Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
13.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, επιθυμείς ισότητα, ισορροπία και δικαιοσύνη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να το πετύχεις! Είναι η ιδανική περίοδος, να πλησιάσεις ξανά ένα πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε καυγαδίσει ή παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις συναναστροφές και επαφές σου και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές, προκειμένου να τις βελτιώσεις στο έπακρο!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσένα! Είναι η ιδανική στιγμή, για να οργανώσεις ορθότερα τον χρόνο σου, να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Μπορεί η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς και να κουράζεσαι, αλλά τουλάχιστον όλα θα διεκπεραιωθούν και θα τακτοποιηθούν!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για εγωισμό και έπαρση και θα δεις πως όλα θα πάνε τέλεια! Τραβάς όλα τα βλέμματα θαυμασμού επάνω σου και σίγουρα χορταίνεις διασκέδαση, καλοπέραση, εξόδους, κοινωνικότητα και απολαύσεις! Άρπαξε την ευκαιρία και δείξε όλες τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα πρέπει να επιστρατεύσεις την ισχυρή διαίσθηση σου, ώστε να μπορέσεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου! Η ικανότητα σου αυτή, σε βοηθά στην εκπλήρωση στόχων, σκοπών και ονείρων! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να εξομαλύνεις τις συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά, κάθε εξέλιξη στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση θα είναι έντονη και ισχυρή, αλλά και πιο ουσιαστική! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος, σε όλες σου τις συναναστροφές! Καλό θα είναι, να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο και μπορείς να πείσεις για αυτό που θες!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα προσγειώνεσαι, επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα! Θα επικεντρωθείς ουσιαστικά στα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου, είτε υλική, είτε συναισθηματική! Οι ευκαιρίες για να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι άπειρες και θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα εποικοδομητικές για σένα, αφού θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους, επιθυμίες και σκοπούς! Ανακτάς αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, δυναμικότητα και διάθεση για νέα ξεκινήματα! Τα μόνα που πρέπει να αποφύγεις, είναι τα νεύρα και τα ξεσπάσματα σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πολύ πιθανόν να επιλέξεις την μοναξιά και την μυστικοπάθεια, επιστρατεύοντας ταυτόχρονα την διαίσθηση σου! Καλό θα είναι να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο κυρίως, ακόμα κι αν απομονωθείς κοινωνικά! Με τον τρόπο αυτό, θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς για το μέλλον! Ήρθε ο καιρός, να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα, αφήνοντας πίσω προβληματικές και τοξικές σχέσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, την σημερινή ημέρα, μαζί με την βοήθεια των φίλων σου, να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις πραγματικότητα όνειρα και επιθυμίες! Να ακούς τις προτάσεις και τις συμβουλές των φίλων σου, χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν θα χάσεις! Κοινωνικοποιήσου και βελτίωσε όλες τις διαπροσωπικές συναναστροφές και σχέσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή και ορθώς πράττεις, αφού θα βελτιώσεις καταστάσεις και σχέσεις, κερδίζοντας εκ νέου τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περιγύρου σου! Άρπαξε και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα έχεις τώρα, ώστε να αναδείξεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και την καλή σου φήμη!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με ευκολία, εκπληρώνεις επιθυμίες, όνειρα, σχέδια, σκοπούς και στόχους σου! Λες όχι στα τετριμμένα και την ρουτίνα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να περάσεις όμορφα και να κάνεις καινούργια, συναρπαστικά και διαφορετικά πράγματα! Πρόσεχε όμως, γιατί η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, μπορείς με ευκολία πλέον, να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις και τα παρασκηνιακά κίνητρα των γύρων σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις ωφέλιμες λύσεις! Επιπλέον, θα καταφέρεις να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχολογικής σου κατάστασης! Εκμεταλλεύσου την διορατικότητα και την διαίσθηση σου και δεν θα χάσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...