Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
24.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, βρίσκεις επιτέλους εύκολα λύσεις για τα προβλήματα και τα θέματα που σε απασχολούσαν, αρκεί να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στα γεγονότα! Επιστράτευσε επιμονή και υπομονή, χωρίς να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με σύνεση και ώριμη σκέψη!

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε και τραβάς τα βλέμματα με την ισχυρή και ακαταμάχητη προσωπικότητα σου! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται! Αν πεις όχι σε έπαρση, νεύρα και υπερβολές, θα καταφέρεις, να πείσεις τους γύρω σου για να γοητεύσεις τις κοινωνικές επαφές και τις συναναστροφές σου! Αρκετοί από τους στόχους σου, πραγματοποιούνται την σημερινή ημέρα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ίσως να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις έτσι όπως θες σκέψεις, γνώμες, συναισθήματα, επιθυμίες και απόψεις, αφού οι γύρω σου, πολλές στιγμές παρεξηγούν τα κίνητρα και τις προθέσεις σου! Προτίμησε λοιπόν, την σημερινή ημέρα, να κλειστείς στον εαυτό σου, να επιστρατεύσεις διαίσθηση και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα κερδίσεις αυτό που επιθυμείς επικοινωνιακά! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και την επικοινωνιακή σου σου γοητεία σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Έρχονται πολλές θετικές αλλαγές και αρκετή εύνοια στον φιλικό τομέα! Με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο όνειρο!

ζωδια-σημερα

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο απόμακρος στον περίγυρο σου, αλλά αυτός είναι και ο κύριος σκοπός σου! Επιδιώκεις στο άμεσο περιβάλλον σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε εκτιμούν, σε αγαπούν και τους έχεις τυφλή εμπιστοσύνη! Ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, λύνεται λόγω της σωστής σου αντιμετώπισης!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, αλλάζεις και είσαι έτοιμος μόνο για χαρούμενες στιγμές! Έχεις έντονη επιθυμία για περιπέτεια, διασκέδαση και κοινωνικότητα! Η τάση σου ωστόσο, για κυνισμό, αγένεια και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να πλήξει κοινωνικές επαφές! Όπως και να’χει, εκμεταλλεύσου την αυξημένη τύχη σου και πέτυχε στόχους και σκοπούς!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, καλό θα ήταν να αποσυρθείς τώρα από την έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά πάρε-δώσε με τους γύρω σου! Θα καταφέρει με ευκολία, να πετύχεις στόχους και σκοπούς, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις πιο πολλά! Επιθυμίες πραγματοποιούνται, ύστερα από κάποια ωφέλιμη αποκάλυψη!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πλέον πολλοί είναι αυτοί που σε θέλουν στο άμεσο περιβάλλον τους και στέκονται δίπλα σου σε ό,τι χρειαστεί! Όλα κυλούν ήρεμα, αρμονικά και ευχάριστα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις χαρμόσυνες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες! Τέρμα πια το ευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι ήξεραν μέχρι τώρα! Ξεχωρίζεις για την ήρεμη δυναμικότητα σου, την πρακτικότητα σου και την λογική σου σήμερα, γεγονός που σε εξυπηρετεί άψογα, στο να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς στόχους, που καιρό προσπαθείς να εκπληρώσεις!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, είσαι άμεσος και αποτελεσματικός σε κάθε σου δράση και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα που θα έρθουν μέσα στην ημέρα, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, γενική ανανέωση, χαρά και διασκέδαση! Το ενδιαφέρον των άλλων είναι επάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις εύκολα τον περίγυρο σου, γεγονός που το απολαμβάνεις στο έπακρο!

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο, στα συναισθήματα σου και σε αυτά που σε προστάζει η διαίσθηση σου! Μαντεύεις εύκολα τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και έτσι θα προλάβεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις και συγκυρίες! Έτσι, θα πάρεις τις ορθές αποφάσεις και θα βρεις αργά ή γρήγορα, τις απαραίτητες λύσεις!

Ιχθύς

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Ιχθύ, όπου θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πρακτικούς στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας! Η δράση και οι κινήσεις, σε καταστάσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από ταχύτητα και αποτελεσματικότητα! Οι επικοινωνίες σου είναι ευφυείς, πειστικές και αξιοθαύμαστες! Οι μετακινήσεις σου, είναι επίσης ευνοημένες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...