Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου;

Ζώδια και έρωτας: Τα μυστικά για να τον κατακτήσεις! – Τι «ανεβάζει» το καθένα;

ΚΡΙΟΣ

Ασχολήσου παρά πολύ με τον σύντροφο σου που είναι Κριός και μην τον αφήνεις στην απέξω. Είναι το χειρότερό του. Το καλύτερό του είναι η ισχύς εν τη ενώσει. Λατρεύει παρά πολύ να μιλάει για εσένα παντού, κάτι το όποιο περιμένεις κι εσύ. Νιώθει περήφανος για τη σχέση σας και την βάζει πάνω απ’ όλα, εάν βρει σε εσένα κοινά στοιχεία με αυτόν. Πως θα το πετύχεις; Θαύμασε τον πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι το άλφα και το ωμέγα για να κατακτήσεις τον Ταύρο ερωτικά και να τον πιάσεις από τα κέρατα. Να τον μαντρώσεις στο δικό σου ερωτικό κόσμο. Βαλε τη φαντασία σου σε λειτουργία, άναψε παντού κεριά, πρόσφερέ του το καλύτερο κρασί. Άθελά του θα παραδοθεί στις ορέξεις σου και θα ζήσετε πραγματικά μοναδικές στιγμές φλογερού πάθους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μέχρι να καταφέρει να σε βάλει στη ζωή του και γι’ αυτό το σκοπό ο Δίδυμος είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να σε ενθουσιάσει. Ό, τι μπορείς να φανταστείς. Ξέχασε μαζί του άγριες και φλογέρες ερωτικές επαφές. Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι γουστάρει. Μην τον πιέσεις για τρελά σεξουαλικά παιχνίδια και καλύτερα να μείνετε στη φαντασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από το κρύο στη ζεστή και μετά κρύο ξανά και πάλι τα ίδια. Υπομονή μεγάλη πρέπει να διαθέτεις μαζί του. Η δική του ανασφάλεια είναι τόσο τραγική, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο πίσω από εσένα. Δείχνε συνέχεια ότι είσαι εκεί για αυτόν και ότι τον αγαπάς πραγματικά. Είσαι σε θέση να προσφέρεις την ασφάλειά σου απλόχερα. Κάτι θα γίνει.

ΛΕΩΝ

Το κλειδί για να κρατήσεις ένα Λέοντα στην ερωτική σου ζωή, είναι βασικά ο θαυμασμός. Είναι ζώδιο της επιτυχίας και του αρέσει αυτό που κάνει να έχει αντίκρισμα στους άλλους. Δηλαδή να ασχολούνται μαζί του. Δεν θα ήσουν εξαίρεση εσύ στο παιχνίδι του αυτό. Τον θέλεις πραγματικά; Από το πρωί μέχρι το βράδυ, δείχνε ότι τον θαυμάζεις σαν μοναδική προσωπικότητα. Υπομονή και επιμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ασφάλεια που θα νιώσει ο Παρθένος μέσα σε μια σχέση, είναι σημαντική για να μπορέσει να βαδίσει μαζί σου σωστά στη ζωή. Ήδη είναι πρόθυμος να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αντάξιο των προσδοκιών σας και μέσα εκεί να ζήσετε σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι. Ακολούθησε το πρόγραμμά του και πίστεψε με, δεν θα χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η προσπάθεια να κάνεις τον Ζυγό δικό σου, εάν αυτός δεν θέλει, θα είναι μάταιη. Ό, τι και να του τάξεις, ό, τι και να του προσφέρεις. Ακόμα και το φεγγάρι. Υπάρχει τρόπος όμως να το καταφέρεις αυτό. Χάρισέ του την πρωτοβουλία να έχει το πάνω χέρι μεταξύ σας. Να πάρει αυτός τις αποφάσεις που πιστεύει ότι θα είναι καλές για εσάς. Να νιώσει ότι έχει κερδίσει τη ρεβάνς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσπάθειά σου να κάνεις ένα Σκορπιό να νιώσει ότι υπάρχει και άλλο άτομο στη ζωή σου, πίστεψέ με, θα είναι το καλύτερό του. Όχι επειδή είναι μαζόχας, αλλά θέλει να μπαίνει σε ένα παιχνίδι έντονου ανταγωνισμού και να παλεύει για να επικρατήσει αυτός. Και το πετυχαίνει στο τέλος. Η γοητεία του είναι μεγάλη. Βρες τρόπους να του κεντρίσεις τη ζήλια του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να έχεις έναν Τοξότη πιστό ερωτικό σου δούλο και να νιώθεις ότι η αγάπη του είναι μεγάλη για εσένα; Άφησε απλά τη ζήλια σου και τον έλεγχο που του κάνεις στην άκρη. Αυτό το είδος ατόμου, θέλει μόνο να είσαστε καλά στη σχέση σας και να μην υπάρχει συναισθηματική πίεση και καταπίεση, μη σου πω. Τώρα ξέρεις τι να προσέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άφησε τα όμορφα λογάκια στην άκρη και μπες κατευθείαν σε ενέργειες ερωτικής αγάπης, για να του δείξεις ότι τον θέλεις και τον γουστάρεις τρελά. Δεν είναι και πολύ στα λόγια αλλά λατρεύει παρά πολύ να βλέπει πράξεις αφοσίωσης, πίστης και τελικά και απόλυτης εξάρτησης από τον ίδιο. Μη μασάς. Βγάλε στην επιφάνεια τη λατρεία σου, δείχνοντας το έμπρακτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πετυχημένη συνταγή για να κάνεις έναν Υδροχόο να υποκύψει στις ερωτικές σου ορέξεις, είναι καθαρά παιχνίδι με το μυαλό. Επειδή και ο ίδιος ζει μόνιμα σε φανταστικές εικόνες, πλάθει σενάρια ερωτικού περιεχομένου με τον εγκέφαλό του, μπες στο δικό του κόσμο και τράβηξε τον κοντά σού. Πώς; Ερεθίζοντας το μυαλό του με μπόλικη φαντασία.

ΙΧΘΥΣ

O Ιχθύς είναι το ζώδιο της αγκαλίτσας και φιλάκια. Για να τον έχεις κοντά σου, θα πρέπει να του υπενθυμίζεις ότι είναι ο καλύτερος και να του δείχνεις την αγάπη σου σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό λόγω της δικής του ανασφάλειας, για να νιώθει πραγματικά ότι σε έχει κερδίσει. Ετοιμάσου για απογευματινές βολτούλες και πολλά, πάρα πολλά γλυκόλογα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...