Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
30.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σου δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επέκταση, όσο ταυτόχρονα παρουσιάζει αισθηματικές ευκαιρίες. Η ημέρα αυτή θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις ψηλά και να αναλάβεις δράση με αυτοπεποίθηση, ενισχύοντας την αίσθηση της προσωπικής σου δύναμης, της δημιουργικότητας και ικανοποίησης.

Ταύρος

Τρίτη, Ταύρε, η ημέρα αυτή σου φέρνει μια ευχάριστη ενέργεια, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό, ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις εσωτερική ισορροπία και να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Είναι μια καλή στιγμή για προσωπική ανάπτυξη και για να ενισχύσεις τη σύνδεση με τον βαθύτερο εαυτό σου. Αφέσου στη διαδικασία αυτή και αφήστε την ενέργεια να σε οδηγήσει προς την αυτοεκτίμηση και την εσωτερική ειρήνη.

Προβλέψεις ζωδίων

Δίδυμος

Τρίτη, Δίδυμε, οπότε για εσένα η ημέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και κοινωνική αλληλεπίδραση. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό φέρνει μια εκρηκτική ενέργεια η οποία σε προτρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες. Πλησιάζει μια ιδανική στιγμή όπου επιδιώκεις να φτάσεις τους στόχους σου με πάθος και να ενισχύσεις τις φιλίες σου, αναζητώντας περιπέτειες που σε εμπνέουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Τρίτη για το ζώδιό σου αναδεικνύει μια ισχυρή ενέργεια που σε ωθεί να εστιάσεις στα οικονομικά και την καριέρα σου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό φέρνει ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου για δράση. Κάνεις κινήσεις για να βγάλεις περισσότερα χρήματα και να οικοδομήσεις μία καλύτερη καριέρα. Πηγαίνεις πιο κοντά προς την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό ενισχύει την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σου. Είναι μία άριστη στιγμή να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να δράσεις με θάρρος και αποφασιστικότητα. Επιλέγεις να εκφράσεις τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες που θα σε φέρουν, τελικά, πιο κοντά στην εκπλήρωση των προσωπικών σου επιθυμιών.

Παρθένος

Τρίτη, και για σένα, Παρθένε, η ημέρα φέρνει μια δυνατή ενέργεια που αγγίζει τα βαθύτερα και πιο κρυφά σημεία της ψυχής σου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού σε προτρέπει να εξερευνήσεις τα βαθιά σου συναισθήματα και να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις αλλαγές που επιθυμείς στη ζωή σου. Ασχολείσαι με ψυχολογικά ή μεταφυσικά ζητήματα και βρίσκεις ένα βαθύτερο νόημα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ζύγος

Ζυγέ, η Τρίτη σου αναδεικνύει την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου σχέσεων και των κοινωνικών σου δεσμών. Η Σελήνη στον Λέοντα σε αρμονική όψη με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό, απέναντί σου, σε καλεί να εκφράσεις τον εαυτό σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση στις κοινωνικές σου σχέσεις. Παράλληλα διατηρείς την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Συλλογικά επιτυγχάνεις πολλούς στόχους.

Σκορπιός

Η ημέρα αυτή σου υπόσχεται μία ενισχυμένη, μα θετική εργασιακή δραστηριότητα, Σκορπιέ, και επιτυγχάνεις τις επιδιώξεις σου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό προσφέρει μια δυναμική που σε κινητοποιεί να δράσεις με στόχο την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Σήμερα αναμένεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την καριέρα σου, καθώς και να καλυτερεύσεις τις συνθήκες εργασίας σου.

Τοξότης

Η Τρίτη, για το ζώδιό σου, Τοξότη, ευνοεί τη δημιουργικότητα και την περιπέτεια. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό αναζωπυρώνει τη φλόγα της έμπνευσης και του ενθουσιασμού σου για τη ζωή, ενώ αν έχεις παιδάκια περνάς περισσότερο χρόνο μαζί τους. Σήμερα πρόκειται να εκφράσεις τον εαυτό σου, να ακολουθήσεις τα πάθη σου και να ζήσεις με πληρότητα κάθε στιγμή που έρχεται.

Αιγόκερως

Η Τρίτη, Αιγόκερε, σου χαρίζει μια ανάσα φρεσκάδας και ανανέωσης στον προσωπικό και συναισθηματικό σου κόσμο. Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και περιβάλλεσαι από ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι οικειότητα. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό αναδεικνύει την ανάγκη σου για έκφραση των πιο βαθιών και αυθεντικών συναισθημάτων σου. Η ημέρα σε προσκαλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι, την οικογένεια και την εσωτερική σου ειρήνη.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, η δυναμική της Σελήνης στον Λέοντα, απέναντί σου σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό σου φέρνει μια αναζωογονητική ενέργεια. Αυτή θα ενισχύσει τις κοινωνικές σου επαφές και την επικοινωνία. Συνιστάται να εκφράσεις τις ιδέες σου ώστε να βρεις ανταπόκριση στα σχέδιά σου. Η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, ενθαρρύνοντάς σε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ιχθύς

Σήμερα η Σελήνη από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό φωτίζει τον τομέα της καθημερινότητας και των προσωπικών σου αξιών, Ιχθύ μου. Η Τρίτη σε βρίσκει με τυχερές όψεις που σου δωρίζουν μια αίσθηση δύναμης και πρωτοβουλίας. Αυτή, με την σειρά της, σε καλεί να αναλάβεις δράση για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να ακολουθήσεις τις αξίες που θεωρείς σημαντικές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Κάντε ένα πρόχειρο σκίτσο των μελλοντικών σας σχεδίων, ώστε να έχετε ένα πλαίσιο για να εργαστείτε...

Η καρδιά κάνει «τικ τακ» : Έρχεται έρωτας δίχως τέλος για Ταύρους και άλλα...

Μας φέρνει… πολύ έρωτα την νέα εβδομάδα (24-30/6), τονίζοντας πως αρκετά ζώδια αναμένεται να γίνουν εξωστρεφή και να ζήσουν σπουδαία συναισθήματα. Η τελευταία εβδομάδα του...

Η μεγάλη επιστροφή του Σταμάτη Γαρδέλη σε κορυφαίο κανάλι – Όλα τούμπα!

Ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του και την άσχημη κατάσταση της ψυχικής του υγείας, ο Σταμάτης Γαρδέλης φαίνεται πως έχει κάνει ένα καθολικό restart...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, βρείτε επιπλέον χώρο και χρόνο για να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μερικές φορές,...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Αν αισθάνεστε περιορισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο, υπάρχει μια απίστευτη ευκαιρία να πιστέψετε στην ευφυΐα σας και...

«Ο Πασχάλης Τερζής είπε «μέχρι εδώ έχω να δώσω», καλύτερα να μένεις με την...

Ο Πασχάλης Τερζής παραχώρησε συνέντευξη την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Πρόκειται για τον...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου: Κριοί, γίνετε ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου σας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το θερινό ηλιοστάσιο είναι μια μεταμορφωτική περίοδος για να αναλογιστείτε πώς αλληλεπιδράτε με τον κόσμο, τι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Κάντε ένα πρόχειρο σκίτσο των μελλοντικών...

Η καρδιά κάνει «τικ τακ» : Έρχεται έρωτας δίχως τέλος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Μας φέρνει… πολύ έρωτα την νέα εβδομάδα (24-30/6), τονίζοντας πως αρκετά ζώδια αναμένεται να...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, βρείτε επιπλέον χώρο και χρόνο...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Αν αισθάνεστε περιορισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο,...