Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, καταφέρνεις και διορθώνεις παρελθοντικά λάθη! Θα μπορέσεις να γλιτώσεις έγκαιρα κακοτοπιές και να ξεπεράσεις ποικίλες δυσκολίες! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα της σημερινής ημέρας, θα φέρουν θετικές εξελίξεις, επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

Ταύρος

Θα μπορέσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σύνοδο Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, να επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και να περάσεις υπέροχα! Οι συζητήσεις που θα κάνεις την σημερινή ημέρα, θα σου φέρουν λύσεις για παλιά προβλήματα, αλλά και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα! Εύνοια θα έχεις και στις μετακινήσεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την Σύνοδο Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, είσαι έξυπνος, διορατικός και ιδιαίτερα αποφασιστικός! Μπορείς τώρα, να εκπληρώσεις πόθους, επιθυμίες και στόχους, αφού είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οξυδερκής στις εκτιμήσεις και στα συμπεράσματα σου! Κάποιες ωφέλιμες αποκαλύψεις εξυπηρετούν τους μελλοντικούς σου σκοπούς και την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η όψη Συνόδου Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, σε βοηθά με πάρα πολλούς τρόπους, να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών σου! Να περιμένεις ποικίλες ωφέλιμες εξελίξεις και με πρόσωπα που έχετε να μιλήσετε καιρό, ίσως λόγω κάποιας παρεξήγησης!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είσαι αποφασισμένος την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς επιμελώς τα καθήκοντα, τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου! Η Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, σου επαναφέρει πολλές λύσεις και ευκαιρίες, να απαλλαγείς από τα άγχη της καθημερινότητας! Βάζεις σε τάξη τις δουλειές σου, που απαιτούν τώρα άμεσα διεκπεραίωση!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, η Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου! Μπορείς να αναμένεις καλοπέραση, ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και την φλογερή σου προσωπικότητα! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού των άλλων και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, μπορείς να διορθώσεις όλα τα προβλήματα που κουβαλάς από το παρελθόν! Επιπλέον, ενδυναμώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, βελτιώνονται. Επίσης, εύνοια θα έχεις, σε σημαντικές συζητήσεις και σπουδαίες συμφωνίες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, θα νιώσεις σίγουρα πιο δυνατός και περισσότερο αποφασιστικός! Θα κάνεις αρκετές αλλαγές, που θες καιρό τώρα! Η συγκεκριμένη όψη, θα σε βοηθήσει, ώστε να πάρεις ορθές αποφάσεις και εκμεταλλευτείς τα ταλαντούχα εκφραστικά σου μέσα! Είναι ιδιαίτερα καλά τα νέα, την σημερινή ημέρα και για τις μετακινήσεις σου!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, θα αισθανθείς πολύ την ανάγκη να προστατέψεις με κάθε τρόπο τα κεκτημένα σου, τα υλικά σου αγαθά και ό,τι για εσένα έχει αξία! Ξεπερνάς αρκετά προβλήματα μέσα από επαφές και συναναστροφές, απλά εκμεταλλευόμενος τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα απολαύσεις σίγουρα μία χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη ημέρα! Η Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, σου προσφέρει επικοινωνιακή δύναμη, αλλά και κέφι! Έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ευχαριστούν και σε διασκεδάζουν! Επιπλέον, η όψη σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, θα φέρει ορισμένες αποκαλύψεις που σε ωφελούν ιδιαίτερα, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου και τις ιδέες που επιθυμείς να υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον! Κρυφά όνειρα πραγματοποιούνται και φόβοι, άγχη και ανασφάλειες, σβήνονται! Μάθε να ακούς την διαίσθηση σου!

Ιχθύς

Με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης φίλε Ιχθύ, ενισχύεις και ενδυναμώνεις τις σχέσεις και συναναστροφές σου με τους φίλους σου! Περνάς υπέροχα μαζί τους, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια δίπλα τους και ακούς για το καλό σου τις συμβουλές τους, αφού πετυχαίνεις στόχους! Πολύ πιθανόν σήμερα, να υπάρξει και μία φιλική επανασύνδεση!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...