Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και προβληματίζεσαι για τα θέματα που αφορούν τόσο την οικονομική, όσο και την συναισθηματική ασφάλεια σου. Επανέρχονται παλιές ανασφάλειες και αναθεωρείς τις επιλογές σου. Θεωρείς πως δεν έκανες σοφές κινήσεις και τώρα πρέπει να μαζευτείς. Θα βοηθηθείς από τα δανεικά που έδωσες και σου τα επιστρέφουν.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου και επαναξιολογείς την στάση σου απέναντι στους άλλους. Οι παρελθοντικές σκέψεις δημιουργούν κυκλοθυμική τάση και μπλοκαρισμένη ενέργεια. Δεν ξέρεις τι θέλεις και πως να επικοινωνήσεις. Αγχώνεσαι γιατί δεν μπορείς να πας μπροστά. Κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω και βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο. Προσπάθησε να αποφύγεις το πείσμα και την αμετακίνητη συμπεριφορά.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή, στο ζώδιο του Ταύρου και η βαριά σου ψυχολογική διάθεση σε απομονώνει από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιθυμείς την ηρεμία και την γαλήνη που σου προσφέρει ο ύπνος, για να μη σκέφτεσαι το παρελθόν που σε πονά. Παράλληλα θα αντιληφθείς την παρασκηνιακή δράση κάποιων ατόμων που θεωρούσες φίλους.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και καλείσαι να επανεξετάσεις τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους. Η αναθεώρηση κρίνεται απαραίτητη, διότι διαπιστώνεις ότι δεν είναι απολύτως εφικτά όλα όσα είχες στο μυαλό σου. Ακόμα δεν είσαι σε θέση να καταλήξεις σε σαφή συμπεράσματα και απλά σκέφτεσαι. Οι φίλοι που επανέρχονται, από την μια σε χαροποιούν και από την άλλη σε προβληματίζουν. Αναρωτιέσαι τι να θέλουν.

1 Μαΐου ζώδια

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και τα θέματα που αφορούν την κοινωνική καταξίωση και προβολή επανέρχονται για να τα αναθεωρήσεις. Η αναγνώριση που επιζητούσες δεν εκτιμήθηκε ούτε και οι προσπάθειες που κατέβαλλες για την καριέρα σου. Πρέπει να κατεβάσεις λίγο τον πήχη και να το πιάσεις από την αρχή ενισχύοντας την υπομονή και την καρτερικότητα.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και αναβάλλονται σχέδια που είχες κατά νου, είτε αυτό είναι κάποιο ταξίδι που είχες προγραμματίσει, είτε οι σπουδές, είτε κάποιες κινήσεις επέκτασης. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που επιθυμούσες να αποκτήσεις καθυστερούν πολύ. Πρέπει να αλλάξεις τρόπο πλεύσης και να δικτυωθείς αλλού. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία δεν εκπληρώνεται.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και σε κουράζει η ενασχόληση με το παρελθόν σου. Σκαλίζεις τα εσώψυχα σου και σκάβεις όσο πιο βαθιά μπορείς. Άγχος, ψυχική ταλαιπωρία και νεύρα σου προκαλεί αυτή η διεργασία και τίποτα άλλο. Αναλύεις τα συναισθήματα σου μη μπορώντας να βγάλεις άκρη. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ξεπηδήσουν οι φοβίες που επιμελώς έκρυβες. Φρόντισε λοιπόν σήμερα, να αποφορτιστείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και επανέρχονται στην ζωή σου άτομα από το παρελθόν, είτε πρόκειται για σχέσεις, είτε για συνεργασίες. Έχεις περίεργη διάθεση και δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις να τους ξαναδείς. Οι διαφορές που υπήρχαν στο παρελθόν πρέπει να λυθούν και δεν αποκλείεται να θυμηθείς περσινά ξινά σταφύλια. Η δικαίωση θα αργήσει να έρθει.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και σε κατακλύζει το άγχος γιατί πρέπει να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες που ξεπηδούν από το παρελθόν. Δεν μπορείς να οργανώσεις τις δουλειές ούτε να βάλεις συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πάντα κάτι ανατρέπει τις δραστηριότητες σου και αναγκάζεσαι να ξεκινάς πάλι από τη αρχή.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και αναθεωρείς για το τί είναι αυτό που πραγματικά σε γεμίζει και σου δίνει χαρά. Τα δημιουργικά σου ταλέντα καθώς και τα χόμπι δεν σε γεμίζουν πια. Κουράστηκες να παλεύεις για την ανάδειξή τους και αποσύρεσαι μέχρι να δεις τι φταίει και δεν προχωρούν κάποια πράγματα όπως θα θελες. Συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα «φρεσκάρισμα» ανανέωσης στην ζωή σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και σου φέρνει τα προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος στο προσκήνιο. Θα ξανασυζητήσεις με την οικογένεια για το μέλλον της ακίνητης περιουσίας. Ποιος θα ωφεληθεί και ποιος θα αδικηθεί; Μπορείς να διεκδικήσεις το μερίδιο που σου αναλογεί αλλά προς το παρόν μην πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και νιώθεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει πια κι ότι είναι σαν να μιλάς σε άλλη γλώσσα. Οι ιδέες σου στερεύουν και αδυνατείς να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Άλλα λες κι άλλα καταλαβαίνουν. Οι μετακινήσεις σου μπλοκάρονται αλλά τελευταία στιγμή κάτι σε βοηθά. Δείξε προσοχή στο μεταφορικό μέσο και μην λειτουργείς απρόσεκτα στις κινήσεις σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...