Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου;

αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να έχεις ξανά τον έλεγχο στην ζωή σου, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας σου και σε θέματα που σε απασχολούν τώρα τελευταία! Επίσης, καταφέρνεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, αλλά και θα επωφεληθείς από διάφορες αποκαλύψεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα πολλά πρόσωπα θα σταθούν δίπλα σου και θα επιδιώξουν να σε έχουν στην παρέα τους! Όλα κυλούν όπως επιθυμείς και περνάς πολύ όμορφα και ήρεμα! Γενικά, δεν πρέπει την σημερινή ημέρα να βιάζεσαι, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και για να μην αγχωθείς χωρίς λόγο!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να αποδείξεις την αποτελεσματικότητα σου, μέσα από πράξεις και ώριμες δράσεις! Σήμερα θα προβάλλεις τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, να βάλεις τέλος σε αρκετές από τις δουλειές σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια της ημέρας!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, θα απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, δυναμικά και με κέφι! Δεν χάνεις ευκαιρία και αρπάζεις τις απανωτές ευκαιρίες στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι τέλεια σε κάθε γεγονός και κατάσταση! Οι περιστάσεις της σημερινής ημέρας, υπόσχονται κέφι, ενθουσιασμό, διασκέδαση και στιγμές δημιουργικότητας!

ζωδια-σημερα

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι στα βαθιά σου συναισθήματα και την διαίσθηση σου, αφού με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσεις να διαπιστώσεις αρκετές από τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν! Ιδανική ημέρα για σοβαρές αποφάσεις και λύσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, δρας για την εκπλήρωση των στόχων σου και στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, κυρίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες, γεγονός που το καταφέρνεις με ευκολία! Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες ευνοούνται, όπως και κάθε είδους μετακίνηση σου!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, ανακτάς με ποικίλους τρόπους, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Επίσης, αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως σε όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Σε επαφές και στις συνομιλίες σου, είσαι αποφασιστικός, τίμιος και σταθερός στις απόψεις σου!

Σκορπιός

Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Σκορπιέ, μπορείς να έχεις ξανά τον έλεγχο στην καθημερινότητα σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αρκεί να αποφύγεις εγωκεντρισμό, απαιτήσεις και υπερβολικά νεύρα! Με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου, πείθεις με ευκολία τους συνομιλητές σου και γοητεύεις τους πάντες μέσα από συνομιλίες και επαφές!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, καλύτερα σήμερα να αποφύγεις έντονη κοινωνική ζωή, γνωριμίες και επαφές! Η σημερινή ημέρα, είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση, βαθιά σκέψη, λήψη σημαντικών αποφάσεων και παρασκηνιακών δράσεων! Φρόντισε να εκμεταλλευτείς με κάθε ευκαιρία, την διαίσθηση και την διορατικότητα σου!

ζωδια-σημερα

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ανανεώνεσαι κοινωνικά, κυρίως λόγω της εξυπνάδας και της ενισχυμένης σου γοητείας στον τρόπο που επικοινωνείς και συνομιλείς! Σε όλες τις φιλικές σου σχέσεις και συναναστροφές, ορισμένες από τις καταστάσεις που βιώνεις, ανατρέπονται σήμερα και βελτιώνονται με διάφορους τρόπους! Δέξου λοιπόν τις αλλαγές που έρχονται και δεν θα χάσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει σοβαρές επαφές, μόνο με αληθινούς ανθρώπους που θέλουν το ουσιαστικό καλό σου και πραγματικά σε εκτιμούν και σε αγαπούν! Επιπλεόν, κάνεις αισθητή την παρουσία σου κοινωνικά, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό του περίγυρου σου! Ένα οικογενειακό πρόβλημα, σήμερα λύνεται, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, έχεις την ισχυρή ανάγκη και επιθυμία για κοινωνικότητα, επικοινωνία, συναντήσεις, ψυχαγωγία και ανανέωση! Ένα καλό νέο έρχεται, που εδώ και αρκετό καιρό περίμενες, το οποίο θα σου δώσει χαρά και αισιοδοξία! Θέματα σπουδών, ανθρώπων που μένουν μακριά και μετακινήσεων, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...