Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
31.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη που συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα και σε προτρέπει να εκφραστείς, να διασκεδάσεις αλλά και να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητά σου! Δεν θα λείψουν οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία, αφού η Σελήνη κοντράρεται με τον Δία αλλά και τον Ουρανό, για το λόγο αυτό συγκράτησε την ροπή σου προς τον υπέρ- ενθουσιασμό και την επιπόλαιη σπατάλη…. Μην το παρακάνεις!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του και η ανάγκη σου είναι να δώσεις και να πάρεις αγάπη άνευ όρων και κανόνων. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και τον Ουρανό, που βρίσκονται κι οι δυο στο ζώδιο σου, δείχνουν πως είσαι αισιόδοξος για το αύριο, αλλά και απρόβλεπτος. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα αιφνιδιαστούν από την δική σου αλλόκοτη και επαναστατική συμπεριφορά, που δεν θα μπορούν να εξηγήσουν λογικά.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη που από χθες βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, και εσύ γίνεσαι ακόμα περισσότερο επικοινωνιακός κάτι που το διαθέτεις ούτως ή άλλως από την φύση σου. Ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή ζητήματα άλυτα που σε προβλημάτισαν στο παρελθόν, σε καλούν σήμερα να σκεφτείς και να μπεις στην ουσία των καταστάσεων για να αναγνωρίσεις αλήθειες.. Η διαίσθησή σου είναι το όπλο σου που σε βοηθά να διακρίνεις ποιους ανθρώπους μπορείς να εμπιστευτείς.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει την διαδρομή της στο ζώδιο του Λέοντα από χθες, εσύ βρίσκεσαι επικεντρωμένος περισσότερο στα οικονομικά σου ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει υπεραισιοδοξία και υπερβολικές φιλοδοξίες. Να είσαι προσεκτικός στον τομέα των φιλικών σχέσεων και μην εμπιστεύεσαι αυτούς που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Κατέβασε λίγο τον πήχη και μην ονειροβατείς!

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, φιλοξενείς από χθες την Σελήνη στο ζώδιο σου και ο συναισθηματισμός σου είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό παράλληλα, σε κάνουν να υπερβάλεις στα επαγγελματικά που νιώθεις ότι όλα πάνε καλά. Όντως είναι καλά, αλλά να προσέχεις τα άτομα που σε περιβάλλουν. Μπορεί να σε ξαφνιάσουν με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους. Την μια δείχνουν να σε συμπαθούν και την άλλη απομακρύνονται.

Παρθένος

Παρθένε μου, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα, είσαι κάπως κακόκεφος και εσωστρεφής. Διαισθάνεσαι ένα παρασκήνιο να λειτουργεί πίσω από την πλάτη σου και επιθυμείς την απομόνωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τους Δία και Ουρανό, φανερώνει ότι θα υπάρξουν οι παρακινητές που θα προσπαθήσουν σήμερα να σου αναπτερώσουν το ηθικό διώχνοντας μακριά τις μαύρες σκέψεις. Η αφύπνιση από τον λήθαργο μπορεί να γίνει απότομα και να πας στο άλλο άκρο της υπεραισιοδοξίας.

Ζυγός

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Βρίσκεται από χθες εκεί και σε κάνει να σχεδιάζεις το μέλλον. Είσαι έντονα εξωστρεφής και κοινωνικός, περισσότερο από ποτέ. Η Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, περιορίζει αυτή την επιθυμία που έχεις για εξόδους και σου φέρνει εμπόδια. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι τα οικονομικά δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις τις ατασθαλίες που θέλεις.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, η σημερινή Τρίτη είναι μέρα που το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά στην καριέρα και στην επαγγελματική άνοδο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα που κινείται από χθες, σε εστιάζει εκεί, αλλά το τετράγωνο της με τον Δία και τον Ουρανό, προσπαθούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτό προέρχεται από συνεργάτες ή συναδέλφους που σε ξαφνιάζουν. Βλέπεις ότι δεν μπορείς να βασιστείς για να ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε εργασία αφού την τελευταία στιγμή σε αφήνουν ξεκρέμαστο.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε διακατέχει η επιθυμία να ασχοληθείς με την ανάπτυξη της καριέρας και της ζωής σου γενικότερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα στην καθημερινότητα. Θα χρειαστεί μπόλικο ξόδεμα ενέργειας από μέρους σου για να τα καταφέρεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις αλλά δεν θα είναι πάντα εφικτό.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα είσαι εσωστρεφής κι αυτή την διάθεση την έχεις από χθες που ξεκίνησε η εβδομάδα. Θέλεις να αποφύγεις την κοινωνική ζωή και τις συναντήσεις με κόσμο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει απαισιοδοξία από τους αστάθμητους παράγοντες που προκαλούν οι ανατροπές. Τα δημιουργικά σχέδια καθυστερούν εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αγαπημένε, με την Σελήνη σήμερα Τρίτη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, σε εστιάζει στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και βρίσκονται κοντά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει γκρίνια με τα άτομα της οικογένειας κάτι που δεν το συνηθίζεις. Μην είσαι υπερβολικός και πρόσεχε τα λόγια που κάνεις. Μην εκτίθεσαι σε αυτούς που σε αγαπούν.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα διανύει το ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται ήδη από χθες σε αυτή τη θέση επηρεάζοντας την καθημερινότητα σου. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σου δημιουργούν άγχος πίεση και νεύρα. Το τετράγωνο του σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει εμπόδια στις επαφές με δυσκολία στις μετακινήσεις. Μην πιστεύεις τα παχιά λόγια που ακούς από το στενό περιβάλλον γιατί δεν πρόκειται γίνουν πράξη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Νίνο ποζάρει με τα παιδιά του από τον γάμο του με την Χρυσή...

Ο Νίνο γνώρισε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Δύο...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ό,τι συνήθως, καθώς φαίνεται ότι πολλές αλλαγές βρίσκονται...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11...

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα,...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό κίνητρο, αλλά θα παρουσιαστούν φανταστικές συνθήκες για να επεξεργαστείτε αυτό...

Νίκος Κοκλώνης – «Ακούστηκαν τρελά πράγματα, όλοι οι ιδιοκτήτες καναλιών θα μπορούσαν να με...

“Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα” ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος βρέθηκε...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι η συνάντηση με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Οτιδήποτε τείνει...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένα θαυμάσιο ουράνιο γεγονός για να βιώσετε νέες καινοτόμες λύσεις σε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι...