Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου, ό,τι κι αν συμβεί, όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις και κάνε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείς! Σχέσεις φιλικές ίσως έρθουν σε μεγάλη ρήξη, αν γίνεις προκλητικός στην συμπεριφορά σου! Παρέμεινε ψύχραιμος και καλοπροαίρετος, ακόμα και σε ξαφνικές ανατροπές που ίσως έρθουν!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική, απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και δύσκολες ανατροπές που αναμένονται την σημερινή ημέρα. Μην χαλάς με λάθος συμπεριφορές την σχέση σου με ανθρώπους που αγαπάς!

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Πρόσεξε πολύ το πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις γενικά, αφού υπεραισιοδοξείς και ίσως βάλεις ο ίδιος “τρικλοποδιά” στον εαυτό σου! Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Η καχυποψία σου φτάνει σε παράλογα σημεία και βλέπεις εχθρούς παντού! Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από συναισθηματικές εκρήξεις, επιθετικότητα, ζηλοφθονία και παραλογές απαιτήσεις. Συγκρατήσου όσο μπορείς και θα δεις ότι η υπομονή που θα κάνεις θα είναι για το καλό σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές δια σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απέφυγε λοιπόν οπωσδήποτε παράλογες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εκρήξεις, γιατί πιθανόν να είναι τόσο υπερβολικές που θα σου φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Παρέμεινε ήρεμος και λογικός, ό,τι κι αν έρθει! Θα είναι περαστικό!

Παρθένος
Μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου! Μετρίασε την παρορμητικότητα, ιδίως όταν χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποια υποχρέωση, απέφυγε το υπερβολικό άγχος και μην κάνεις τώρα αυθόρμητες αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα αμαυρώσουν την καλή σου φήμη. Μην φέρεσαι απερίσκεπτα και κυρίως μην προβάλλεις συμπεριφορά με έπαρση, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα! Είσαι κάπως επιπόλαιος, προκλητικός και με αλόγιστη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, που θα σε παρασύρει σε λάθη!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν και στηρίζουν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες. Κάποια απρόσμενα προβλήματα που πιθανόν να έρθουν τώρα μέσα στο σπίτι, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με σύνεση και λογική!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, πρόσεχε πολύ το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σήμερα! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις ή “περνάς” στους άλλους και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη προσοχή, γενικά σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες, αφού ο αυθορμητισμός σου σε παρασύρει σε λάθη και ρήξεις!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Η τάση σου για επικράτηση, φέρνει ισχυρογνωμοσύνη και ίσως περίσσιο πείσμα από μέρους σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, γεγονός που μπορεί να φέρεις ρήξεις, που θα μειώσουν την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και στις συζητήσεις σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα! Επιπλέον κάποια ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα που θα έρθουν, θα σε αναστατώσουν πολύ, αλλά εκεί είναι που πρέπει να δείξεις την δύναμη του χαρακτήρα σου και την ψυχραιμία σου!

Ιχθείς
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Ιχθύ, λόγω του Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών καταστάσεων! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια! Επιπλέον, μην μπλέκεσαι σε παρασκηνιακές συζητήσεις, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα εκτεθείς και θα απογοητευτείς!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...