Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
32.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σου δίνεται η «απόλυτη» ευκαιρία να ξεμπερδέψεις το κουβάρι των επαγγελματικών σου, θα καταφέρεις να σημειώσεις μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία, θα νιώσεις ότι πατάς πιο σίγουρα στα πόδια σου και θα λάβεις υποστήριξη σημαντική! Σε ψυχολογικό επίπεδο καταφέρνεις και ανακτάς τις δυνάμεις σου, νιώθεις πιο ισχυρός και ακλόνητος και χτίζεις μία πολύ καλή κοινωνική εικόνα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στο ζώδιο σου η μέρα σου είναι εκκεντρική, ανατρεπτική και εσύ τώρα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στην ζωή σου, αλλά και στην εικόνα σου! Ξεφεύγεις από στάσεις και συμπεριφορές που είχες χρόνια και προκαλείς τους πάντες γύρω σου! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου , ευνοεί τις επικοινωνίες σου , οι ιδέες σου και ο τρόπος έκφρασής σου θα σε βοηθήσουν σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις ! Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τα κουτσομπολιά τα οποία μπορούν να σε μπλέξουν!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σου ανοίγονται δρόμοι για να μπορέσεις να κατακτήσεις ένα μεγάλο στόχο ζωής, για να μπορέσεις να βαδίσεις σε μονοπάτια που πάντα ήθελες, περίμενες ή ήταν αυτό το άπιαστο όνειρο που φανταζόσουν! Κερδίζεις αξιώσεις στα επαγγελματικά σου, ή ακόμα βρίσκεσαι και την εργασία πάνω στο αντικείμενο που ήθελες. Τα οικονομικά σου τονώνονται σημαντικά και έχεις κάποια έξτρα έσοδα! Πιστέψεις πολύ παραπάνω στον εαυτό σου και κάνεις τα πάντα για να προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξία σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, οι σχέσεις σου μπαίνουν σε μία νέα πορεία και ανακτάς την ελπίδα σου ότι μπορείς να καταφέρεις ότι πραγματικά επιθυμείς. Ανοίγονται δρόμοι για να προχωρήσεις σε νέα σχέδια, κάνεις νέες γνωριμίες, ζεις νέες εμπειρίες. Βρίσκεις και πάλι σιγά – σιγά το πάθος για ζωή ενώ ένας έρωτας «δένεται» ουσιαστικά συναισθηματικά και σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, οι ευκαιρίες που σου δίνονται αφορούν τον οικονομικό σου τομέα, όπου τώρα υπάρχουν έξτρα έσοδα που προσφέρουν ανάσα και σε βοηθούν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Η εργασία σου ενδυναμώνεται, εμπλουτίζεται το πελατολόγιο σου και νιώθεις δικαίωση και ανταμοιβή! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ξεπερνάς δυσκολίες που σου στερούσαν το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεμελιάς. Η φυσική σου κατάσταση μπαίνει σε ένα πολύ καλό στάδιο!

Ζώδια Τετάρτη 4 Μαΐου

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και το κάνεις… Αλλάζεις παραστάσεις, εικόνες, φιλοσοφία ή και στάση ζωής! Σχεδιάζεις ένα μακρινό ταξίδι, κάνεις μία νέα σημαντική γνωριμία και γεμίζεις με αισιοδοξία! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου δέχεσαι την βοήθεια των φίλων σου, που σε στηρίζουν για να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα!Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και το κάνεις… Αλλάζεις παραστάσεις, εικόνες, φιλοσοφία ή και στάση ζωής! Σχεδιάζεις ένα μακρινό ταξίδι, κάνεις μία νέα σημαντική γνωριμία και γεμίζεις με αισιοδοξία! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου δέχεσαι την βοήθεια των φίλων σου, που σε στηρίζουν για να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, ανακτάς το σθένος και την ψυχική αλλά και σωματική ευρωστία σου! Ζητήματα που αφορούσαν την οικογένεια ξεπερνιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ηρεμείς μέσα σου για ότι σε βασάνισε φαίνεται ότι «θεραπεύεται»! Η εργασία σου μπαίνει σε ένα νέο στάδιο και καταφέρνεις να βελτιώσεις το υπάρχον κλίμα. Εμπλουτίζεις τις υπηρεσίες σου με νέες, βλέπεις τα επαγγελματικά σου να επεκτείνονται!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις καλά, να ερωτευτείς, να αναζωπυρώσεις τον ενθουσιασμό και την χαρά στην ζωή σου! Ένας νέος έρωτας γεννιέται τώρα, με άτομο που μπορείς να μοιράζεσαι καλή επικοινωνία και που καταφέρνει να μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου! Βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου, κάνεις σχέδια για την πορεία σου και έχεις τον ενθουσιασμό βλέποντας ότι κάποιες καταστάσεις αρχίζουν επιτέλους να αλλάζουν!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θα έχεις αρκετό στρες ενώ θα υπάρξουν και ξαφνικές υποχρεώσεις και εργασίες που θα είναι απαραίτητο να ολοκληρώσεις και αυτό θα σε αποσυντονίσει! Προσοχή στα νεύρα! Συνάμα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και μένεις κάπως μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περιβάλλον! Θα μπορέσεις έτσι, να πετύχεις πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις σαφώς περισσότερα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο ο έρωτας σε κάνει να χάνεις τον μπούσουλα αλλά προσφέρει ανανέωση, χαρά, διασκέδαση και ικανοποίηση! Η μέρα σου είναι γεμάτη από όμορφες εκπλήξεις που σε κάνουν να ξεφεύγεις για λίγο από την ρουτίνα! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πια, αρκετοί άνθρωποι είναι δίπλα σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, έφτασε η στιγμή να σταθείς αυτόνομα στα πόδια σου, να γίνεις και πάλι ο κυρίαρχος στο πορτοφόλι σου το οποίο και θα το δεις να γεμίζει. Ευνοείσαι στα οικονομικά σου και αρχίζουν να παρουσιάζονται ευκαιρίες που σε βοηθούν να βρεις νέες πηγές εσόδων και αυτό σου προσφέρει σιγουριά – ασφάλεια – εμπιστοσύνη! Λύνονται μυστήρια που σε ταλάνιζαν, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και σου δίνονται απαντήσεις για καταστάσεις που είχαν χαρακτήρα κρυφό ή παρασκηνιακό! Τώρα μπορείς να βρεις και πάλι την επαγγελματική και οικονομική αυτοδυναμία σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, η τύχη είναι με το μέρος σου και σου ανοίγει τις πύλες για μία καλύτερη ζωή, για μία ζωή που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και εσύ μπορείς να γίνεις ο αποδέκτης όμορφων συγκυριών! Οι ελπίδες σου, τα σχέδια σου, οι επιθυμίες σου φαίνεται τώρα ότι εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αποκτάς καλύτερο «όνομα» στους κύκλους που δραστηριοποιείσαι, είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δέχεσαι στήριξη από το κοινωνικό περιβάλλον. Ένας νέος έρωτας ή μία νέα φιλία, γεννιέται από εκεί που δεν το περιμένεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφασή του να απομονωθεί στη Μήλο

Καλεσμένος στο Mega ήταν χθες ο Γιώργος Αλκαίος. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφαση που πήρε πριν από χρόνια να απομονωθεί...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις οπωσδήποτε επιτυχία στις δράσεις σου, λόγω της γοργής,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου στον περίγυρο και κερδίζεις με περίσσια ευκολία...

Ξεκινούν στην Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε...

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Τin Soldier», προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμι Φοξ και Σκοτ...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται μόνο θετικές και τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου! Πετυχαίνεις βαθιές και σπουδαίες επιθυμίες, όπως...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
989ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το καλοκαίρι

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις...