Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Νοεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα χρειαστείς να αντιμετωπίσεις εκρηκτικά σκηνικά και αρκετές εντάσεις και δυσκολίες! Πρέπει λοιπόν, οπωσδήποτε να συγκρατηθείς και να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς, επικοινωνείς, αντιδράς και ανταποκρίνεσαι! Γενικά ο σπουδαίος τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων, θα περάσει μια έντονη κρίση, κυρίως μέσα από συναντήσεις και συνομιλίες!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα σου φέρει αρκετό άγχος, κυρίως για υποχρεώσεις, τρεξίματα και δουλειές! όπως και εξάντληση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ για διεκπεραίωση και σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις άμεσα λύσεις και να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στους υψηλούς σου στόχους και στις προσωπικές σου φιλοδοξίες! Διατήρησε την αυτοπεποίθηση σου και την σωστή προβολή του εαυτού σου! Ωστόσο, παίρνεις χαρά με δημιουργικές ασχολίες, διασκεδάσεις, αλλά και θέματα που αφορούν παιδιά! Στις κοινωνικές σου σχέσεις, περιόρισε έπαρση και εγωκεντρισμό!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα προκαλέσει αναποδιές, προβλήματα και δυσκολίες! Εσύ οφείλεις, να είσαι έντιμος, λογικός και κυρίως ψύχραιμος σε τυχόν διαμάχες! Πες όχι σε εγωιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, για να μην βιώσεις ισχυρές ρήξεις! Να είσαι ώριμος και αποτελεσματικός, κυρίως σε καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις με κόντρες!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, πες όχι σε κουτσομπολιά και ψέματα, αν δεν θες να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς! Γενικά, να είσαι προσεκτικός με τις επαφές και τις επικοινωνίες σου, στις οποίες έχεις την τάση να είσαι ριψοκίνδυνος, ανέντιμος, ανώριμος, εγωιστής, αγενής και εριστικός και έτσι, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις! Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε μετακινήσεις και κυρίως την οδήγηση!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, πρέπει να αναμένεις ορισμένες υλικές απώλειες και ίσως αγχωθείς για λίγο! Η ημέρα, θα φέρει αρκετή αβεβαιότητα και ανασφάλεια και εσύ ανυπομονείς να σταθείς και πάλι στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση! Μετά από κάποιες εξελίξεις, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών σου αξιών σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και πολύ πιθανόν να σου φέρει σημαντικές απώλειες! Πρέπει οπωσδήποτε, να συγκρατήσεις την απληστία σου, τον εγωκεντρισμό, την επιθετικότητα και την απαιτητικότητα σου! Γενικά, τη σημερινή ημέρα, ξεσπάς και ζητάς με ένταση και πείσμα, όλο και περισσότερα από τον περίγυρο σου, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, αντιμετώπισε ορθά, λογικά και ευσυνείδητα τις συναισθηματικές και ψυχολογικές σου ανάγκες, αποφεύγοντας να δίνεις λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά με την δράση και συμπεριφορά σου! Η τάση σου για απομόνωση, ίσως αυξηθεί, όπως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και το άγχος σου! Άσε την διαίσθηση και επιστράτευσε λογική!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε προειδοποιεί να μείνεις συγκρατημένος και υποψιασμένος στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Ορισμένες καταστάσεις και συγκυρίες, ενδεχομένως να σε φτάσουν στα όρια σου! Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και μάλλον να αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει πολύ και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κάθε σου δράση! Κάποια γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, θα σε κάνουν να διαπιστώσεις μετά από έχεις ορισμένους εχθρούς ή ανθρώπους που σε φθονούν ή σε ζηλεύουν! Να είσαι προετοιμασμένος να τους αντικρούσεις, διατηρώντας την καλή κοινωνική σου εικόνα υπόσταση!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, κλονίζει όλες τις κοινωνικές σου συναναστροφές! Πρέπει να αποφύγεις νέες γνωριμίες, συμφωνίες, υπογραφές, συμβόλαια και συζητήσεις σήμερα! Επίσης, πρέπει να προσέξεις ό,τι σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, ενδεχομένως να αγανακτήσεις με κάποιες καταστάσεις, σχέσεις και συγκυρίες! Γενικά σήμερα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δυσκολίες κι αν προκύψουν, ιδίως μετά από αποκαλύψεις που δεν περίμενες! Πρέπει να αποφύγεις ψέματα και πονηριά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...