Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
11.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουλίου;


Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, μπορεί η μέρα να έχει καλοπέραση, ψυχαγωγία και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός! Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου! Προστάτεψε την καλή σου φήμη και απέφυγε γκάφες! Μην ξεχνάς, τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρα όχι η τύχη που έχεις τον τελευταίο καιρό!

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Ίσως σήμερα κλονιστούν σοβαρά κάποιες συγγενικές σχέσεις, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, ώστε να μην δημιουργείς ρήξεις και σημαντικά προβλήματα, από το πουθενά! Παρέμεινε λογικός και ήρεμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, πιθανώς να κλονιστούν με ποικίλους τρόπους, οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά ενδιαφέρουσες! Επίσης πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε, την τάση σου για αγένεια και κουτσομπολιό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνες! Διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές συμπεριφορές!

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στην ζωή σου! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δεν διορθώνονται! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έχει δοθεί έως τώρα, μένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος απέναντι σε σκοπούς και στόχους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικός! Δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν!

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη και βοήθεια, για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρα σου! Για το λόγο αυτό, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και έντονες διαφωνίες, από το πουθενά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητισμούς! Μην ξεχνάς, όσο περισσότερο προσπαθείς, τόσο πιο πολύ ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, σήμερα αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου! Πρόσεχε πολύ την τάση σου για επιπολαιότητα και βιασύνη σε μηνύματα, συζητήσεις και τηλεφωνήματα! Επιπλέον προσοχή χρειάζεται η οδήγηση σου, αφού τείνεις να είσαι λίγο περισσότερο απρόσεκτος τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα κάποιες έμμονες ιδέες, εντείνονται και σε βασανίζουν. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Δυστυχώς η διορατικότητα και η πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, δεν σε βοηθούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Με την Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, πες ναι στην οξυδέρκεια, αλλά όχι στην καχυποψία ή την σκληράδα, απέναντι στους άλλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός και ολιγαρκής! Όπως και να ‘χει πάντως, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Προτίμησε μετά από λίγες μέρες να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου, ώστε να πετύχεις σίγουρα προσωπικούς στόχους και σκοπούς!

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητα σου! Οφείλεις να κάνεις τώρα, ώριμες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου να διεκπεραιωθούν! Κόψε κάποιες κακές συνήθειες σου και περιόρισε λάθη, που σε ωθεί να κάνεις η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου και ίσως κλονίσουν την διεκδίκηση των στόχων σου, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...