Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου;


Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Φυσικά, ακόμα κι αν αγχωθείς, προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να παραδεχθείς τα τυχόν λάθη σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, κυρίως αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Ακόμα κι αν περνάς πολύ όμορφα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη ευτυχία και να μην πιστεύεις σε κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γιατί αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα που πραγματοποιείται η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Αν δεν μπορείς να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με αμέριστη προσοχή, τι σου λένε οι συνομιλητές σου, ιδίως αν είναι συγγενικά πρόσωπα! Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική και την ψυχραιμία σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος μόνο σε μεγάλα λόγια και δικές σου ιδέες, γιατί θα απογοητευτείς! Επιπλέον, προσπάθησε να μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέξεις όσο μπορείς στις μετακινήσεις σου! Το συναίσθημα την σημερινή ημέρα, νικά την λογική σου, με αποτέλεσμα κάποιες αποφάσεις σου, να αποδειχθούν λανθασμένες!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Ενδεχομένως να δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα σε διάφορες συναλλαγές, ιδίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να προσκολληθείς λίγο παραπάνω στα υλικά αγαθά σου! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου, γυρνώντας την πλάτη σε αντικειμενικά κριτήρια, γιατί μπορεί να γευτείς απογοητεύσεις!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της απομυθοποίησης και γευτείς την πικρή γεύση της απογοήτευσης! Αρκετές φορές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε προς το παρόν, να μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί πολύ πιθανόν να σε «προδώσει»! Οφείλεις να ακολουθείς μόνο την λογική σου και να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια! Δυστυχώς, η όψη θα επαναφέρει κάποιες φοβίες και ανασφάλειες, κυρίως μετά από ορισμένες αποκαλύψεις κάποιων μυστικών, που θα σου δείξουν μία αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να αποδεχτείς!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές και μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν να έδωσες σε κάποιον φίλο, παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από εκείνους! Εσύ συνέχισε να προσπαθείς, να μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα κάποιων καταστάσεων, ιδίως σε φιλίες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εσένα, διότι σε αφορά άμεσα! Μάθε όσο είναι καιρός, να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και να κρατάς όσο μπορείς κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τα μυστικά σου! Φρόντισε να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να μην κάνεις λανθασμένες ενέργειες τώρα, που ενδεχομένως να χαλάσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον! Επίσης, αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση ή να ταξιδέψεις τώρα, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, για να μην υπάρξουν αναποδιές! Θα χρειαστεί επιπλέον, αρκετή προσοχή σε τυχόν συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μην ξεχάσεις ούτε στιγμή, πως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα μεγάλα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι τυφλά και ότι θα πρέπει να βασίζεσαι, αποκλειστικά στις πράξεις των άλλων! Γενικά, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση, ιδίως όσον αφορά στον τρόπο που κρίνεις τους γύρω σου! Προσπάθησε να είσαι συγκροτημένος και υποψιασμένος, όπως είσαι πάντα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως, μεγάλες απογοητεύσεις! Σίγουρα, κάποιες καταστάσεις, θα σου δημιουργήσουν αναπάντεχη ανασφάλεια και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα και σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου! Θα βιώσεις πιθανότατα ασυνεννοησία και δυσπιστία, οι οποίες μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, αλλά ευτυχώς προσωρινές!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...