Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Ιουνίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Κριέ, σήμερα προσπάθησε να κινείσαι παρασκηνιακά και θα δεις πως θα βγεις απόλυτα κερδισμένος! Είσαι διαισθητικός, διορατικός και πιθανόν να υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα προτιμήσεις να είσαι μόνος! Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν καιρό τώρα!

Ταύρος
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα επιδιώκεις να βρεις μαζί με άλλους ανθρώπους και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και κοινούς σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους δημιουργώντας ωφέλιμες συμμαχίες! Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες! Ήρθε η ήμερα, να κοινωνικοποιηθείς με τον τρόπο που θες, να αξιολογήσεις ορθά τις κοινωνικές σου σχέσεις και να εκπληρώσεις τα σχέδια και όνειρα σου!

Δίδυμοι
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Δίδυμε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και τη φήμη σου! Πολύ πιθανόν να επαναξιολογήσεις την στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσεις ευκολότερα παρακάτω και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου καταξίωση! Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα!

Καρκίνος
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδια σου, αφού όμως πρώτα, τα σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την σύνεση σου! Απορρίπτεις συνειδητά τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα σήμερα, ώστε να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις εμπειρίες! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία!

Λέων
Καλό Μήνα! Φίλε Λέοντα, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό ή αντίπαλο, αφού την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται με κάποιο τρόπο! Πλέον καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρων σου, γεγονός που σε βοηθά να βρεις πολύτιμες λύσεις! Μην διστάσεις στιγμή να εμπιστευτείς την διορατικότητα σου και θα διαπιστώσεις, πως μέσω της ενδοσκόπησης, θα καταφέρεις πολλά!

Παρθένος
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Παρθένε, το ζητούμενό σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου! Μάλιστα, έχεις τον τρόπο να το καταφέρνεις εύκολα αυτό, γι’αυτό και τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί! Γενικά, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές!

Ζυγός
Καλό Μήνα! Φίλε Ζυγέ, σήμερα, μέσα από κάποια γεγονότα, αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και σε πιο συγκεκριμένα και πρακτικά θέματα! Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές τώρα, γι’αυτό φρόντισε να τις τακτοποιείς, σε κάθε υποχρέωση που οφείλεις να διεκπεραιώσεις. Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και άσκηση και γενικά για να αποκτήσει άλλους ρυθμούς η καθημερινότητα σου!

Σκορπιός
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Σκορπιέ, αν περιορίσεις την τάση σου για επίδειξη, έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις σήμερα να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και το ενδιαφέρον των γύρων σου! Επιπλέον, θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις και βελτίωση! Ιδανική ημέρα επίσης, για διασκέδαση, δημιουργικότητα, καλοπέραση και κάθε είδους απολαύσεις!

Τοξότης
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να μαντεύεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου και αυτών που συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να ξέρεις από πριν το τι κρύβει ο καθένας μέσα του! Ήρθε η ώρα, για να κάνεις έναν μικρό απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αιγόκερως
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα απολαμβάνεις επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους! Ο τρόπος που επικοινωνείς, θα σε κάνει σήμερα αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσπάθησε όμως, να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα γραπτώς! Επιπλέον, σήμερα, τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Υδροχόος
Καλό Μήνα! Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός και έτσι, βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα των άλλων! Είσαι αρκετά ικανός να κρίνεις σωστά την αξία των πραγμάτων. θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς ότι έχει κάποια σημαντική αξία για σένα. Κάποιες νέες συνθήκες, συγκυρίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και θα σου δώσουν πίσω την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Ιχθείς
Καλό Μήνα! Φίλε Ιχθύ, οι προϋποθέσεις σήμερα, θα είναι οπωσδήποτε ευοίωνες για τους στόχους σου και τους σκοπούς σου! Η εκπλήρωση τους λοιπόν, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα σου προσφέρουν σίγουρα αυξημένη και τονισμένη αυτοπεποίθηση, όπως και διάθεση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να κάνεις νέα ξεκινήματα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...