Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου;

33

 

Οι μέρες αυτές μέχρι και τη Κυριακή, κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις για κάποιους και σχετικά δυσάρεστες για μερικούς!

Στον έρωτα όλα είναι στο πρόγραμμα, τίποτα δε θεωρείται δεδομένο και πολλά αλλάζουν στη πορεία. Ένας γάμος ή ένας χωρισμός;

Μια προσπάθεια ακόμα; Ή θα κερδίσει ο πειρασμός;;

Κριός
Μυστήρια η εβδομάδα σε ερωτικό επίπεδο! Ένα πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί από το παρελθόν και ξαφνικά να αναστατωθείτε, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Μπορεί όμως να είναι και μια νέα γνωριμία, η οποία μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας και σας δημιουργεί απίστευτα διλήμματα. Το θέμα είναι πως ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, δυνατά και επιμένει. Νιώθετε απίστευτα συναισθήματα, χτυπάει η καρδιά σας γοργά! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αν όμως υπάρχει σύντροφος το νου σας! Σας παίρνει χαμπάρι!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως έχετε τα κέφια σας, έτσι επειδή! Είτε είστε μόνοι, είτε με σύντροφο, θα βρείτε τη διάθεση να φλερτάρετε και να φτιάξετε μια όμορφη κατάσταση. Καλό είναι πάνω στον ενθουσιασμό σας, μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις, θα πέσετε από μόνοι σε αθώες παγίδες που στήνετε και μετά ποιος σας ακούει.. Βρείτε τα με το ταίρι σας, αποδεχτείτε τα λάθη σας, δείξτε πως έχετε καλές προθέσεις και αφήστε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Επίσης δώστε την ευκαιρία σε μια νέα ύπαρξη, να σας εξηγήσει το όνειρο!

Δίδυμος
Ζόρικες οι μέρες αυτές σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι γκρινιάζετε, γιατί δε σας δίνει κανείς σημασία και οι ελεύθεροι υποφέρετε για έναν έρωτα που ήρθε και έφυγε και πόσο ωραία ήταν η ζωή τότε! Καταρχήν ραγισμένο γυαλί δε ξανά κολλά, που σημαίνει πως κακώς κάνετε σκέψεις τέτοιου τύπου. Ότι τελείωσε, πάει έφυγε μακριά. Τώρα αν ακόμα αγαπάτε είναι άλλο θέμα, όμως θυμηθείτε εκείνες τις αιτίες και τις αφορμές.. και ξεχάστε το! Εσείς που έχετε σύντροφο, μη πιέζετε τις καταστάσεις, ο έρωτας προσφέρεται ελεύθερα και όχι με όρους!

Καρκίνος
Μπλε χάντρες να φορέσετε, γιατί οι μέρες αυτές είναι άκρως ερωτικές και πολύ παιχνιδιάρικες! Οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Αγκαλιάστε λοιπόν το ταίρι σας, κανονίστε ένα ταξιδάκι κάπου μακριά και αφήστε τα προβλήματα στο σπίτι. Βελτιώνεται πάντως η σχέση σας! Εσείς τώρα οι ελεύθερες, μοιραίες υπάρξεις, βρίσκετε τον τρόπο να σαγηνεύεστε το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο και αυτό να σας δοθεί με πολύ παθιασμένο τρόπο. Πετυχαίνετε ένα δύσκολο στόχο. Καιρός για σχέση, είστε έτοιμοι για αυτό;

Λέων
Μύρισε έρωτας και ας μην είναι άνοιξη! Ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας θα τις ζήσετε, έχετε και μια διάθεση γλυκανάλατη, οι ευαισθησίες σας στο φουλ, ελάτε τώρα, ιδανικές μέρες για να βολτάρετε πάνω στα ροζ σύννεφα! Οι ελεύθεροι της παρέας, να ξέρετε δε θα μείνετε για πολύ καιρό έτσι, γιατί όλο και κάποια ψυχή σας έχει βάλει στο μάτι και να όπου να’ναι θα το πάρετε χαμπάρι και θα καταγοητευτείτε! Αν μιλάτε συνεχώς για το παρελθόν και για έναν έρωτα που τελείωσε, δεν αφήνετε να σας φλερτάρουν με άνεση. Πάρτε βαθιές ανάσες, αλλάξτε σελίδα και αρπάξτε τις ευκαιρίες!

Παρθένος
Ιδανικές μέρες για φλερτ! Μπορεί ακόμα και οι προτάσεις να πέσουν βροχή! Οι ελεύθεροι έχετε τη τιμητική σας, αφού σας θυμούνται διάφορες ψυχές, σας προκαλούν και σας προσκαλούν, κάντε τις επιλογές σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να επιμείνει κιόλας, να σας δελεάσει με κάτι πολύ διαφορετικό και ξαφνικά να βρεθείτε σε μια πολύ όμορφη κατάσταση. Βασικά παίζει να μη πιστεύετε στα μάτια σας.. ούτε στα αυτιά σας φυσικά! Οι δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε την απόφαση του γάμου ή ακόμα και ενός παιδιού!

Ζυγός
Αν έχετε μια μυστήρια επιθυμία για να ταξιδέψετε, να το κάνετε, γιατί κάπου εκεί στα δρομολόγια, μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας! Βέβαια, μπορεί να είναι και ο προορισμός τέτοιος, με μια ύπαρξη να σας περιμένει, έτσι από τα παλιά για να σας αναστατώσει γλυκά! Κάντε χώρο για κάτι νέο, φρέσκο, γιατί τα πισωγυρίσματα το μόνο που κάνουν είναι να φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις. Ακόμα και ένα άρωμα, θυμίζει πολλά, σωστά; Ακόμα και σύντροφο να έχετε, μπείτε στο αεροπλάνο και δρόμο! Καιρός να ανανεώσετε τη σχέση σας, να αλλάξετε παραστάσεις, να ζήσετε ρομαντικές στιγμές!

Διαβάστε επίσης:  Δείτε τον κακό του Game of Thrones να πίνει κοκτέιλ... στου Ψυρρή (φωτό)

Σκορπιός
Καλέ συγκλονίζομαι! Αλλού κοιτάτε και από αλλού σας έρχεται! Ε λοιπόν, εσείς οι ελεύθεροι της παρέας, ναι μεν επιθυμείτε κάποια ψυχή, όμως κάποια άλλη σας τραβά τη προσοχή, με πράξεις όμορφες και λόγια πολύ ζεστά. Μπορεί να χλευάσετε τη περίπτωση, όμως αλλάζετε γνώμη στη πορεία, αφού διαπιστώνετε πως αυτά που αποζητάτε, μπορεί να σας τα προσφέρει με μεγάλη άνεση. Για να δώσετε και καμιά ευκαιρία και κάπου αλλού! Οι δεσμευμένοι προσδεθείτε, γιατί τα νευράκια και οι τσακωμοί θα είναι πολλά και ω ναι θα το στάξετε το φαρμάκι σας. Ξεφεύγετε εντελώς!

Τοξότης
Πεσμένα τα κέφια τις μέρες αυτές. Ποιος έρωτας και πράσινα άλογα; Κάπως έτσι θα σκέφτεστε και εννοείται πως δε θα έχετε την όρεξη για να ασχοληθείτε είτε με το σύντροφό σας, είτε με ένα νέο φλερτ! Παίζει ένας χωρισμός, γιατί υπάρχουν αρκετά που σας ενοχλούν και ή θα υπάρξει κατανόηση ή θα έρθει το τέλος! Απόλυτους πολύ σας βρίσκω, αλλά εσείς γνωρίζετε καλύτερα. Το ζητούμενο είναι να είστε ευτυχισμένοι. Μήπως να κάνατε ένα ταξιδάκι πριν πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις; Όσο για τους ελεύθερους της παρέας, αφήστε το καλύτερα από βδομάδα! Δε το έχετε με τίποτα!

Αιγόκερως
Κατασκοπευτικές οι μέρες αυτές και για τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά σας και πιστεύετε πως το ταίρι σας, σας απατά! Τραγικό αυτό για το ψυχικό σας τον κόσμο, φοράτε τη καμπαρντίνα, τα μαύρα τα γυαλιά και παίρνετε σβάρνα τις ρούγες! Πρέπει να τον κάνετε τσακωτό! Εντάξει η διαίσθησή σας πέφτει σπάνια έξω, όμως πολλές φορές η φαντασία σας καλπάζει και γίνεστε υπερβολικοί! Οι ελεύθεροι να προσμένετε ένα προξενιό το οποίο φυσικά και δε θα σας το αποκαλύψουν, αντιθέτως θα σας το φέρουν λάου-λάου.. και ως μια απλή πρόταση για έξω! Λέτε να έρθει ο έρωτας;;;

Υδροχόος
Μυστήριες πολύ οι μέρες αυτές, αφού υποθέτω πως έχετε μπλέξει τα μπούτια σας κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι ζείτε πάλι μεγάλες στιγμές, γκρίνιες, μουρμούρες και βάσανα και ξαφνικά δημιουργείτε καχυποψίες από εδώ και εκεί. Είστε φρόνιμοι; Δεν είστε; Το ταίρι σας είναι πιστό; Μήπως σας ανταποδίδει έτσι επειδή υπάρχει απωθημένο; Προτιμήστε το διάλογο, την αλήθεια και τα σταράτα τα λόγια. Ένα φλερτ παίζει σε όλες τις περιπτώσεις. Κάποια ψυχή σας αναστατώνει. Σας μπουρδουκλώνει και οι μεν δε πρέπει να ενδώσετε και οι δε (οι ελεύθεροι) καλό είναι να τα πείτε με τη καρδιά σας και να την ακολουθήσετε. Μη πείτε σε κανέναν λέξη! Το μάτι είναι κακό πράγμα.!

Ιχθύς
Χλιαρές οι μέρες αυτές ερωτικά! Ευτυχώς που έχετε καλό mood και θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας, σε άλλο επίπεδο! Βρίσκετε την όρεξη να συζητήσετε, να δείξετε κατανόηση και να βοηθήσετε όπου και όπως μπορείτε. Ωραία όλα αυτά, αλλά ο έρωτας θέλει πάθος και έντονες στιγμές. Τρέφεται από κάτι τέτοια. Οι ελεύθερες υπάρξεις να ξέρετε θα σας φλερτάρουν έντονα, θα υπάρξει και το άτομο που θα προσπαθήσει να σας εντυπωσιάσει με κάθε τρόπο. Πιέζεστε από τη μια, γοητεύεστε από την άλλη. Εντάξει δε χρειάζεται να πάρετε τις αποφάσεις τώρα. Δείτε πρώτα μέχρι που μπορεί να φτάσει για εσάς! Το φεγγάρι είναι εξωπραγματική διαδρομή. Κάτι πιο κοντά;;;