Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
22 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πρέπει να δράσεις παρασκηνιακά με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, για να κερδίσεις ό,τι επιθυμείς, μέσα από το άμεσο περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι την σημερινή ημέρα, από αποκαλύψεις, που έχουν να κάνουν με παρασκηνιακές ενέργειες τρίτων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Φρόντισε να εμπιστεύεσαι την ενισχυμένη σου διορατικότητα, για να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, πρέπει να αρπάξεις τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις υψηλούς και σπουδαίους στόχους! Θέματα σπουδών, εκπαίδευσης και ταξιδιών ευνοούνται ιδιαίτερα, όπως και θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή διαπροσωπικές σχέσεις, που διατηρούνται από απόσταση!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Άρη, θα μπορέσεις να βρεις σπουδαίες λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν, εδώ και καιρό! Επιπλέον, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Μία αποκάλυψη, σε ωθεί να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις σπουδαία βήματα, για να φροντίσεις την προσωπική σου πρόοδο και υπόσταση!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η ωφέλιμη για σένα Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, ενισχύει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, με νέες σπουδαίες γνωριμίες και ωφέλιμες επαφές! Θα έχεις ουσιαστική ικανοποίηση από συνομιλίες, συναναστροφές και νέα, την σημερινή ημέρα και οι συναναστροφές σου, είναι εκείνες που θα σου δώσουν την αίσθηση της επιτυχίας και ευχαρίστησης! Επιπλέον, μετακινήσεις, όπως και ταξίδια, ευνοούνται σήμερα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Άρη, θα νιώσεις και πάλι δυνατός και ικανός, ώστε να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, πρακτικές υποθέσεις και κάθε είδους λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς και τοξικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με περισσή ευκολία!

ζώδια τρίτη 15 Φεβρουαρίου

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα η παιδικότητα σου, είναι ακαταμάχητη και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο την καθημερινότητα σου, όπως και τον θαυμασμό των γύρων σου! Μπορείς να αναμένεις άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικές συναναστροφές, σε θέματα παιδιών και σε ενασχολήσεις δημιουργικότητας και διασκέδασης! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, περνάς υπέροχα την σημερινή ημέρα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, είναι αρκετά εποικοδομητική όψη για εσένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς ορθά και έξυπνα! Θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένεια σου στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που σε προβληματίζει και σπουδαίες λύσεις σε προβληματικές οικογενειακές σχέσεις!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα, κυρίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη! Έχεις σίγουρα τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα είναι απανωτές, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις σκοπούς και στόχους, να περάσεις καλά και να επικοινωνήσεις με τον τρόπο που θες! Επιπλέον, θα έχεις εύνοια αρκετή σε ταξίδια, νέες γνωριμίες και μετακινήσεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα ετοιμάσου να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Με την βοήθεια της Συνόδου Αφροδίτης-Άρη, θα αποδείξεις την πραγματική σου αξία και θα κερδίσεις με περίσσια ευκολία αυτό που επιθυμείς! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και ίσως τώρα, να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι και ακίνητα!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, η επιτυχία είναι στα χέρια σου την σημερινή ημέρα, αρκεί βέβαια να παραμείνεις ώριμος, έντιμος, προσγειωμένος και λογικός! Μπορείς να πετύχεις τώρα σπουδαίες επιθυμίες, χωρίς όμως να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις προς τους γύρω σου! Ευκαιρίες θα έρθουν, σε όλους τους σημαντικούς τομείς που σε ενδιαφέρουν, μέσα από επικοινωνίες, μετακινήσεις και συναντήσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα σίγουρα έχεις κέφι και καλή διάθεση, ηρεμία και σιγουριά! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, αποτρέπει δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες! Να έχεις άφοβα εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στις δυνάμεις! Παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται, αλλά κάποια άγχη της καθημερινότητας, επανέρχονται!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα όλα βελτιώνονται και θα έχεις μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές και εκπλήξεις, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη! Επιπλέον εύνοια, θα έχεις στο φιλικό σου περιβάλλον, από το οποίο, θα πάρεις μόνο χαρά! Χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις καλούς και τοξικούς φίλους και έτσι, δέχεσαι βοήθεια από εκείνους, εκπληρώνοντας πολλά από τα όνειρα σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ Καλό μήνα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο κοινωνικός από ότι συνήθως και η επιθυμία σου από το πρωί είναι να...

Θα δουν λεφτά με…ουρά: Γι’ αυτά τα 4 ζώδια θα ρέει χρήμα τον Απρίλιο!

Ο Απρίλιος φαίνεται πως θα είναι ένας καλύτερος μήνας για όλα τα ζώδια. Υπάρχουν όμως και κάποια που θα είναι περισσότερο τυχερά στα...

Ερωτική καταιγίδα : 3 ζώδια στα πρόθυρα κεραυνοβόλου έρωτα!

Σύμφωνα με τις ερωτικές της προβλέψεις για τον νέο μήνα, ο Απρίλιος μας καλεί να εστιάσουμε στις σχέσεις μας και να κάνουμε επιτέλους τις...

Η απόλυτη ευτυχία στον Απρίλιο για Διδύμους, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Ο Απρίλιος πλησιάζει και οι προβλέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει για το ποιοι θα περάσουν καλύτερες στιγμές από τα ζώδια μέσα στο μήνα, που έρχεται. Όπως...

Ο Βασίλης Καρράς πολιτεύεται – Με ποιον συνδυασμό κατεβαίνει υποψήφιος

O Βασίλης Καρράς θα κατεβεί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα...

Τομ Χανκς: Στη δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας – Το τραγούδι της...

Στον Λευκό Οίκο για να γιορτάσουν την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας παραβρέθηκαν την Τετάρτη ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον. Έδωσαν το...

Oι θρυλικές ντισκοτέκ της δεκαετίας του ‘80 – Τότε που έπαιρναν φωτιά οι νύχτες

Όσοι έχουν ζήσει τις εποχές του 80, θα θυμούνται τις ντισκοτέκ, που παραμένουν αξεπέραστες όσον αφορά στη νυχτερινή, χορευτική διασκέδαση και δικαίως για πολλούς...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,242ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι χριστουγεννιάτικο αντικείμενο είναι κάθε ζώδιο – Ποιος είναι το «άσχημο πουλόβερ» και ποιος ο… Ρούντολφ

Σχεδόν έναν μήνα απέχουμε πλέον από τα Χριστούγεννα, όμως οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, με...