Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, να ακούς χωρίς καμία αμφιβολία το ένστικτο και την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Έχεις την ικανότητα, να διαβάζεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, να κατανοείς εκ βάθους τις λέξεις που ξεστομίζουν και να ξέρεις με ποιους τελικά έχεις να κάνεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, ο φιλικός τομέας ανανεώνεται στο έπακρο! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου! Επιπλέον, πιθανόν να κάνεις και μία νέα γνωριμία, που θα γίνει στο άμεσο μέλλον μία ισχυρή και σταθερή φιλία! Επιπλέον σήμερα, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, ευνοούνται σήμερα, η διόρθωση και βελτίωση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων και συναναστροφών, η επίλυση παρελθοντικών οικιακών προβλημάτων και η διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας και φήμης!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα καταφέρνεις και εκφράζεις με τον ιδανικό τρόπο τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου και θα το κάνεις με ποικίλους τρόπους! Ετοιμάσου για πολλά ευχάριστα τηλεφωνήματα και μηνύματα και πιθανόν να αυξηθούν την σημερινή ημέρα και οι μετακινήσεις σου! Ενασχόληση με το διαδίκτυο, ενδείκνυται!

Λέων

Σήμερα αγαπητό Λιοντάρι, θα επικεντρωθείς και θα ασχοληθείς κυρίως με τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου και με τις αξίες σου! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ηρεμήσουν αρκετά και να σε καθησυχάσουν, μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος! Επιπλέον, καταφέρνεις να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

ζώδια Τρίτη 12 Απριλίου

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές θα ενισχυθούν ιδιαίτερα! Είσαι αρκετά υποκειμενικός στις συνομιλίες σου με τους άλλους όμως αυτό θα γίνει αντιληπτό με ποικίλους τρόπους. Άλλοι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σου, ενώ άλλοι θα σε κρίνουν ως εγωιστή!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα, αποτελεί για εσένα, την απόλυτη ευκαιρία, για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης, όπως και για αλλαγές στην εμφάνιση σου! Θέματα καθημερινότητας, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, επιτέλους τακτοποιούνται!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την απόλυτα τυχερή για εσένα, Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, θέματα που αφορούν παιδιά, διασκεδάσεις, προσωπικές φιλοδοξίες και δημιουργικές ασχολίες και δράσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα, αφού η τύχη είναι στο πλευρό σου! Επιπλέον, ετοιμάσου να εκπληρώσεις επιθυμείς και στόχους!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθείς σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και φήμης! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται συνεχώς! Φροντίζεις επιμελώς και σοφά, τις προσωπικές σου υποθέσεις και οι δράσεις σου προκαλούν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με την σημερινή Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, θα απολαύσεις ευχάριστες και χαρούμενες συναντήσεις και συνομιλίες, όπως και ανέλπιστα μηνύματα! Οι στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης, είναι δεδομένες την σημερινή ημέρα και γενικά θα νιώσεις απόλυτα δημοφιλής, συμπαθής και περιζήτητος!

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα υπόσχεται αλλαγές και προσωπική μεταμόρφωση φίλε Υδροχόε! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να λήξεις τοξικές δράσεις και σχέσεις στην ζωή σου, να τις αφήσεις πίσω και να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν, περισσότερο δυνατός! Η πειθώ και η διορατικότητα σου, είναι οι σύμμαχοι σου, για ό,τι στοχεύεις!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, λόγω της καλοπροαίρετης διάθεσης σου και της κοινωνικότητας σου, θα καταφέρεις αρκετούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αισθάνεσαι πολύ αγαπητός και δημοφιλής, κερδίζεις την συμπάθεια και την εκτίμηση των άλλων, κυρίως λόγω της προθυμίας σου να προσφέρεις και να φροντίζεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...