Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022
24.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να πιστεύεις στο καλύτερο, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και σε μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να προσφέρεις από την καλή σου την καρδιά κι… όπου βγει! Παράλληλα και η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το κλίμα ωστόσο είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο κι «ανάλαφρο» και κάτω από αυτές τις συνθήκες τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ή σίγουρο, γι’ αυτό μην «δένεις» καταστάσεις.

Ταύρος
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές και των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει έκτακτες εργασίες, σε μια στιγμή που θα έπρεπε να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να «τρέχεις», ας διασταυρώσεις πρώτα αν όλα αυτά που προκύπτουν έχουν πραγματικά λόγο ύπαρξης!

Δίδυμοι
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βάζει σε… υπερβατική τροχιά, αποκτώντας δικαίωμα σε φιλοσοφικά «πετάγματα», οραματισμούς και καλλιτεχνικά δρώμενα. Θα σου φέρει όμως και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου. Παράλληλα η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει συναισθηματικά ασταθή και πολύ πιο… περίεργο/η, με «κίνδυνο» να μην «στεριώσεις» πουθενά, από την άλλη πλευρά όμως ένα «τυχαίο» ραντεβού ή μια έξοδος μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, αναμένονται συζητήσεις και κοινές δράσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Καρκίνος
Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει την κρίση σου στα οικονομικά επιβάλλεται να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος στις συναλλαγές σου, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει ή να κάνεις κι εσύ μια «καλή πράξη», που θα αγαλλιάσει την ψυχή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Επιπλέον αναμένονται επαφές και συζητήσεις για περιουσιακά θέματα.

Λέων
Με τον Ποσειδώνα να «πιάνει» τον Ήλιο απέναντί σου, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου επικρατεί ένα μάλλον ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με την αυριανή πραγματικότητα. Ζήσε λοιπόν τα όσα «θαυμαστά» συμβαίνουν, χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά, ενώ πρόσεξε μήπως τελικά προσφέρεις στον λάθος άνθρωπο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεις και να ακούσεις πολλά, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άσκοπα.

Παρθένος
Με τον Ήλιο να «αφήνεται» στην αγκαλιά του Ποσειδώνα, καλείσαι να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη υπευθυνότητες και καθήκοντα, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και ζώα ή φυτά από μυκητιάσεις και αλλεργίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ωστόσο δεν ενδείκνυται για μια σημαντική επένδυση, παρά μόνο για «ευκαιριακές» αγορές. Σε κάθε περίπτωση πάντως η σωστή πληροφόρησή σου είναι και το «κλειδί» της επιτυχίας σου.

Ζυγός
Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί μια «μαγεία» αλλά και μια… θολούρα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν δεν πιστέψεις στο «θαύμα» πως θα το ζήσεις; Επιπλέον, καλείσαι να εντρυφήσεις σε οτιδήποτε καλλιεργεί την φαντασία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιο σου καταπολεμά κάθε αίσθηση μοναξιάς και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, φαίνεται ωστόσο να «υποφέρεις» από μια συναισθηματική αστάθεια, που θα γίνει αντιληπτή σε όλους/ες!

Σκορπιός
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να γίνεις πιο φινετσάτος/η στις επιλογές σου για τον χώρο σου, βελτιώνοντας την αισθητική του. Ίσως πάλι να φιλοξενηθείς σε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον, έχε όμως τον νου σου και σε κάποιους μουσαφίρηδες, που «κλαίγονται», έχοντας κατά νου να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν τεκταινόμενα του παρασκηνίου μέσα από διαισθήσεις και όνειρα.

Τοξότης
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και ακυρώσεις δράσεων αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις υπερβολική σημασία σε όσα… δεν γίνονται, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνικότητα σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να αποδειχθούν και αξιόπιστοι/ες υπάρχει μεγάλη απόσταση. Διασκέδασε λοιπόν τα όσα ζεις και ύστερα… βλέπεις!

Αιγόκερως
Με τον αστρικό Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον τροπικό Ήλιο, έχεις μια αίσθηση πληρότητας, κάτι που αν και… δεν ισχύει και τόσο στην πράξη, σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής. Και μέχρι εδώ καλά, πρόσεξε όμως μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» σε διπλωματικό επίπεδο, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα και διαφορετικά ζητήματα, που απαιτούν την λύση τους αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας. Σε καμία περίπτωση βέβαια μην ξεχάσεις ότι… εσύ είσαι το αφεντικό!

Υδροχόος
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «πετάξεις» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που ο «πραγματικός κόσμος», είναι γεμάτος από δυστυχία. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση αλλά και να «βγάλει» στο προσκήνιο τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό οι αυξημένες επαφές με κόσμο θα καταπολεμήσουν αποτελεσματικά την όποια αίσθηση μοναξιάς σου. Όλα «παίζονται» βέβαια σε επίπεδο εντυπώσεων και δημοσίων σχέσεων.

Ιχθύες
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσπεράσεις αυτά που «πρέπει» να κάνεις στην ζωή σου, αφού προηγείται η ξεκούρασή σου. Επιπλέον, ένα όνειρο ή μια δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει και τελικά να βρεθείς μακριά από όλα εκείνα που δυνητικά θα σε στενοχωρούσαν. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια οικονομική αστάθεια και διλήμματα αλλά εδώ δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές, καλύπτοντας μάλλον «πλαστές» ανάγκες. Αν όμως το να αποκτήσεις κάτι σε κάνει τελικά να «πετάς», αυτό είναι που αξίζει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Άπλετη τύχη για 3 ζώδια – Οι αλλαγές που θα...

Την προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου. Ο Καρκίνος έχει να κάνει με τον εσωτερικό μας...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 28/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Σήμερα που πραγματοποιείται το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Άρη, με τον Κρόνο αγαπητέ μου Κριέ αξιοποίησε την ενέργεια και τη δύναμη...

Ζώδια:Ανάσα και βοήθειες για Ταύρους, Παρθένους και…

ΚΡΙΟΣ Μέσα από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα μπορούσαν να υπάρξουν λύσεις σε οικονομικά θέματα. ΤΑΥΡΟΣ Η ανάγκη σας για αλλαγές βρίσκει πρόσφορο έδαφος χάρη στην...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητό Κριέ, για σήμερα Δευτέρα θα θελήσεις μιλήσεις με την καρδιά σου και να δώσεις όλη σου την αγάπη στους δικούς...

Ζώδια: Κρατά… μικρό καλάθι : Μεγάλες παγίδες για Ταύρους, Καρκίνους και…

ΚΡΙΟΣ Επικοινωνιακή η σημερινή ημέρα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για όσα θα ακούσετε σήμερα! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντως συνεχίζουν να σας χρειάζονται. ΤΑΥΡΟΣ Προωθήστε σήμερα ένα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Για σήμερα Κυριακή φίλε Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να ανοιχθείς, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/6/2022

Κριός Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,036ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 29/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Σήμερα αγαπητέ μου Κριέ πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Άπλετη τύχη για 3 ζώδια – Οι αλλαγές που θα δουν

Την προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 28/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Σήμερα που πραγματοποιείται το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Άρη, με τον...

Ζώδια:Ανάσα και βοήθειες για Ταύρους, Παρθένους και…

ΚΡΙΟΣ Μέσα από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα μπορούσαν να υπάρξουν λύσεις σε οικονομικά...