Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
13.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Σήμερα φίλε Κριέ, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά και συναίσθημα, τις φιλικές σου σχέσεις! Επιδίωξε τώρα, να έρθεις σε επαφή με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογίες και εκτός του ότι θα περάσεις πολύ όμορφα, θα καταφέρεις παράλληλα να επωφεληθείς με κάποιο τρόπο, για τους προσωπικούς σου στόχους!

Ταύρος
Σήμερα φίλε Ταύρε, είναι η ιδανική μέρα, για να αναδείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου, να γίνεις γνωστός και περιζήτητος σε πιο αξιόλογο κόσμο και να αποδείξεις την αξία σου στην κοινωνία! Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, θα σου δώσει όμως και την ευκαιρία να πετύχεις, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Δίδυμοι
Ετοιμάσου για μία όμορφη ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε! Σήμερα, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλάζεις φιλοσοφία και ανοίγεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Οι γνώσεις σου αυξάνονται, όπως και οι επαφές σου! Μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις λοιπόν, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους, επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και φυσικά, περνάς υπέροχα!

Καρκίνος
Επιτέλους φίλε Καρκίνε, έφτασε η μέρα που θα καταφέρεις να κάνεις αυτές τις ριζικές αλλαγές, που τόσο καιρό ήθελες! Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, επιλέγεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, σε πολλά θέματα που δεν σε ικανοποιούν και να αναγεννηθείς! Απαλλάσσεσαι σήμερα από τοξικές σχέσεις ή καταστάσεις και νιώθεις πλήρως ανανεωμένος ψυχικά! Επίσης, ένα μυστικό που τώρα αποκαλύπτεται, εξυπηρετεί απόλυτα τις επιθυμίες σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνεται άμεσα η δυνατότητα, να έρθεις ξανά κοντά σε άτομα που ενδεχομένως απομακρυνθήκατε, λόγω κάποιας παρεξήγησης του παρελθόντος! Επιπλέον, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις, ποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σου και ποιες όχι! Θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και αν είχες στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιους, τώρα θα βρεις επιτέλους το δίκιο σου!

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και ίσως πιεστικές, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου! Αν όμως δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες της καθημερινότητας σου αλλά και σε υποθέσεις άλλων, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά! Ωστόσο, μην υπερεκτιμάς τις αντοχές σου και μην ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια σε ανάγκες τρίτων, επειδή απλά θες να τους ευχαριστήσεις!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, μετά από μία κλειστή, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις περίοδο, έρχεται η σημερινή μέρα και φέρνει καλοπέραση! Ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει απαλλαγή από προβληματισμούς, χαρά, τύχη, φήμη και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσεις επιθυμίες και στόχους!

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, σε ωθεί σε αναβίωση αναμνήσεων, αναδρομή σε γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος, νοσταλγία και ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια! Απόλαυσε λοιπόν την ηρεμία του προσωπικού χώρου σου, όπως και την συντροφιά των αγαπημένων σου συγγενικών προσώπων και χόρτασε ηρεμία και γαλήνη!

Τοξότης
Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Υδροχόου και σου δίνει σήμερα, ευχάριστα νέα, τηλεφωνήματα, επαφές, αλλά και συζητήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες είναι εδώ, φίλε Τοξότη και μην ανησυχείς καθόλου που ενδεχομένως, να νιώσεις πως δεν σου μένει καθόλου προσωπικός χρόνος, λόγω έντονης κοινωνικής δράσης! Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, νιώθεις δημοφιλής, αλλά και υπερκινητικός!

Αιγόκερως
Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες σήμερα φίλε Αιγόκερε, με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής και ικανοποιημένος! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο αξιόλογες και αξιόπιστες διαπροσωπικές σχέσεις με τις οποίες νιώθεις άνεση και σιγουριά και επιπλέον ασχολείσαι και με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αρκεί βέβαια να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές!

Υδροχόος
Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου αγαπητέ Υδροχόε και ξεκινούν τα γενέθλια σου! Από τώρα λοιπόν, ξεκινά μία περίοδος πολλών ευκαιριών, δυνατοτήτων και διευκολύνσεων, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε σπουδαία για σένα, διαπροσωπική σχέση! Παρέμεινε επίμονος και σταθερός σε αυτά που θες και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως σήμερα, αρκετούς από τους στόχους σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται!

Ιχθείς
Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο και ήρθε η ώρα, για σένα φίλε Ιχθύ, να αντιμετωπίσεις όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Ιδανική ημέρα για να αποδεχτείς τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους! Από σήμερα, βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια φόβοι, σκέψεις, ανασφάλειες, ψυχικές ανάγκες και καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς όπως πρέπει και όπως σου αξίζει!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...