Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
32.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα είσαι απόλυτα δημιουργικός, ανανεωμένος ψυχικά, ήρεμος και συνειδητοποιημένος συναισθηματικά και ικανός να εκφράσεις τα βαθύτερα «θέλω» σου. Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις να έχεις την εξέλιξη που θέλεις, αρκεί για την ώρα να μην ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια, Συζητήσεις για οικονομικά ευνοούνται!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές με φίλους, χαρούμενες ειδήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες και εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου. Προτάσεις, συζητήσεις, επαφές έχουν να σου προσφέρουν μία σημαντική ευκαιρία! Αξιοποίησε στο έπακρο τα εκφραστικά σου μέσα και μην διαστάσεις να πεις όλα όσα επιθυμείς… Εξάλλου για σένα σήμερα ισχύει το ρητό ζήτα του και θα σου δοθεί!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις πολλές αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία και εξέλιξη στο τομέα της καριέρας και θα λυθούν οι ανησυχίες και οι φόβοι σου! Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αξιοποιήσεις μία σημαντική στήριξη που θα λάβεις που θα σε βοηθήσει να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω και να λύσεις προβλήματα που σε ταλάνιζαν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες στις κοινωνικές σου επαφές και στις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κράτα ψηλά την αισιοδοξία σου αυτές τις μέρες. Ιδανική στιγμή για προγραμματισμό ταξιδιού! Συνάμα, με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα η ρομαντική σου διάθεση είναι στα ύψη και έχεις και κάποιες επικοινωνίες που σε ταξιδεύουν!

ΛΕΩΝ

Λιοντάρι μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις πάρα πολλές αλλά και σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό και ερωτικό τομέα! Θα καταφέρεις να έχεις άριστες επικοινωνίες και να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί. Υποθέσεις εργασιακού περιεχομένου ευνοούνται στο έπακρο! Επιπλέον ενδυναμώνεις ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά.

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές συνεργασίες ή να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Παράλληλα, νέα επιχειρηματικά σχέδια μέσω καινούργιων συνεργασιών, μπορούν να σου αποδώσουν πολλούς καρπούς!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα σου δοθούν ανέλπιστες ευκαιρίες να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τα εργασιακά σου ταλέντα ή να κάνεις μία σημαντική αλλαγή ευνοώντας την φυσική σου κατάσταση αλλά και την εξωτερική σου εμφάνισή. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να βελτιώσεις τις συνήθειες σου και να βρεις και πάλι την ψυχική και σωματική ισορροπία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις τις προτάσεις σου για ψυχαγωγία, ερωτικές επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές ενώ θα σε διακρίνει δημιουργικότητα και καλή φήμη στις κοινωνικές επαφές σου. Οι συζητήσεις, οι επαφές, τα μηνύματα και οι συναντήσεις που θα έχεις, θα σου δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία… Η ενασχόληση με την τέχνη, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία δίνονται λύσεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την φυσική κατάσταση των δικών σου και των οικείων σου. Δέχεσαι νέα που σε ξαλαφρώνουν! Είναι μία καλή περίοδος για να κάνεις έναν προγραμματισμό της καθημερινότητάς σου, της ρουτίνας αλλά και των εργασιών σου! Συνάμα με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, η περίοδος φέρνει και τα «τυχερά» της στο σπίτι, στην οικογένεια ή ακόμα και σε κάποιες επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου , αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για εποικοδομητικές επαφές και επικοινωνίες, για νέες γνωριμίες και ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής. Μία νέα πρόταση μπορεί τώρα να σταθεί η αφορμή να αλλάξεις ριζικά τους βασικούς τομείς της ζωής σου! Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό στον τρόπο έκφρασης και εκδήλωσης των συναισθημάτων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να βελτιώσεις και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή. Η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να αγγίξεις την επιτυχία. Ξεπερνάς εμπόδια του χτες, νιώθεις σιγουριά για τις δυνάμεις σου και επικεντρώνεσαι στις πρακτικές σου υποθέσεις που μπορείς πραγματικά να τις προχωρήσεις στο έπακρο αυτή την ημέρα!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία μπορείς να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να πετύχεις τα πάντα! Μπορείς να κερδίσεις την εύνοια και την συμπαράσταση από τον κοινωνικό περίγυρο! Ευνοούνται νέα συμφωνητικά, σχέδια για ένα ταξίδι, επικοινωνίες που θα σου προσφέρουν αισιοδοξία, χαρά ενθουσιασμό! Νέες γνωριμίες και δικτύωση, μπορούν πραγματικά να σου δώσουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφασή του να απομονωθεί στη Μήλο

Καλεσμένος στο Mega ήταν χθες ο Γιώργος Αλκαίος. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφαση που πήρε πριν από χρόνια να απομονωθεί...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις οπωσδήποτε επιτυχία στις δράσεις σου, λόγω της γοργής,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου στον περίγυρο και κερδίζεις με περίσσια ευκολία...

Ξεκινούν στην Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε...

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Τin Soldier», προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμι Φοξ και Σκοτ...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται μόνο θετικές και τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου! Πετυχαίνεις βαθιές και σπουδαίες επιθυμίες, όπως...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
989ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...