Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου;

Φλογερό το βρίσκω το αστρολογικό τοπίο, αφού από σήμερα ξεκινάμε το happy birthday to you, στα Κριάρια, όλου του κόσμου! Καταλαβαίνετε πως σιγά-σιγά, οι πλανήτες θα βολτάρουν πάνω από αυτό το ζώδιο, συνεπώς, βλέπω να καίγεται η γούνα μας από όλες τις απόψεις.

Κριός
Νιώθετε πολύ πιεσμένοι από τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχετε και έχω την εντύπωση πως είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μπουμ μεγάλο! Το νου σας, γιατί έμειναν δυο μερούλες για να κλείσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, γιατί μετά ξεκινούν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις!

Ταύρος
Τις μέρες αυτές νιώθετε πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Άνθρωποι που σας ζηλεύουν δε θα αντέξουν άλλο, θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο και εσείς όχι χρυσά μου δε θα συγκλονιστείτε, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ποιοι σας σκάβουν το λάκκο. Αντιμετωπίστε τους με ένα χαμόγελο που σκοτώνει!

Δίδυμος
Καιρός για διασκέδαση και πολύ φλερτ! Το σύμπαν σας θέλει ξέγνοιαστους, χαμογελαστούς και άκρως επικοινωνιακούς. Απολαύστε το τώρα που παίζει και δε πειράζει αν μείνουν κάποιες εκκρεμότητες στην άκρη. Ε και τι έγινε, υπάρχει το αύριο και το μεθαύριο. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας!

Καρκίνος
Πετάει η ομάδα, νιώθετε πολύ γεροί και δυνατοί έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλον! Ανεξήγητη η περίπτωση η δική σας, όμως αν χρειαστεί να κάνετε δημόσιες σχέσεις προκειμένου να πετύχετε μερικούς στόχους εκεί δα πέρα, να προχωρήσετε ακάθεκτα! Ντυθείτε ωραία και εντυπωσιάστε τα πλήθη!

Λέων
Μπορεί ερωτικά να τα έχετε κάνει μπάχαλο τις μέρες αυτές, να βρίσκεστε σε μια αβεβαιότητα, όμως δε θα το βάλετε κάτω με τίποτα. Την άκρη θα τη βρείτε, μια με τις μαλαγανιές, μια με τα χαμόγελα και τις πονηρές ματιές, πάντως το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο θα πέσει στο τέλος!

Παρθένος
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο χρήμα και στο πώς θα το διαχειριστείτε. Όσο και αν μετράτε τα κουκιά σας, άλλο τόσο δε θα αυξηθούν, αντιθέτως θα πρέπει να κόψετε μερικές από τις πλουσιοπάροχες συνήθειές σας, για να βγει ο μήνας ομαλά. Και να μη το κάνετε, τουλάχιστον απολαύστε το δίχως γκρίνιες!

Ζυγός
Θέλετε, δε θέλετε θα χρειαστεί να πείτε την αλήθεια σε έναν πολύ δικό σας άνθρωπο και ότι προκύψει. Αν δε το κάνετε αυτό θα σκάσετε, συνεπώς να περιμένετε η μέρα σας να είναι γεμάτη από μυστήρια και έντονα συναισθήματα. Ότι σας ενοχλεί καιρός να αποκαλυφτεί!

Σκορπιός
Μη γυρεύετε για νέες περιπέτειες, κρατήστε αυτές που ήδη σας έχουν προκύψει και παίξτε μπάλα αναλόγως! Επαγγελματικές οι φουρτούνες, κάποιες δε λένε να φύγουν με τίποτα, όμως σήμερα ειδικά ότι και αν συμβεί, θα μείνετε αμέτοχοι και πολύ ψύχραιμοι. Αυτό είναι άκρως επικίνδυνο!

Τοξότης
Όπως θα έχετε καταλάβει και εσείς, δε παίζει σάλιο και έχει ακόμα ο μήνας και τι να κάνετε άλλο πια, θα συμβιβαστείτε με την ιδέα και θα το ρίξετε στη τρελίτσα. Και πολύ καλά θα κάνετε, αφού έχετε μερίδιο ευθύνης, η καλοπέραση φέρνει τέτοια αποτελέσματα σε εμάς τους φτωχούς!

Αιγόκερως
Θα τα σηκώσετε τα μανίκια σήμερα και να προσμένετε εντάσεις γενικώς! Και στο σπίτι και στη δουλειά. Η διαταγή έρχεται από το σύμπαν, συνεπώς όσο και να προσπαθήσετε να κρατήσετε καλούς τρόπους, θα ξεσπάσει το μπουρίνι και ο πανικός! Κάτι φτάνει στα αυτιά σας που δε σας αρέσει και τόσο.

Υδροχόος
Χαμογελώ και σας γράφω, τα νέα του σύμπαντος, γιατί στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα! Είναι πάλι περίοδος που επιβάλλεται να πιάσετε τη σκούπα και το φαράσι και να διώξετε από κοντά σας ανθρώπους αρνητικούς, απαισιόδοξους, που μπλοκάρουν την ενέργειά σας! Πείτε το ρημαδο..αντίο!

Ιχθύς
Η μύγα που σας έχει τσιμπήσει είναι αστρολογική. Το χρήμα είναι το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει, γίνεστε σκληροί, πικρόχολοι και εγωιστές και ότι σας ανήκει πρέπει να είναι όλο δικό σας και με το πιο σωστό τρόπο. Συνεπώς εντάσεις προκύπτουν, αφού δύσκολο να αποδεχτούν τις απόψεις σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος...

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1825: Ο Μεχμέτ...