Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα οι φίλοι, θα επιδιώξουν με ποικίλους τρόπους, την συντροφιά και την παρουσία σου, στο περιβάλλον σου! Επιπλέον, ο κοινωνικός περίγυρος, θα σε βοηθήσει εμπράκτως, όσον αφορά τους στόχους, τους σκοπούς, τα όνειρα και τα μεγαλόπνοα σχέδια σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, χαρακτηρίζονται από χαρά και ενθουσιασμό!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις την απαράμιλλη προσοχή, τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Ο δυναμισμός σου, η αυτοπεποίθηση σου και η γοητευτική προσωπικότητα σου, σε βοηθούν να εκπληρώνεις στόχους και φιλοδοξίες! Επιπλέον, καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε σημαντικές υποθέσεις της ζωής σου και να βελτιώσεις την φήμη και την κοινωνική σου εικόνα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου για μία ημέρα, γεμάτη ευχάριστη διάθεση, γρήγορες εξελίξεις και χαρούμενες στιγμές! Θα απολαύσεις κάθε στιγμή της καθημερινότητας με κέφι και χαρά! Νιώθεις απόλυτα περιζήτητος, δημοφιλής και στον περίγυρο σου και σε κάθε σου συναναστροφή! Εύνοια θα έχεις επίσης και στις μετακινήσεις σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα οφείλεις να κρατήσεις κρυφά τα «θέλω», τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Πριν ανοιχθείς επικοινωνιακά, θα πρέπει να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις σκέψεις και τα όνειρα σου! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο, την ισχυρή σου διαίσθηση και την ενισχυμένη σου διορατικότητα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τα παλαιά σου λάθη και για να πλησιάσεις ξανά, αγαπημένα σου πρόσωπα, που είχατε απομακρυνθεί! Επίσης, ένα νομικό ζήτημα, ίσως να σε απασχολήσει την σημερινή ημέρα και πιθανόν επιτέλους, να βρεις την λύση του!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ιδίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους γύρω σου, χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα! Ύστερα από κάποιες δυσκολίες, ήρθε η ώρα να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες της καθημερινότητας!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα εκπληρώσεις σημαντικούς και υψηλούς στόχους, χωρίς καν να το περιμένεις! Απολαμβάνεις την ημέρα με καλή διάθεση, αυτοπεποίθηση, επιμονή, θάρρος και θέληση! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σε ευχαριστεί και τα ταυτόχρονα, θα αυξήσει την αυτοεκτίμηση σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα παρατηρήσεις πως είσαι, πιο ευαίσθητος, απ’ότι είσαι συνήθως! Επιπλέον, μία χαρμόσυνη εξέλιξη θα υπάρξει, σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή κάποιες καταστάσεις και γεγονότα θα το απαιτήσουν! Αναγνωρίζεις τις ψυχολογικές και συναισθηματικές ανάγκες σου και αφήνεις πίσω το αρνητικό και τοξικό παρελθόν!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για εσένα! Ξεχωρίζεις σίγουρα για την διαλλακτικότητα σου και τις πρωτοποριακές και οξυδερκείς ιδέες σου! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος, δημοφιλής και οι γύρω σου θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί με εσένα! Οι μετακινήσεις σου, θα φέρουν τα αποτελέσματα που θες!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για ανάδειξη των προσόντων σου και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Σήμερα, οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει σκληρά και αρκετά για τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου! Η έντονη ανάγκη σου για ηρεμία και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις μελλοντικές αποφάσεις σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις σίγουρα μία δυναμική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τον ενέργεια, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, θα αυξηθεί η διαίσθηση και η διορατικότητα σου! Επιπλέον, θα γίνεις πιο ευαίσθητος και θα υπάρξει έντονη ανάγκη για ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς λοιπόν να περιμένεις λύσεις και νέους δρόμους ευκαιριών και δυνατοτήτων, σε θέματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν και σε αγχώνουν! Παρασκηνιακές δράσεις, ευνοούνται!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...