Ταύρε, που διαθέτεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα προχωρήσουν μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς.

Δίδυμοι
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης. Η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, κάποια οικογενειακά προβλήματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνιση τους και θα σε στεναχωρήσουν. Μην σε παίρνει από κάτω και προσπάθησε να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις, για να βγείτε όλοι μαζί από το αδιέξοδο. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και ακολούθησέ την για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Τέταρτη είναι καλή για σκέψη και ανασυγκρότηση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Παρθένος
Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Παρθένε. Όμως, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε κρατούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τέταρτη θα είναι μία δύσκολη και περίεργη μέρα για εσένα. Θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, όπως οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα, ό,τι κι αν ακούσεις.

Σκορπιός
Σήμερα θα ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, καθώς τα γεγονότα θα εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο, με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ κουρασμένος. Από την άλλη, θα έχεις την ευκαιρία και το χρόνο να βγεις περισσότερο έξω και να κάνεις νέες κοινωνικές γνωριμίες. Συγκράτησε την υπερένταση που νοιώθεις στην εργασία σου και κλείσε πρακτικές εκκρεμότητες.

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα περάσουν από το μυαλό σου πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση που εκδηλώνεις, δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω χωρίς να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, είναι να κάνεις αλλαγές και να την αναδιαμορφώσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή Τέταρτη θα σε αναγκάσει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις χωρίς να περιμένεις τίποτε από τους άλλους. Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα είσαι πολύ περήφανος για όσα μπορείς να πετύχεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...